-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Jövőhéten megy a telom a szervízbe. Abban tudnátok segíteni, hogy csináljam vissza, mintha "érintetlen " lenne. Jelenleg Insertcoin ROM van rajta. Szervizbe gondolom gyári rommal és vissza- S-OFF olva kéne beadnom unrootolva. Ezt hogy kéne csinálnom. Valaki esetleg tudna segíteni? - Akár privátban.
Köszönöm,
(Amugy a teloval több problémám is volt: Néha random kikapcsolt, illesztési hiba is volt rajta, illetve volt rajta 1-1 "érdekes pixel hiba (ez lehet, hogy softwares,), továbbá a kamera üvegen belül volt egy porszem ami fekete és sötét fényképeknél világosan "csillogott").www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Szpisti
addikt
válasz NandorHUN #13760 üzenetére
Nem megy fel a gyári 1.28.401.7 RUU amíg nem downgrade-eled a HBOOT-ot 1.44-re. Tapasztalat. De lehet, hogy igen próbáld ki.
[link]
Gyári recovery se árthat, bár lehet, hogy az felmegy a RUU-val, most ezt hirtelen nem is tudom...[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
válasz Szpisti #13761 üzenetére
Köszi a segítséget,de az a baj, hogy nekem ez kinai... az S-Offot is leirásbol csináltam. Az ami az oldalon van az tiszta meg minden, de ehhez az RUU-hoz, meg HBOOThoz nem igazán értek. (iPhonerol váltottam a One-ra- ott csak egy restore kellett gari elött).
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Új telefont tervezek venni...Galaxy S4, illetve ez a típus között vacillálok. Van itt esetleg olyan akinek mind2 típussal volt már dolga. Használt piaci árat nézve kb ~25 ezres differencia van a kettő között (One ugye a drágább). Na most megér ennyivel többet? Gondolom itt mindenkinek az ONE a legjobb telefon, és azt fogja preferálni, de ha tényleg lenne itt olyan akinek mind2vel volt már dolga, és leírná a tapasztalati röviden megköszönném...
-
NandorHUN
addikt
-
zack
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #13764 üzenetére
S4-ről jöttem. Szűrd ki a hsz-eimet itt, fogsz találni az elején összehasonlításokat. Globálisan jobb telefon a One a mindennapokban, de ha a fényképező érzékeny pontod, abban azért jobb az S4. Másban nem. Ezzel nem azt mondom, hogy gyenge a One fényképező része, csak az S4-é jobb. One jobban optimalizáltabb, azonos hardverrel kisebb proci órajelen többet dob benchmarkok alatt mint az S4, és ezt az erőt érzed a mindennapokban. Vaj sima. Nincs lag, nincs anomália.
Ha a főzött romok érdekelnek, célszerű 1.44 Hboot verzióst vadászni az S-OFF miatt. Sokkal jobb telefon, mint az S4. S4-et 2 hónapig nyúztam, a One-t 2-2,5 hónapja nyúzom.
Torrente kolléga is velem együtt jött szinte, és ő is S4-ről. Tudomásom szerint ő is hasonlóképpen vélekedik a két telefont összevetve.Ma jött egy ajánlatom, hogy megkönyörülne rajtam az egyik fórumtag, és gyorsan 110k-ért átveszi a One-t, azonnal hiszen nekem is ez az érdekem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
B-L-A-C-K
titán
zack, toeki: Azt hittem ez nem menő téma itt, így nem is olvasgattam utána, de ezek szerint igen, így nekifekszek. Köszönöm mindkettőtöknek az infót.
Még annyit hogy ezek az illesztési hibák mindegyik készüléknél megtalálhatóak, vagy csak némelyiken?
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
HTC One "gold" is a genuine HTC product with the addition of 24-carat gold on the outer layer of its design. The 32 GB variant of the special-edition will cost you £1,895 (about USD$3,015),
while the platinum version can be all yours for a price tag of £2,095 (about USD$3,332).
Lastly, the rose gold edition is priced at £1,995 (about USD$3,173).[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
veterán
Én 10 napja használom a ONE-t és teljesen egyet kell értsek pedig nagy Samsung b.zi vagyok
Több mint 4 hónapig használtam az S4-et, gyári rommal főzött rommal de mindegyikkel akadozott lagolt, pedig van jó pár vásárlásom a playről a legjobb launcherek/ NOVA PRIME, Next 3D/ mindenféle RAM aplikátor-gyorsító stb...de nem tudtam belőni úgy az S4-et még így se ezekkel 4 hónap után, így dobtam a francba
Ezzel a HTC-vel eddig nagyon megvagyok elégedve, ez az első olyan Androidos telefonnom aminél nem érzek késztetést a Romolásra, mert így jó ahogy van, egyszerűen tökéletes
Ja és nem kell semmilyen segítő, hogy a ramokat optimalizáljam[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
hát remélem akkor már nem fog karcolodni a kameravédő lencse... alig van meg 1 hónapja és van pár karc rajta, de a képminőséget nem folyásolják be...remélem nem lesz több, mert akkor élnem kell a biztositás lehetőségével ha nem csinálják majd meg =)
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
zack
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #13770 üzenetére
Jogos. De szerintem ez csak előfordul, ha éppen kifogod. Az enyém pl nem ilyen.
(#13772) KAMIKAZE_HUN
Ennyi. Ellenkező véleményt még nem olvastam, aki S4-ről jött.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
i5S-re szerintem idén senki se várjon...
És a ráadás...az_ios_7-et_futtato_keszulekeken_jelszovedelem_ellenere_teljes_hozzaferest_lehet_szerezni_a_fotoalbumban
Jól indul.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Android Revolution HD 21.0 nagyon jónak tűnik. Utoljára akkor volt fent, amikor az Xposed kiegészítők között alig volt opcionális választás. Nem volt átlátszó status bar lehetőség, és szinte semmi tweak nem volt elérhető. Most meg elfáradok a görgetésben és szinte mindenre rávehető.
-
szabi510
tag
Sziasztok!
5 hónap S4 után itt vagyok.
:-) -
migabi24
nagyúr
válasz torrente777_ #13784 üzenetére
Az igazi rekorderek, még mindig használják, és közbe bemagyarázzák maguknak, hogy milyen jó, és hibátlan és nem laggol stb
-
Bilux
veterán
válasz migabi24 #13785 üzenetére
Nincs is meg a varázsa már a galaxy szériának.
Valami forradalmian új felület kéne, illetve új minőségibb dizájn akkor talán újra ragyogna a galaxy csillaga.
Nem is adtak el belőe annyit mint amit szerettek volna.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Zirowe
nagyúr
válasz N.YCityBoy #13772 üzenetére
Mondjuk ennyi feltelepített szar mellett ne is csodálkozz, hogy akadozott, ezek általában csak rontanak, mintsem javítanának.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Bilux
veterán
válasz ForRedGlory #13787 üzenetére
marha drága ennyiért lehet valami arany ötvözet nem hinném hogy csak árányozott lenne
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
zack
nagyúr
Elkiabáltam a AHD 21.0-et... Nincs mobilnet. Csak ugye eddig WiFi-ről ment, ma kellett volna mobilnet, de nincs.
Most akkor jön a TrickDroid.
[ Szerkesztve ]
-
-
zack
nagyúr
válasz nikilauda #13792 üzenetére
Ezért is vagyok bajban az Optimus G Pro cserével kapcsolatban. Mert ha beszopom, és nem lesz jó, akkor 150k nem lesz visszaváltani One-ra. 124k környéke lenne a G Pro, 1-2 hetesen max 110k-ért fogják elvinni, és ez 40k difi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nikilauda #13792 üzenetére
2-en rám írtak olyanok is akik ONE után mentek S4-re...Ami nem tetszik az ONE-n az sérülékeny hátlap, a kopás, némelyiknél illesztési problémák, a sok pixelhibás darab, és a gyengébb garanciális háttér. Valamint a ONE ugye sokkal jobban romolható, de mivel engem ez a része abszolút nem érdekel, így ez sem előny. Valamint S4-en a régi firmware verziók valóban rosszak voltak, de most már teljesen jól használhatóak. Akkor elvileg azt hallottam hogy azért gördülékenyebb az One mert az ablak animáció 1-ről 0,5-re van álltba szemben az s4 gyári 1 értékével, de ezt is lehet állítani S4-en (ez nem tudom mennyire igaz.) Szóval szerintem S4 lesz belőle...
És most ezek után kövezettek meg...
-
nikilauda
senior tag
Igen, de nem is értem ezt a G Pro-t. Biztos jó, de írtad, hogy a Note3 a cél. Akkor nem mindegy ha megvárod azt? Sajnos az Lg nem tartja az árát.
B-L-A-C-K: Az S4 sem rossz. Nem jársz vele rosszul, de ha van lehetőséged nézz meg mindkettőből egy-egy darabot.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz nikilauda #13796 üzenetére
Az elején nem lesz rá 230k-m...Mire 160 környéke lesz, az még jó pár hónap. A Note széria nagyon tartja az árát. Ezért gondoltam, hogy a köztes időben frissítek. De ahogy kinéznek a dolgok jelenleg, sansztalan lesz a ráfizetés bármire is az elkövetkező fél évben.
-
migabi24
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #13798 üzenetére
Az animációs téma hülyeség, sima lapozás, götgetés is akad az S4-en, ott is vannak hibás darabok, repedő kijelző most az aktuális, de van kattogó home gomb, nekem pl a hangerő gomb volt beesve nem volt nyomáspontja, iphone után szerintem zavarni fog a lag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Íme az új Android Auto!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- BMW topik
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest