- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
-
Nekem azóta is ez a háttérképem a monitorokon.
Én ezt vártam.#560 Kasya :
Igen.
[link]#563 ferrari1 :
Nálam is 27°C körül van. A legmelegebb amit láttam az 39°C volt játék után.
És nálam abban a Spigen tokban van.
Amúgy nem értem az embereket.
Ennyire értetlenek vagy nem tudnak olvasni ?
Nem melegszik a proci!Lehet vele továbbra is hsz-t gyűjtögetni,de azzal csak a tudatlanságát bizonyítja.
-
dejvid8
őstag
Én se vagyok elragadtatva az M9-től.
Amúgy is, teljesen megvagyok elégedve az M8-ammal, egy darabig biztos nem váltom le.
Szerintem az M8 jelenleg jobb vétel az M9-nél ár/arány értékben -
Sebestyen01
őstag
Akkor nalad a kocsis nyari navi nem tenyezo
amugy egy gps filleres dolog manapsag es nem jell a teloval kinlodni nyaron hogy tulmelegszik e vagy se... a csaladombol kiindulva az asszony ki is vagna a kocsibol ha a nagy csaladi kiranfdulas kozepen benyogne a negyed millas cucc hogy melegem van
-
spawn21
veterán
válasz
Sebestyen01 #591 üzenetére
Nekem kocsim sincs
-
Sebestyen01
őstag
-
keIdor
titán
válasz
Sebestyen01 #586 üzenetére
Valóban, kevertem a 801, 805 órajeleivel.
-
Hegasus
senior tag
válasz
ferrari1 #577 üzenetére
engem az érdekelne, h kb fél óra játék (pl realracing3) után rádugod a töltőre és elkezdi-e tölteni, miközben játszol tovább, vagy a navigáció is értelemszerűen nem most durva, amikor jó ha van 15 fok, hanem majd nyáron 40 fokban mikor az ablakban süti a nap és már navigálsz 20 perce, akkor lehet-e egyszerre navigálni és tölteni... mert egyértelműen nem böngészés után fog felmenni a hőfok és nem 15 fokban 20 perc navi után
-
Sebestyen01
őstag
2 ghz-ig skalaz a 810 nem? Vagy azon az orajelen csak a fejkesztoi beallitassal megy? Igazabol egyre gondoltunk ahogy a linken olvastam jelenleg a note4 ben amivel rendelkezem 895 van egesz szepen terelgeti a 2560as felbontast, igaz szerintem jatszani nem kell rajta mert akkor melegszik, es lehet erre a felbontasra a 420 keveske! De ide a felbontas miatt bika lenne!
Ez az soc szerintem majd ev vege fele lesz kiforrva addig nem veletlen hogy az Lg is valami 808at tesz a G4be! Bar nekik nem az soc a gond ha nem a szoft
Vicze1:
Architekturalis elonye van de olyan nagyon nem estem hasra hogy huuuu mennyivel gyorsabb! Vicces lenne ha nem lenne gyorsabb amugy akkor tenyleg mehetne a quallcom a sunyiba. -
vicze
félisten
Honnan a jó fenéből szeded ezt a 2,5GHz-t??? A S810-nek kereken 2GHz az alap órajele, ezzel megy a Dev/referencia eszközökben is.
De KÉSZ van, egyszerűen a A57+20nm páros ennyit tud. A Exynos 5433/7410 pontosan 1:1-ben ugyan ezt tudja és ugyan így melegszik, mert azonos felépítésűek. Ezt tényleg olyan nehéz megérteni?
Sőt az S805 is melegszik meg a 7420 is melegszik, a K1 is, folytassam? Nem láttam még olyan felsőkategóriás SoC-ot ami terhelés alatt ne melegedne, ez a kategória velejárója.Az hogy a M9-nél a hőelvezető rézfólia jobban szétteríti a hőt az aluházon már egy más kérdés.
Tök lényegtelen hogy a 64bit-et kihasználod vagy sem(amúgy kihasználod, csak, mindegy nem magyarázom), Apple behozta a köztudatba és marketing öngyilkosság kihagyni. Ha S805 lenne benne pontosan ugyan ez a fanyalgás menne, mert kb. semmi se jó.
Az S810 visszafogva gyorsabb a S805-nél, akkor meg mi a jó fenne a probléma a teljesítménnyel? -
keIdor
titán
válasz
Sebestyen01 #581 üzenetére
64bit-ről nekem ez a véleményem: [link]
Tényleg, iOS-re már van SoC 1,5 éve, ami tudja és nincs lemaradva a régi A6 sem igazán semmiben, ha igen az is játék meg inkább a GPU miatt.
Android ugye eleve sokkal lassabban fejlődik szoftveresen.
8 mag meg ugye a valóságban 4+4, mert mások.Snapdragon 805 tényleg jó lett volna ide, persze nem mintha ez 1,6GHz-en kevés lenne, csak nem így tervezték.
-
Sebestyen01
őstag
Ezen a tervezett orajelen ott lenne az exynos mellett! Sot, csak gondolom ahogy irtad is problemas lenne! A sense optimalizalva van ezert gondoltam foleg fHD melle a 805ot mert azzal is hasitana, de ahogy Nazara is irta akkor nincs meg a felhasznaloknal az erzes hogy ez 8 magos meg 64 bit etc. Bar sok ertelmet a 64 bitnek nem latom a 8 magra meg szerintem app sincs sot szerintem 4 re sem!
-
U2ka
csendes tag
Mindig a szívem csücske lesz a HTC, nagyon szurkolok nekik, hogy nyomulni tudjanak, és igen, a cikkben is írták, hogy ez az oka a melegedésnek (és persze a fair play szerint könnyű úgy előnybe kerülni, hogy én magam is gyártok és fejlesztek chip-eket mint a Samu).
Ami nagyon irritál még a HTC-ben, az a marketing munka teljes, totális hiánya, és nemcsak itthon. Sose felejtem el a HTC One M7-et. Eltekintve attól, hogy talán volt 1 specializált bolt itthon, ahol meg lehetett nyomogatni a készüléket - sehol nem tudtad kipróbálni. Se egy Mediában, se egy Saturnban, sehol. A One M7 2013 áprilisában jelent meg és én először a nővérem példányát vehettem kézbe és nyomogathattam - 2014 januárjában úgy, hogy Ausztráliából jött haza! És nemcsak a bogárpiszok magyar piac miatt: '13 szeptemberében Londonban sem találtam olyan helyet (jó, csak 1-2 szolgáltatóhoz mentünk be), ahol meg lehetett volna nézni!
EZ nem marketing, sose lesznek erősek, ha nem nyomulnak ott is. Ó és a garanciális javítások... még mindig külföldre kell küldeni a telefonokat?
Ezek a dolgok nagyon irritálnak a gyártónál.
-
Nazara
őstag
válasz
Sebestyen01 #576 üzenetére
Habár abszolút nem értek az SoC-khez, ahogy látom a 810 olyan dolgokat hoz, amik nélkül még nagyobb lenne a felháborodás, pl: 64 bites processzor, erősebb GPU (bár nem tudom, hogy ez nem csak egy overclock véletlenül?), DDR4-es RAM (főleg a Samsung gyorsabb belső tárolójára való hivatkozások miatt gondolom, hogy ennek a kihagyása is bicskanyitogató lenne), és ugye a tény maga, hogy 8 magos a chip. Ez olyan mint a megapixel harc, az egyszerű ember csak a számot látja, majd a fejében társitja a ténnyel, hogy "ez a nagyobb, akkor ez lesz a jobb, ezt kell megvásárolnom."
(#577) ferrari1: Ahogy nekem lejött a kommentekből, a többség ugye azért lovagol a melegedésen, mert az M9 visszafogott órajelekkel produkálja ezeket a számokat, és a processzorban emiatt rengeteg a kiaknázhatatlan tartalék.
-
ferrari1
őstag
Tehát akkor ez a melegedés tényleg bűn rossz. És azt is látom, hogy sokan nem hisznek azoknak, akik napi szinten használják a telefont és nem 100%-on járatva tesztelik. Mert azt ugye mindenki (remélem) elismeri, hogy a napi használat nem a csúcsra járatással egyenlő.
Ahogy látom ez még 3 fokos eltérés sincs a képen szereplő leghűvösebb készülékhez képest és ráadásul egyenletesen vezeti a hőt. Legalább nem egy ponton fog beleégni a kicsi kezekbe a hátlap mintázata
-
Nazara
őstag
Kicsi tájékozódás után rá lehet jönni, hogy mind a HTC One X, mind a HTC One M9 a SoC miatt melegszik és merül (előbbi Tegra, mostani Snapdragon), nem sok valós alternativa volt a gyártó előtt, amikor ezeket a chipeket választotta a készülékek számára.
És ilyen téren az M7&M8 duó teljesen rendben van.
-
U2ka
csendes tag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
+1.
Jómagam is iPhone 6-ot használok, alapvetően teljes megelégedéssel, de érdekelnek a HTC készülékei. Jobbat vártam. Komolyan: megértem 2015-re, hogy ha nem lenne meg a kicsikém, akkor, horribile dictu - dobperrrrgés - Samu Galaxy S6-ot vennék. Okai: végre prémium fém-üveg, szép külső, csúcs hardware, jó review-k, WOLFSON audio chip...
A HTC nem teszteli a készülékeit? Számomra nincs irritálóbb egy telefonban a melegedésnél és a nyúzhatatlanságnál (akksi idő)! Pláne, ha van egy gyönyörű készüléked kiváló kijelzővel. Két telefonnal ezelőtt HTC One X-em volt, és iszonyatosan irritált, hogy mindig nyomattam volna a játékokat rajta, de ha játszottam és közben hívtak, a telefon sütögette a fülem. És hogy huzamosabb játéknál töltőn kellett lennie, mert nagyon gyorsan lemerítettem (és nem hiper-szuper 3D-s meg ilyen játékokkal, egy egyszerű Temple Run-nal).
OFF:
Az iPhone-ommal az az egyetlen bajom, hogy audio-ban nem tartom annyira jónak...
ON
Ó, és mindezt 240.000 HUF-ért?! Mostmár árazásban is megyünk az Alma után?!
-
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1 #568 üzenetére
Köszi, kicsit benéztem az időegységet. Én a szorzás jelre számítógépen "x"-et szoktam írni, mert az egyértelműbb. Így ezt felületesen felső vonásnak vettem.
Visszatérve a dizájnvitára: ha az elülső hangszóróácsok fémek, akkor nem zavar a mostani kinézet, de azzal egyetértek, hogy valami ráncfelvarrás lehetett volna: mondjuk egyforma hosszú lyukak a hangszórórácsokon, amik alul-felül nagyobbak lehettek volna az amúgy már nem igazán feltűnő alsó fekete sáv teljes eltüntetésére
-
CptAdamica
veterán
Igen, ezek a tervek engem is lázba hoztak, de sajnos nem ez lett a vége. Amúgy ez nagyon nexus 9-es vonalat követi a felső hangszórókkal. Talán egy komolyabb hangtechnika gyártóval összefogva lehetne minimalizálni a BoomSound-ot. Reménykedem, hogy jövőre lesz egy kis design frissítés.
-
ferrari1
őstag
Nem fűtöttem az autóban valóban és kicsit ablak is nyitva volt. De most úgy érzem, sokan jobban örültek volna annak ha azt írom, hogy 58 fokos volt.
Bar1: 1: "2*20 perc navigáció után " tehát kétszer húsz perc után...
2: Kb félúton lehet a két szin között.
-
Bar1
aktív tag
válasz
ferrari1 #563 üzenetére
1. Ha 2 óra 20 percig használtad a navigációt, miért csak 59 perc a kijelzőidő, hiszen a navigáció alatt nem kapcsolhat ki a képernyő?
2. Ha az M8 szürkéjét 0-nak, az M7 feketéjét 100-nak vesszük, hol helyezkedik el ezen a 0-100-ig tartó sötétségi színskálán az M9 acélszürkéje? -
-
Kasya
nagyúr
Ezeket a kepeket meg nem is lattam, de eszmeletlen jol nez ki rajta a keszulek. A sorban mogotted allnek a boltnal
Valaki rendelt ra Spigen tokot?
(#562) Blyan: koszi, keresem is.
(#561) Blyan: adjanak ajandek tartozekot
-
keIdor
titán
válasz
s3nsitivity #557 üzenetére
-
Ricardo
titán
válasz
s3nsitivity #557 üzenetére
Voltak erre utaló dolgok ("utópia készülőben"
), de mint kiderült nem a telefonra értették, ahogy azt sokan hitték.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Klaus Duran #555 üzenetére
Fuj de szar az a hangszóró.. De a káva kicsi!.. Bezzeg az előző prémium minőségű volt.. De legalább a QI töltés! ...
#556 mire fel?
szvsz semmi esély nem volt rá.
-
Ricardo
titán
válasz
s3nsitivity #554 üzenetére
"Meg az arculat váltás is esélyes a következő flagshipnél."
Ezt várták sokan most is.
-
válasz
s3nsitivity #554 üzenetére
és jönne a siránkozás hogy az előző bezzeg fém házas volt........
-
Hegasus
senior tag
tetszetős darab ez is (ahogy a
samesungsamsung s6 edge is), de nem érzek semmi komoly változást az elődhöz képest (a kamera végre egy erős "jó"), főleg a soc-al van a baj, nehogy megismétlődjön ami a onex tegra3-ánál volt, gyorsan merült és melegedett mint a fene (volt h nem lehetett tölteni navigáció közben) a soc miatt. szoftveresen csak korrigálják ezt majd.
kíváncsi leszek mi lesz jövőre, h volt igazgató váltás, mert ez olyan Chou féle "lovagoljuk meg a sikert és adjunk ki gyorsan valamit", szagú telefon, mint a desire utáni korszakban kezdődött. -
keIdor
titán
válasz
akoska07 #497 üzenetére
Én sem, illetve néha, ha munkahelyen már semmi dolgom nincs és már az internetezést, youtubeozást is meguntam.
Modern Combat 5, SWKotOR, GTA III-VC-SA ilyeneket ha gondolod nézhetsz.De ezt amúgy örömmel hallom, mert most mondjuk S6 lesz (sima, mert az Edge nem jön be), de biztos vagyok benne, hogy lesz M9-em is.
Volt S1-S2-S3-S4 (i9506!) és HD2-Desire-Desire HD-Sensation-One X-One M7-One M8 után egyiket se hagynám ki szívesen, szóval elkerülhetetlen...joey20 Jön ugye M9+, ott majd lesz 1440p-s kijelző is és inkább ez indul majd az S6 ellen szvsz, viszont az a HTC (szerintem) egyik legrondább telefonja lesz, amit valaha kiadtak, szóval részemről felejtős.
-
ferrari1
őstag
Visszajött hozzám / visszavettem / egy kis kirándulás után a telefonom
Egyik fórumtársunk / barátom / kipróbálta.
-
spawn21
veterán
válasz
Klaus Duran #543 üzenetére
A HTC
nem igazán tudom, de mindent összevetve a htc simább. Ennyi. De ez szerintem elhanyagolhato
Akoska : lehet, de aki ismer vágja a témát. Mindig is a HTC volta szívem csücske. De nem nehéz elismerni ha valami jó, legyen az másik márka.
-
-
spawn21
veterán
válasz
Klaus Duran #540 üzenetére
Majd jót mosolygok rajta
De most már valóban nehéz a választás,ha új telefonban gondolkodik valaki. Sajnos nekem már annyi telefonom van, hogy muszáj vagyok megálljt parancsolni magamnak
-
-
spawn21
veterán
Ma 2 és fél órát bizeráltam a kettő telefont. S6 és m9.
Kierőszakolva egy gyári beállítások visszaállítással. ( azt mondtam valamelyiket megveszem
)
Felkészült mindenki?????
Tökre egyformán gyorsak. Egy ici-picit az m9 simább. De javarészt mind a kettő olyan gyors, hogy nem igen lehet belekötni.
-
blueMerle
veterán
Kezdődik...
-
-
blueMerle
veterán
válasz
s3nsitivity #531 üzenetére
Tudod, minden laggol csak az iToy nem
-
joey04
titán
válasz
s3nsitivity #531 üzenetére
nyilván ott ahol te nem. ne fárasszuk egymást én se reagálok rád.
-
Kasya
nagyúr
A G3-mal sose volt baj. Az teny viszont, hogy a launcher optimalizalasa a HTC-hez kepest rosszabbul sikerult. A launcher lagolasa a megjelenes utan egy honappal merseklodott, par honapra ra kozel eltunt (mondom kozel, mert lagmentes telefon nincs). A Loli alatt meg gyorsabb lett...
Bar teny, hogy vannak trukkjei, amivel a launcher gyorsithato. Igy pl. a Telefon resznel a "Kedvenc ful" kukapcsolasa. Paran csak szimplan lecsereltek a gyari launchert Nova (vagy mas) programra es megszunt minden problema... de vagyunk paran akik szeretik a gyari launchert ^^ Masok szimplan kernelt es/vagy romot csereltek...kinek mi tetszik. Tehat tobb ut is vezet a boldogsaghoz.
A programok toltese es futtatasa alatt viszont nem tapasztalhato semmi negativum a konkurenciahoz viszonyitva. Abszolut hozza az elvart felso kategoriat.
De ha G3 a tema, javaslom nezz at a topikjaban, mert itt paran igen haraposak a nem HTC termekekre, ahogy latom (es ezen hsz alapjan igazat is adok nekik, mert nem ide valo)
Ott szivesen segitenek, barmilyen infora lenne is szukseged.
-
Emtra
tag
válasz
Sebestyen01 #524 üzenetére
Én meg azt mondom egyik zászlós telefon se ér annál többet mint ahogy az lg áraza a csúcs készülékét
Ha most tegyük fel kapnék negyed millát és htc-re vágynék akkor se m9-et vennék hanem egy m8-at mert nem tud annyit az m9 hogy indokolná a 130k-s diferenciát
-
Sebestyen01
őstag
Nem offolok tovabb az s6rol igy erdemben elfogadom amit irsz az appmegnyitos dologban nem ertek egyet mint ahogy a kijelzos dologban sem de ezt majd egyszer egy sor mellett folytassuk mert mar kenyelmetlen nekem hogy csoro m9 topikjaban mindenrol szo van mint vmi lokal forumban
-
Flind
senior tag
Mondjuk az S6 / S6 Edge pont nem lassú (végre) ezekben. Eddigi videók alapján az M9-nél is jóval gyorsabb (app opening, multitasking).
Abban egyetértek, hogy baromság ez a "costum launcher megold mindent". Attól más lesz a homescreen, igen. Minden más meg marad TW. A Knox-ot sem fogja eltűntetni egy Nova
(#522) no more: Jó, de az LG semmilyen SoC-re nem tud optimalizálni, nem csak erre.. Amúgy én is kíváncsi vagyok, hogy mit kezdenek az S810-zel a többiek.
-
no more
veterán
Most, hogy lassan elérjük az 1000. hsz-t már mindenki tudjam, hogy sz*r lett az S810, mert sütni lehet vele, de! Az eddigi 2 S810-et használó gyártó közül egyedül a HTC tudott akadás-és lagmentes felületet optimalizálni erre az SoC-ra. Ugye az LG már kilőve, mert a G Flex 2 még lassabb lett, mint a G3, pedig az is valami förmedvény. Még van a Sony, ami ki sem meri adni a Z4-et és majd a Xiaomi is elvileg fog S810 telefont csinálni.
Eddig az M9 működik normálisan, ahogy azt el is vártuk tőle...
-
no more
veterán
válasz
Sebestyen01 #500 üzenetére
A launchert lecserélheted, a kernel root nélkül ugyanaz a hulladék Samus marad, ergo ugyanúgy fog lagolni, akadozni... a Nova Launcher segít egy picit a felület simaságán, de az app megnyitás, stb ugyanúgy lassú marad.
(#506) S e t h : Próbálj ki egy Sense 6-ot futtató HTC-t.
(#513) Sebestyen01: QHD valóban az S6, viszont a pentile matrix miatt gyakorlatilag pont ugyanolyan éles lett, mint az M9 FHD-n. Az viszont tény, hogy az új Samsung panelek csodaszépek.
-
Emtra
tag
Ez előtt biztosan s5-volt mert emlékeim szerint minden topikot meg akartad téríteni "Az s5 a világ legjobb telefonja és hasonlokkal"
nem tudom hogy lettél hírtelen htc fan de örűlök#477 ) Kasya: Népszerűség szerint árad a nép
( #514 ) belan: 1:1
ja és nem forrosodik az s810 csak melegszik mit Ricky Martin !
-
zsolt0017
tag
válasz
Sebestyen01 #516 üzenetére
Hát na, megtörténik, mentségemre szóljon, hogy kevés az időm jelenleg
Viszont ha nagyobb a felbontás és ezáltal lesz lassabb a gpu, az ugyanúgy az m9-nek kedvez. Ilyen szempontból jobban döntött a htc az 1080p-vel.
-
zsolt0017
tag
válasz
Sebestyen01 #513 üzenetére
Az valóban kimaradt, de csak azért, mert engem nem érdekel
Viszont igaz, ebben tényleg jobb és jobb lesz az lg és valószínűleg a sony is. Ellene nem vagyok, csak értelmét nem látom, ebben másolhatnának az apple-től.
Utána olvastam most gyorsan, a tárhely tényleg jobb az s6-ban, elnézést.
-
-
belan
addikt
válasz
zsolt0017 #510 üzenetére
ügy tudom s6 picivel erősebb gpu s6 teszt videoba minta a srác azt mondta volna mobilaréna tesztbe hogy erősebb kicsivel mint 810 megoldás de nem emlékszem rá 100százalékra majd meg nézzem újra ,sony ps4 et se ugy vettem meg hogy szét fikáztam a xboxone hanem jobb gép lett és azt vettem meg enyi
-
zsolt0017
tag
Én sem vagyok fanboy, jelenleg pont sony-m van. A tw nekem sem tetszik, de most nem is ez a lényeg. Nem tudom, mennyit lehet majd észrevenni abból, hogy gyorsabb maga az soc, akármennyit könnyített rajta a samsung. Idővel megtudjuk. Viszont a fejlesztőket és a mókolni vágyókat az exynos ugyanúgy tökön rúgja.
A ram és a tárhely is ugyanolyan a kettőben tudtommal, ddr4 és nand flash, nem tudom, csak és kiíárólag a cpu egység mindenképpen annyit dob-e rajta? Gpu meg ha minden igaz, az m9-ben jobb. -
belan
addikt
-
zsolt0017
tag
Most elgondolkodtam, mi is az, amivel a samsung nagyot durrantott az s6-tal és bizony a hw-n kívül egyedül a kamerát vagy a készülékházat lehetne kiemelni. Előbbit nyilván fejlesztették, utóbbi meg már kötelező volt a samsungnak és nem bírom felfogni, miért adják el ezt világmegváltó fícsörként, pont a htc (de sony vagy alma is) már régóta csinálja. Ja, hogy ott már hozzászoktak ? Ilyen szempontból jól csinálta a Samsung, el tudta adni magát, viszont ez gusztustalan szerintem. A másik dolog meg, hogy kíváncsi vagyok, mivel lesz jobb pont az lg vagy a sony (akinek szurkolok még), hogy többet nyújtson, mint az m9, mert hw terén nem tud, kamera jobb lesz, sw terén meg nem tudom.. Szóval nem nagyon értelek.
Előzőhöz: A samsungnál pont be vagy korlátozva a knox miatt. Ha én tudom rosszul, bocsánat.
-
S e t h
nagyúr
Szerintem vhol az android lényegiségéhez tartozik az is, hogy olyanná alakítom amilyenné szeretném, ez egy iphone esetében nem nagyon tudom megtenni, itt van, ezt eszed, fogadd el.
Nekem volt évekkel ezelőtt htc-m, én nem estem hanyatt sem sensetől, néztem mennyi erőforrást zabált fel, plusz akkor a support is borzalmas volt, szóval velem vesztettek egy vásárlót, de akik ajánlották anno a környezetemben a htc-t, azok is már más készüléket használnak.
Szeretem olvasni a teszteket és látni, hogy egy-egy vállalat éppen hová ért el az aktuális zászlóhajóval és az összehasonlító tesztek is segítenek eldönteni egy képzeletbeli skálán mi a sorrend az aktuális prémium készülékek között.
Én már leírtam a véleményemet a készülékről, nem ismétlem, tiszteletben tartom, hogy ha valakinek ez tetszik, viszont a trollok tevékenykedése mellett legalább olyan ártalmasnak találom, ha vki rendszeresen elvakult fanként nyilatkozik a telefonról, mert ezáltal az érdeklődők az objektivitás látszatát is nélkülöző információkat kapnak.
(ez a sok karakter nem neked ment volna, de nem akartam plusz hszt)
-
Nazara
őstag
de abban a kommentben arról volt szó hogy azért idénre is jutott még újdonság bőven, a htc is meghúzhatott volna valamit.
Ebben egyetértünk, hiszen idén kvázi semmi áll-leejtőt nem kaptunk a tajvaniaktól. Viszont én M7-felhasználóként igencsak csorgatom a nyálamat, főleg az M9 kinézete miatt, és eléggé gyakorolnom kell az önkontrollt, hogy ne rendeljem meg, mert tényleg nem ér majdnem 200K pluszt.
-
Nazara
őstag
válasz
Ahogy Blyan kolléga irja a (#501). hozzászólásban: "Egy telefon attól jól - és ezt azért az Apple elég jól megtanította a neves gyártóknak is - hogy kiveszed a dobozból és használod. Nem kell launchert keresgélni, stb."
Számomra fontos, hogy a készülék szoftveres kinézete egységes, letisztult dizájn alapján legyen felépitve. És itt nem csak a főképernyőre, valamint az App drawerre gondolok, hanem az egyes gyári alkalmazásokra pl: Telefon, Üzenetek, Naptár, Levelezés stb, vagy a notibarra, lockscreenre. Egy egyszeri launcher cserével ezek egyáltalán nem fognak megváltozni egyik telefonon sem, tehát továbbra is a Samu saját dizájnját kellene bámulnom, ami nekem nem jön be. Amikor pár hónapja volt egy S4-em, a legnagyobb gondom ez volt vele.
Tudom, hogy ezeket mindet le lehet cserélni 3rd party appokra, de se időm, se kedvem nincs keresgélni ilyen-olyan dolgokat. Itt a HTC One M7 már tavaly április óta (egy-két kisebb kisérleti kitérővel), és imádom. Az elmúlt két évben legalább 15 felsőkategóriás telefont kipróbáltam, de itt találtam meg a számitásaimat.
-
Blyan
félisten
válasz
Ezeket meg kéne hagyni a kínai nevecsincs csodáknak (most itt nem a xiaomi, huawei, lenovo stb-re gondolok).
Egy telefon attól jól - és ezt azért az Apple elég jól megtanította a neves gyártóknak is - hogy kiveszed a dobozból és használod. Nem kell launchert keresgélni, stb.
Ha nem tetszik neki a TW - ami szíve joga - akkor inkább vegyen olyan telefont, amelynek a kezelőfelülete viszont bejön neki.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest