-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
S3/4 és note2, azoknak 11pines van és elvileg képesek rá.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
válasz yodee_ #13356 üzenetére
Fogalmam nincs, ezért kérdezem.
Azt tudom, hogy a sima mhl csatlakozó nem képes erre (épp elég hülye megoldás így),de a 11pines elvileg igen.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
NandorHUN
addikt
Toolkit mappa hol van a teloban? És utána honnan kéne frissitenem?
GE romok már megérik? / Jobbak mint a sima Sense.
Amugy nekem is van hogy random kikapcsol a telo, lehet hogy a Tasker zavar be, de gyanum, hogy a Xposed, mert most fent van 2 mode is: KillALL (van egy kis x amivel ki tudom lőni az összes appot) illetve egy hangerőszabályzós mode...(#13352) yodee_
Azt hiszem Xposedhez láttam már ilyen mode-ot, amit fel lehet tenni. Majd holnap megkeresem.[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Zirowe
nagyúr
http://www.ebay.com/itm/New-Micro-USB-OTG-SD-TF-Card-Reader-Writer-HUB-MHL-to-HDMI-HDTV-TV-Adapter-3235-/261269192633?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cables_Adapters&var=&hash=item3cd4db7fb9
Én ilyet találtam, csak ez ugyebár a samsung 11pines.
Egy ilyen lenne tök jó.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
tag
Sikerült beújítanom egy HTC bh s600-as bluetooth headsetbe. Srácok ennek nagyon komoly a hangzása. Szépen szól a mely és a magas is továbbá mindent lehet irányítani a távirányítójával. Ráadásul ha a szobában hagyom a telot attól még a fürdőben simán tudom hallgatni a headsettel a zenét. Megérte az árát
-
mtibusz
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a hírek és időjárás widget-et, ami alapból benne van a one-ban, azt át lehetne valahogy varázsolni egy LG Optimus 4X HD -re ??
play-en megtaláltam ugyan ezt:
[link]de sajnos ez angol, és angol híreket és tartalmat jelenit meg, és a faterom (mert neki kéne) hadilábon áll az angollal.
Szóval ugyanez ez, kéne neki, mint ami HTC-ben van gyárilag, persze Magyar nyelven.
Ha van valakinek 5lete, akkor megköszönném a tippeket.https://youtu.be/44NQkFJaEuE
-
Caaabi
senior tag
Megvan a ONE Egy fekete példányhoz jutottam hozzá, egyetlen "hibája" h gyári 4.2.2 van már rajta, így egyenlőre és remélem már nem sokáig csak gyári móka lesz rajta, remélhetően jön nemsokára az s off 4.2.2 re is és akkor lecsapok egy Torrente777 romra Valakinek van e esetleg ebayről rendelt tokja amit abszolút nem használ és megvállna tőle? Addigis rendelek valamit ebayről, és holnap rakatok rá egy fóliát is. Most pedig átköltöztetem magam S4 ről sajos TBP segítsége nélkül Csináltam még s4 ről Holo backupot, nem tudom ismeritek e, de root nem kell hozzá, egy próbát megér, hátha bejön, ha nem akkor kicsit aprólékosabb folyamat lesz, de szerintem megéri
-
Szpisti
addikt
Na az új iPhone 5S odab@sz... Csak a kijelzőnek kellene legalább ilyennek lennie mint a One-nak és nagyon vágynék rá...
[ Szerkesztve ]
-
-
Caaabi
senior tag
válasz k.soma #13366 üzenetére
Egyenlőre bogarásztam a ONE on és találtam olyat hogy playböl letöltöttem a htc átviteli eszköz progit s4 re és azon keresztül üzentek, képek, videok, névjegyek átkerülnek, a programokat meg már egyszer próbáltam én menteni heliummal, de valamiért nem müködött. Teszek még egy próbát vele, de a pc miért is kell hozzá? Ennek valami magyar leírása van amúgy? én annó talán dropboxba akartam mentést csinálni, lehet az volt a baj
[ Szerkesztve ]
-
k.soma
senior tag
válasz Caaabi #13367 üzenetére
Full egyszerű. Gépre feltelepíted a Helium progit, mobilon elindítod az alkalmazást, rádugod a gépre úgy, hogy hibakeresés bekapcsolva. Aztán szépen mentegetsz alkalmazásokat amit akarsz a telóról átvinni. Utána a mentéseket átteszed a One-ra a Helium mappájába, és ugyanezt megcsinálod csak visszaállításként (szintén szükséges az USB hibakeresés). A PC azért kell hozzá, mert így kerüli meg a root-ot (gondolom adb-zik a háttérben).
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
NandorHUN
addikt
válasz Szpisti #13364 üzenetére
Tényleg jó cucc, de irreálisan drága, amíg a One ára 3-4 hónap alatt normalizálódott addig az i5S ára a tudásához képest nagyon drága lesz, én iOS-ről váltottam és Android után már nem szívesen mennék vissza, nekem túl zárt.
k.soma
USB hibakeresésnek amugy mi értelme van?[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Redplee
senior tag
Sziasztok!
http://www.htcaccessorystore.com/hu/p_htc_item.aspx?i=241788
Ez az autós tartó és töltő itthon nem vásárolható meg valahol? 10-15 nap szállítási időt ír, nekem előbb
lenne rá szükségem. Köszönöm!Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
k.soma
senior tag
válasz NandorHUN #13369 üzenetére
Ahhoz én nem vagyok elég okos. Google a barátod. Én eddig annyit tudok, hogy az adb az csak ezzel / ez által tud működni. Talán fejlesztőknek szükséges még.. de nem tudom miért hívják hibakeresésnek.
Azt mondják a munka éltet.. de a pihenésbe sem halt még bele senki.
-
Caaabi
senior tag
-
juhi_
csendes tag
Segítsetek! Mitől lassulhatott be? Mivel tudom megnézni a proci sebességét?
Köszi.... -
-
Bilux
veterán
Newer 4.3 Sense build leaks - 3.10.502.2 AT&T
Úgy látszik tényleg itt van már a 4.3 frissítés, csak lehet az amcsik hamarabb kapják mint mi
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
adodaniel
őstag
Többször csinált olyat a telefon az elmúlt időben, mintha nem érzékelné a simet. Ez bug vagy szervíz lesz?
-
Kokufuu1986
tag
PowerAmp használókhoz lenne egy kérdésem.
AudioTagger-rel szoktam rendezni a zenéimet és többször előfordult már olyan, hogy eltűnt az albumborító. De ha újra hozzá akarom rendelni, akkor azt mutatja a tagger, hogy benne van. Mi lehet a gond? -
Dreamie
őstag
válasz Laca1212 #13378 üzenetére
Semmi extrát nem kell tőle várni, tölti a telefont és nálam lötyögésmentesen tartja. Elégedett vagyok vele. Én speedshopban csalódtam, arra is képtelenek, hogy szóljanak, hogy megérkezett(2 hétig vártam)... Azért is rendeltem Angliából, 3 nap alatt itt volt. Pár embernél olvastam, hogy kopik a telefon hátulja tőle, és ha nincs bedugva az usb kábel akkor lötyög a telefon. kb. ennyi.
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Bossi
őstag
Én ezt is ajánlanám tartónak, mert nem csak tartó én pár hete vettem nekem bejön...
-
Laca1212
őstag
Adott egy Wayteq gps szivargyújtós mini usb töltő ami 5V/1,5A-es. Egy micro usb átalakítóval lehet használni a One-hoz? Értem ez alatt, hogy lehet-e bármi baja tőle a telefonnak?
(#13381) Bossi:
Szuper kis kütyü. Már van ennek egy újabb, NFC-s változata is. De nem szeretnék közel 30e-et rászánni erre a projektre.(#13380) Dreamie:
Igen, lötyögéstől én is tartok. Youtube videókban néztem és lötyögősnek tűnt bedugott töltő nélkül. -
nikilauda
senior tag
Remélem mostanában már nem jelentenek be komoly mobilokat. Olvasgatva a különböző új mobilok hozzászólásait, emberek hisztérikusan állnak mellé vagy mindent elkövetnek,hogy a számukra ismeretlen és még meg sem jelent telefonokat lehúzzák. Néha nem tudom eldönteni, hogy egy-egy hozzászóló normális-e.Pl ami a Z1-nél és az iphone-nál megy. Rosszabb,mint a politika.
Nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem készül mostanában a piacra ilyen minőségű készülék, mint a mienk(szerintem, természetesen). Ha most kellene választanom,akkor is nagy eséllyel a One lenne.
[ Szerkesztve ]
-
balika333
tag
válasz nikilauda #13384 üzenetére
Ez így van, egyik másik jóképességűnek semmi nem jó. Ha retina szkenner lenne a telefonban, nyolcmagos processzor és évente egyszer kellene tölteni az se lenne elég jó. De mit várnak még? Az i7 procis laptopomat elő se veszem, mindent megcsinálok a One-on. Kiváló telefon szerintem. És tényleg: i5S, nem rossz, tetszik, sokáig iPhonet használtam. Viszont amennyibe kerülni fog Nem adnám érte a One-t. Sony Z1, Note 3: nekem már hatalmas, egy kézzel lehetetlen kezelni. Csak nyomd meg ugyanazzal a fogással a vissza gombot meg húzd le az értesítési sávot
Samsung S22 Ultra
-
Kevin's
senior tag
válasz Szpisti #13364 üzenetére
Amikor azt mondták az iPhone le van maradva, nos ezzel az 5S-el igen csak megint a csúcsra fog kerülni szerintem is nagyon jó lett , viszont a kijelzője lehetett volna jobb is , mint a One -nak van
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
Meglett az új fejhallgatóm sajna tegnap sikeresen elhagytam a gyárit viszont ez sokkal jobban szól
Majd valahol rendelek hozzá gyárit ,de egyenlőre kellett vmi amivel lehet zenét hallgatni,ezt 13 ért vettem a Media Marktban Miskolcon
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
lupus1337
csendes tag
Valaki megtudná mondani, hogy az auto-sync funkció pontosan mit csinál?
-
zack
nagyúr
Karcsú lett az 5S. Ezzel nem fognak eladási rekordokat döntögetni. Nem véletlen, hogy bejelentés után esni kezdett a részvény. Egyszerűen nem fér bele (már) ami évekig belefért, hogy minden 2. évben jön csak a nagy durranás, a köztes években meg ráncfelvarrás. Android vonalon, de még talán WP vonal is lelépi innovációban az Apple-t. 1 éves intervallumban is, 2 év viszonylatban viszont le is körözi... Ez az évekig működő koncepció már nem fér bele 2013-ban. De igazából az i4 után már elkezdődött a leszakadás...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Egy kapcsolódó cikk...nem-kell-elajulni-a-64-bites-iphone-tol
Az olcsóbbik 5C modell megjelenésével pedig elég nagy öngólt lőtt az Apple, mert egyrészt az i5-öt jóval olcsóbban fogják kiárulni, ami szerintem sokkal jobb vétel lesz, másrészt az 5C 30k-val lesz csak olcsóbb mint az 5S, ami ezen a szinten elég apró különbség, és kétlem, hogy bárki 5C-t választaná hogy maradjon egy kis "aprópénz" a zsebében.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Bossi
őstag
Volna egy problémám a készülékemmel, sötétben vakuval is lilásak a képek visszaolvastam, volt itt másnak is problémája ez.
Esetleg megoldódott beállításokkal, vagy szerviz lett a vége, esetleg valakinek ötlete? -
Bossi
őstag
Gyakorlatilag ilyen a kép mint amit már korábban valaki linkelt.
A borzasztó az, hogy ha auto módban van az ISO akkor már a kép amit mutat a kijelzőn az is tök lila
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Ford topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest