- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Abba gondolj bele, hogy a HTC egy butított SoC-val működik -szinte- ugyanolyan gyorsan, mint a Samsung. Tudom, hogy nehéz... de próbáld meg.
A Multitasking győzelem pedig evidens az M9-nek. Nem véletlen nincs még hír a Z4-ről, a Sony ki sem meri adni, amíg fel nem találják a hűtő tokot.
Az viszont tény, hogy a játékok sokkal gyorsabban töltenek be az S6-on...
-
s3nsitivity
addikt
A csávó is elmondta a videóban, hogy összegzésben az M9 egy fokkal jobb mert a samu nem képes memóriában tartani a dolgokat.
Amúgy tényleg szignifikáns a különbség sokszor, mondjuk ez az exynos diadala a qualcomm fölött nem pedig a samué a HTC fölött.
Úgy érzem ebben az évben a Samu jól választott, hogy hagyja a Snapit, kár a többiekért.. még a G4-re kíváncsi leszek a 808-al. -
no more
veterán
Ez kezd átmenni a vicc kategóriába. Az előbb a supportot szidtátok, erre kijelented, hogy "biztos lesz rá custom ROM". A HTC-kre meg 2 évig van HIVATALOS támogatás szoftveres téren, sőt! Már lejárt az M7 2 éves ciklusa, de tegnap kaptuk meg pl. a Sense 7 dolgokat (témák, widget, lockscreen), galéria appot. Én ezt hívom supportnak.
(#322) akoska07: Végre az első értelmes hozzászólás egy M9 USER-től, nem valami GSMArena, meg "izé" oldal trollja, ahol lefuttattak egy benchmarkot.
-
-
Dr.Anonymus
addikt
szóval most ez lenne szerinted a prémium design?
mert ha igen, akkor nincs több kérdésem... -
no more
veterán
Ha a kamu vízállóságú Sonyra célzol (mert tudom, hogy Sony fan vagy), akkor ki kell, hogy nevesselek. Csinálsz 5 fotót, videózol fél percet és már fel is engedett a szigetelés, vagy a kijelző ragasztása és oda a 200 rongyos telefon, mert beázik egy esőcsepptől is. Az akadozós felületükről és a bugokról nem is beszélek inkább.
Mint írtam hardveresen + szoftveresen kell ott lenni a topon, hogy valamit prémiumnak lehessen nevezni. A Sony egyiknek sem felel meg. Jelenleg ennek az Apple és a HTC tud megfelelni.
-
oszi666
őstag
-
Nazara
őstag
Az M8 igenis tud fényképezni, a gond akkor van, ha nagyon sokat zoomolna az ember. Hosszú évek óta csak telefonnal fotozok a nyaralasokon, a képek visszanezesekor soha nem akartam rakozeliteni.
Az, hogy fenykepezoben gyengébb esetleg, mint a konkurencia, (ami így sem igaz, hiszen az UP alacsony fenyviszonyok esetében tonkreveri a versenytarsakat) meg nem jelenti azt, hogy nem lenne a legjobbak között. Ez egy funkció, nem ezen áll vgy bukik a készülék megítélése.
-
Márko88
aktív tag
Ezt már megtárgyaltuk egyszer.
Sony laggolós, újraindulós szar rendszerénél szerintem bármi jobb, HTC-nél viszont ott a minőségi, flott rendszer. Víz alatt nem sokan telefonálnak, de Sony-nál hirdetik a vízállóságot mégis mindegyik beázik, nagy dolog. Helykihasználás nem egy nagy előny, nem verem magam rá, hogy egy centivel többet kell fognom. Hangszóróban Sony elvérzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest