Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Biztos, hogy a helyén van mindkettő, mert mind a memóriakártyát is látja a telefon. Újraindítás is megvolt, de nem fogadja el a kártyát. Ha visszateszem az eredeti kártyát, azzal gond nélkül működik. Most megy a hard reset, ha jól csinálom. Hálistennek még nem állítgattam be mindent, és nem is töltöttem le rá sok progit. Remélem, működni fog. Köszönöm az ötletet, majd beszámolok az eredményről.
-
Gergi
senior tag
Megoldottam a problémámat... Kell az MMS-hez a mobilnetes előfizu! Ugyanis előfizettem a T-nél egy 100MB-os csomagra és egyből leszedte az MMS-t a fent említett beállításokkal. Ez azért szerintem kicsit durva, mert más mobilnál az MMS letöltéséhez nem kellett még külön a mobilnetre előfizetni!
-
manchester85
veterán
Nyilván ezért használja a fél világ a skype-ot.
Természetesen nem a hétköznapi, rohanó világban kell a buszon kapaszkodva videótelefonálni, hanem mondjuk, ha van egy kis nyugi, kényelmesen ülve. Igaz, ebből talán arra lehetne következtetni, hogy akkor már notebook-ról is videótelefonálhat az ember, de ha valaki sokat utazik, azért ez hasznos dolog tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest