- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
se87tet
tag
válasz
eddie1978 #7620 üzenetére
Tényleg az, szomorú......
Mondjuk nem mintha mostanában annyira haladtak a fejlesztésekkel, 2.2 sense ugye megállt a kameránál, a 2.3 sense ugyancsak, a sima 2.3 sztem túl bugos volt, hétköznapi használatra alkalmatlan, a portolások ugyancsak megakadtak a kernel miatt, szval nem is nagyon van merre haladni.
Az utóbbi időben is már csak két developer foglalkozott vele, Elelinux, és a Cronososok (mostanában ezek se nagyon).Reméljük azért egy fejlesztő csak elkezd játszadozni előbb-utóbb egy heroval, sztem ha sikerülne a 2.2 sense-t rendbe rakni, azzal a rommal elég sokáig vállalható maradna a Hero.Jah, mondtam ugye hogy lecseréltem a Herot egy szifonra, kíváncsiságból megkérdeztem egy boltba mennyit adnának érte, azt mondták semennyit, nem éri meg nekik bevenni, ugye magyarországon az emberek nagy része még nem is hallott a Htc-ről, vagy ha hallott akkor sem bízik annyira a márkában hogy komolyabb összeget adjon egy használt Heroért.
Bezzeg a szar Nokiákat (5230,5800) biztos viszik mint a cukrot....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest