Új hozzászólás Aktív témák
-
dkt
csendes tag
válasz
Snowcat #1477 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Nem, az 1-2 nap aksiidő már abszolút elfogadható (mondjuk a 2-3 nap még ideálisabb lenne) de néhány hozzászólás 6-8 órás lemerülésről ír, ami azért eléggé kevésnek tűnik, még ha minden aksizabáló cucc be is van kapcsolva.
Mi újság a zenelejátszó résszel? Az is szívja nagyon?
Más: újabban nem érkeznek panaszkodó hozzászólások a gyenge WiFi- és hálózati vételről, gyakori lekapcsolódásokról... Vajon csak túllihegett problémáról volt szó, vagy idővel (hasonlóan az akkuidővel) javul a helyzet? Vagy akiknél ez jelentkezett, azok már mind Desire-t használnak(Legendről jónéhányan áttértek már Desire-re, a fordítottjáról még nem olvastam...)
T. -
Lall
veterán
Nekem volt, hogy rosszul sikerült visszaraknom az akksifedőt és volt közte az általad említett rés, de akkor sem nyikorgott. Próbáld meg hogy leveszed és "ráerőlteted" újra. Elvileg van 2 érintkező is aminek illeszkednie kellene és utána kéne rápattintani az akksifedőt. Hátha segít. Esetleg ez a két érintkező görbült meg kivcsit és az tartja ki. Próba szemcsere.
-
-
Spark777
csendes tag
Nekem abszolút nincs ilyen gondom,talán még sosem volt olyan telefonom ami ennyire jól egyben volt.
Semmi rést nem tapasztalok az enyémnél,tényleg nagyon pontosak az illesztések.
Szerintem nyugodtan vidd vissza,és mutasd meg hogy mi is a probléma,ha minőségi hibáról van szó úgy is kötelesek cserélni. -
Lall
veterán
Én kb. 2 hete használom. Nincs fólia a kijelzőn (kifejezetten utálom a fóliát), nem óvom, védem mindentől használom mint egy tárgyat, egyszer már sikerült földhöz is vágnom (elejtettem). Ennek ellenére semmilyen sérülés nincs, sem a telefonon, sem a kijelzőn. Ha megvan rá a pénzed, akkor hajrá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged