- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Ne tudd meg hány ilyen van. Kolléga kérdezte mit vegyen tavaly. Mondja, hogy bár tetszik neki a HTC, de szar a kamerája. Na ez az illető pár nap múlva olyan homályos/maszatos képeket tolt fel facebookra, hogy kritikán aluli volt. Erre minek a "jó kamera"...
(#958) no more MA sajátosság, hogy az árat nem érdemes nézni. Egyszer innen, egyszer onnan veszik.
-
Egyetlen egyet sem olvastam el hál'istennek.
Azokat meghagyom nektek.Látom ezt akarja a nép,akkor legyen,eddig nem akartam bele menni ilyenekbe,de akkor nyomjuk,nem érdekel.
A HTC-sek nevében kikérem magunknak!
Mi nem hasonlítunk semmilyen más gagyi gyártó által forgalmazott telefont felhasználókhoz sem,egy ici picit sem,mert a miénk nem gagyi. -
spawn21
veterán
Ma 2 és fél órát bizeráltam a kettő telefont. S6 és m9.
Kierőszakolva egy gyári beállítások visszaállítással. ( azt mondtam valamelyiket megveszem
)
Felkészült mindenki?????
Tökre egyformán gyorsak. Egy ici-picit az m9 simább. De javarészt mind a kettő olyan gyors, hogy nem igen lehet belekötni.
-
Nazara
őstag
de abban a kommentben arról volt szó hogy azért idénre is jutott még újdonság bőven, a htc is meghúzhatott volna valamit.
Ebben egyetértünk, hiszen idén kvázi semmi áll-leejtőt nem kaptunk a tajvaniaktól. Viszont én M7-felhasználóként igencsak csorgatom a nyálamat, főleg az M9 kinézete miatt, és eléggé gyakorolnom kell az önkontrollt, hogy ne rendeljem meg, mert tényleg nem ér majdnem 200K pluszt.
-
Nazara
őstag
De remélem azt el tudod fogadni, hogy valakinek nem a gyorsabb ram, meg a belső tároló az, ami fontos egy telefonban. Nem vagyok elfogult, de számomra az S6 továbbra is hányingerkeltő, kivülről-belülről. Ennek ellenére elismerem, hogy technológiai előnye van idén, de még csak bele sem olvastam az S6 topicba, nem hogy még ott bizonygassam, hogy a HTC miben jobb. (Mert hogy továbbra is vannak pozitivumai a Samuval szemben, az vitathatatlan)
-
Mivel én vagyok aki használja,másra nem írhattad.
Ha olvasnád is a topicot...
de nem hibáztatlak,mert nehéz megtalálni itt az értelmes hozzászólásokat.
Szóval láthattad volna ahogy leírtam,előbb az s6 edge-t akartam berendelni.A G4 még necces lehet,ha valóban olyan durván jó lesz benne a kijelző.
Nem tart semeddig eladnom ezt,majd másikat vásárolni.
De samsungot semmiképp. -
Akkor akik régebben várják az s6 s6edge telókat,mint én az M9-cet,akkor azoknak a véleményére sem lehet majd adni,meg annak se aki a G4-et várja.
Értelek.#455 Keldor papa :
Mi a baj a 810-el ?A melegedős részét el lehet felejteni!
Aksi teszt holnap lesz,ha végre elmúlik a lázam és tudok menni melózni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest