- Google Pixel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
100%-ig biztos vagyok benne... a Telekom is egy önrész befizetése mellett vállalta a leejtés után a szervízt, így spóroltam nem keveset és majdnem vadiúj telefont kaptam kézhez (az előnye a nagyon-egybe-telóknak
).
Nincs 2 hónapról szó, beviszem, elmondom mi történt és cserélik/javíttatják hibától/kártól függően.
Ez a biztosítás lényege és ezért kell azt az összeget lecsengetni. Nekem megér ennyit egy 200+ezres készüléknél, függetlenül attól, hogy vigyázok-e rá vagy sem (amúgy igen, nagyon is, de az ördög nem alszik... ) -
BenHans
addikt
pl voda biztosítás: [link]
Biztosítási típustól és készülékkategóriától függ hogy mennyit önrészt fizetsz (4500-25000), leadod a problémás készüléket vagy rendőrségi papírt és megkapod az újat.
Van amire nem nyújt fedezetet a biztosítás, pl "ha 14 éven aluli kiskorúnál volt a készülék, amikor a károsodás vagy lopás megtörtént", "vagy ha közeli hozzátartozója rongálta meg a készüléket". De ha valaki annyira sötét hogy ezt bevallja annak csak gratulálni tudnék.
Ugyanez a MM-nál is csak ott nincs önrész. Itt mindent megtalálsz erről is: [link]
-
válasz
ForRedGlory #1589 üzenetére
Én nem bizok ezekben, sztem kamuk ezek a garanciák, olyan írjon aki már csinálta ezt élesben.
-
ferrari1
őstag
Igaz nekem már nincs meg a telefon, de egy akksi statisztiát mutatok a "régi" időkből
-
cyber86
őstag
Valakinek jött már frissítés a kamerára?
-
-
ferrari1
őstag
válasz
Pinda25 #1578 üzenetére
A DSLR-nél az objektívben van a OIS ami kapcsolható. Mivel a digi tükrös gép nagyságrendekkel nehezebb egy telefonnál, ezért törvényszerűen nehezebb is bemozdítani azt. Egyébként az OIS-nek véleményem szerint ( bár ez egyén függő ) normál fényviszonyoknál lehet ellenkező hatása is. A bemozdulás nélküli kép készítéshez a záridőnek a mindenkori gyújtótávolság 1 / gyujtótávolságnak kell lennie minimálisan. Ha a zársebesség ennél gyorsabb, nincs értelme az OIS-nek. Alatta a jó stabilizátor 2-3 fényértéket tud " fogni".
-
vicze
félisten
-
madgie
titán
Nem akartam belekötni, bocs, ha úgy jött le
A RAW "jóságát" már a Oneplus One-nál éreztem és éreztettem, fényképezőknél meg lassan tíz éve RAW-ba fotózom
Az is megvan, hogy a post-processing mennyire lehet jó és rossz is.
Az OIS meg nagyon "kézfüggő", nekem jó stabil kezem van, másnál ugyanaz ugyanúgy sokkal könnyebben bemozdul. Pedig nekem is volt már sok-sok optikai képstabis gépem, szenzorstabiból is két olyan gépet használtam már, amikben a legmodernebb, 5-irányú stabilizálás van, mégsem szeretem igazán a képstabilizátort (illetve nem tartom szükségesnek).
-
vicze
félisten
OIS hiánya miatt jóval könnyebben bemozdul a kép. Ha van elég fény nyilván egyszerűbb megtartani, de amint nem ideálisak a körülmények egy elég könnyű telefont elég egyszerű bemozdítani.
Eléggé szenvedek én is az OIS hiánya miatt nagyon nehéz elég ideig megtartani hogy értelmes képet csináljon rossz fényviszonyok között, pedig nem vagyok parkinsonos...Azért tök jó hogy kiemelem a leglényegesebb dolgot és a lényegtelenebb dolgokon van a pattogás?
A képeken elég egyértelmű, hogy a RAW-hoz képest egy nagy pacát csinál. -
vicze
félisten
A most bekerült RAW-val elég egyértelműen látszik, hogy mi a kamera problémája a minőség terén. (jé az amit mondtam...
)
"A better sensor might help with high ISO noise, and PDAF should definitely help with focus speed, but in the case of the One M9's rear camera the biggest issues seem to be poor post-processing, a lack of high-quality optical image stabilization (OIS), and a smaller aperture compared to other phones on the market in that order." - De majd mindenki kedvenc fizetett trollja(más magyarázatot már nem tudok már) úgy 200. alkalommal is leírja, hogy szar és túlmelegedik.
-
fravik
tag
Aki esetleg rajtam kívül Media Markt-ra várt, a telefon megjelent az online felületen.
Nem olcsó 259ezerért, de ha beleveszem a 30ezres MM utalványt, amim lesz hamarosan + az áfát leszámítom, egész normális áron jutok hozzá.És legalább lesz biztosításom is 2 évre törésre és lopás esetére.
-
cyber86
őstag
Akkor speedshop kilőve. Akkor expansys a nyerő szerintetek? Nem fogok náluk olyan készülékbe bele botlani amit ha visszaállítok akkor eltűnik a magyar menü?
-
CptAdamica
veterán
Én se vennék Speedshoptól, felhívtam őket, mikor még úgy volt, hogy M9-re váltok és azt mondta a diszpécser, hogy Ázsiába szánt verziókat árulnak.
-
Skorpio.59
aktív tag
A speedshoppal csak óvatosan.M8 topikban belefutottak osztrák T-s be....
-
cyber86
őstag
A speedshop webáruház vagy be is lehet hozzájuk menni?
-
-
s3nsitivity
addikt
Szerintem valami probléma van az oroszok szemével.
Aki használt már DSLR gépet az egyből megmondja melyik az.
11 ből 10x elsó pillantásra egyértelmű.
Az éjszakaiaknál nem annyira de az is csak a fotós bénaságát mutatja.
Aki meg még DSLR géppel sem tud jó képet készíteni annak nincs értelme mobillal fotózni.
Az Edge épp ezért tűnik hűű de f@szának... Nem azért, tényleg az, és tényleg b@szott jó rajta az auto mód, de ez így nem túl objektív ha ilyen képeket tesznek le.Phonearenan volt egy hasonló szavazós teszt, annak sajnos nem találom a végeredményét.
-
no more
veterán
válasz
Dr.Anonymus #1557 üzenetére
Valami hihetetlen, hogy egy telefonból ilyen hangok jönnek ki... Szerintem az M8 is teljesen jó, de tényleg szebben szól az M9.
-
Lacy6
senior tag
válasz
s3nsitivity #1560 üzenetére
Pedig pontok alapján alig van különbség az edge és a fényképezőgép között. Nyílván a tényleges használat során jóval nagyobb a különbség. Vagy rosszul gondolom?
-
gancsos
csendes tag
Tessék egy összehasonlitó kamerateszt a ma kapható legújabb okostelefonokkal,és egy fényképezőgéppel,a képek megvoltak hirdetve először vak tesztre és ugy szavaztak az emberek,ám csúnyán elvérez a kamerája![link]
-
Dr.Anonymus
addikt
új szín (?) a láthatáron
mivel már az összes pink/arany kombót kimaxolták, reméljük kapunk egy normálisabb verziótm8 vs m9 speaker test volt már?
úgy tűnik m9 minden pletyka ellenére is jobb -
no more
veterán
A HTC növekszik az USA-ban, juhúúú! Hajrá HTC!
(#1552) s3nsitivity: 10 év alatt volt 2 veszteséges negyedévük, azóta temetik őket. Míg pl. a Sony negyedévről-negyedévre egyre veszteségesebb...
-
fravik
tag
válasz
Pinda25 #1554 üzenetére
Garancia Plusz Platinára gondoltam. Ez törésre és lopásra is érvényes, ami nem hátrány ilyen értékű készüléknél. Egyszer kell kifizetni és akkor 2 vagy 3 évre is akár biztosítva vagyok. MM Garanciaplusz
Tisztában vagyok vele, hogy nincs T-nél a készülék, csak azért írtam, mert ott tudom, hogy lenne készülékbiztosítás, így feltételezhetően a többi szolgáltatónál is.
-
fravik
tag
Sziasztok,
én most egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy megéri-e várnom a Media Markt-ra vagy sem. A Speedshop-nál és Edigital-nál is kapható már a telefon, viszont a MM nekem azt írta a kérdésemre, hogy valószínűleg májusban már kapható lesz a készülék.
Ami nagy ++ a MM-nak, hogy tutira van készülékbiztosítás (törésre és lopásra is), ami nélkül nem vennék egy ilyen árú telefont, ez az opció viszont SS-nél és ED-nél sincs.A kérdésem az lenne, hogy Ti biztosíttatjátok a telefonotokat és ha igen, hogyan? A szolgáltatónál (Telekom-ot biztosan tudom) elérhető a készülékbiztosítás bizonyos havidíj mellett, de nekem nem jöhet szóba már függő készülék.
Milyen készülékbiztosítási lehetőségek vannak, van esetleg amit ajánlani is tudnátok? Vagy várjak, amíg megjelenik a MM-nál?
Köszi a választ!
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Pinda25 #1551 üzenetére
Azért mert az S6-ját jobban szereti.
Na bumm..Mindenki tisztában van vele, hogy HW-ban, kamerában jobb az S6.. egyéb okosság?
Amúgy.
HTC announces Q1 2015 earnings: $1.3 billion revenue, $11 million profit
-
cyber86
őstag
Csak most azon nyűglődök, hogy várjak még hátha a telenornál is megjelenik és akkor olcsóbban hozzá tudok jutni vagy náluk nem is lesz.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Valami infó van már, hogy szolgáltatóknál kapható lesz a készülék?
-
w333
félisten
Hát nem tudom ... én egyáltalán nem vagyok "márka" fanatikus azt veszem ami a legjobb választás, Snapi 810 miatt kizárt hogy bármi más választottam volna !
Ne legyen igazam, de lesznek itt még gondok a melegedés miatt !
Mielőtt félreértene valaki, nem a HTC -el van a baj, hanem a benne lévő S810 -el !
De hagyjuk is ezt az S6 hasonlatot, mert már tényleg semmi értelme nincs !
-
-
-
válasz
ForRedGlory #1527 üzenetére
Ne áruld, egy héten belül úgyis rájössz, mennyivel jobb, mint az S6.
-
Sh4rk
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1527 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
Klaus Duran #1525 üzenetére
Nem tudom de nagyon gagyi ...
-
Sh4rk
aktív tag
Na Vodafone...
Felgyújtom őket mindjárt...
15 év előfizetés + megjelenés óta red előfizetés...90.000 Ft kezdő, és Havi 8000 Ft vagy 10000 Ft 24 hó-ig.
Nekem csak 22-ig, mivel teló nélkül hosszabítottam márciusban...
Ráadásul nem változik az előleg a 8000 illetve a 10000 -es havi összegnélSzánalmas ez az ország...
Sok DZSIPÓNAK ingyen dobták a telót, azt most meglepődtek, hogy mennyit elloptak, és ennek a kárát én szívom meg...
Azt hiszem most fogom őket otthagyni... -
-
w333
félisten
LOOOL ... hát ezzel nem fogják megváltani a világot Link
Ettől rondább és unszimpatikusabb reklámot még nem láttam, nagyon gáz
-
Sztupidka
tag
Még nekem sem jött!
-
pg1966
senior tag
Így két hét után már megérkezhetne a frissítés a kamerához, (enyém CID 031-es), gondolom még másnak sem jött meg, mert akkor írtátok volna.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
ForRedGlory #1518 üzenetére
nem
várjuk a képeket -
ForRedGlory
félisten
válasz
s3nsitivity #1516 üzenetére
"kb 5 hsz volt ami az S6-ra irányult és az is csak annyi, hogy drágább mint a M9.. Azért ez annyira nm off."
Pedig S6 a király
Jó viccet félretéve, kamerában tuti. Mindjárt lövök pár 16Mpixeles képet a gunmetal M9-emről, szerintem az szépen visszaadja, hogy milyen gyönyörű a telefon és milyen szépe képeket lő az S6.
Remélem senki nem veszi trollkodásnak...
-
-
-
zsolt0017
tag
Nincs kedvezményem, ez 100%. Lehet elnéztem valamit, ma úgy néz ki, ilyen formaban vagyok. Viszont nem ez a lényeg, hanem ha tényleg 1 forintért el lehet hozni az m9-et, az több, mint elgondolkodtató, csak én nem találtam hol. Ha céges konstrukció is, valakit keresünk
Mondjuk engem még csak 5-6 hét múlva érintene (ha m9 mellett döntök), de bíztató jel ez.
-
zsolt0017
tag
válasz
s3nsitivity #1506 üzenetére
Valami bibi ott van, mert egyrészt sehol se találom, másrészt RED Exra EU-val az s6 7 990 ft. Gondolom, akkor az üzleti ekőfizu dobhat rajta annyit
-
Blyan
félisten
válasz
s3nsitivity #1468 üzenetére
Vodánál már kapható. Bár még csak az üzleti előfizus listában van fent, de gondolom hamarosan bekerül az online shopba is.
-
zsolt0017
tag
válasz
s3nsitivity #1500 üzenetére
Ez esetben elnézést kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyenes az Epic Store-ban a Deathloop
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- Windows 10
- Jeorjosz7 károsultjai
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Hobby elektronika
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged