Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teng
aktív tag
válasz
Askformore #8499 üzenetére
Ennek örülök
És akkor a sima uk-s rommal rendben ment a gariztatás ugye? Nekem még bent van, de nekem kicsit több gondom akadt vele
Remélem kicserélnek mindent
Üdv
-
Askformore
senior tag
Segítsetek légyszi! Az miért van, hogy nem találom ezen az új Android Marketen a ROM Managert? Már mindenhogy beírtam, de nincs találat... Egyébként a kijelzőproblémám megoldása érintőpanel csere lett, garizták, és most jobb mint valaha
-
kisqqcs
csendes tag
Hali!
Keresnék egy szakit, aki vállalna érintőképernyő-cserét a T-mobile G2 Touch készülékemen. Esetleg nem tudtok valakit?
Üdv,
kisqqcs -
eddie1978
senior tag
Ezt nem raktam fel, de a Cronos-t mindig úgy rakom fel. Bár nem vagyok benne biztos. Ele leírja hogy előzőről nem kell a full wipe. Cronos-nál a szokásos full wipe-os leírás van minden relase-nél.
Itt azt írja Ő full wipe-ol.
Jelenleg úgy néz ki, Ele és Feyo is ezt tekinti az utolsó Ginger ROM-nak Herora.
-
eddie1978
senior tag
-
válasz
Askformore #8490 üzenetére
Alapvetően én is szerettem, de mpeg4 kódolású videók lejátszása mellett jellemzően időnként fc-zik valami, és az esetek felében a task killer fc-zet. Most majd megnézem, hátha egy másik programmal nem annyira csinálja. Amúgy az újabb kiadásokkal (2010 utáni) már minden rendben volt ezzel is, meg a régi is csak ritkán hibázott.
naksys
Rádugod a telót a gépre, és kiválasztod, hogy internet sharing (ott, ahol feljön, h charge only meg disc drive...) -
naksys
senior tag
Szeretnék telón keresztül usb kapcsolattal netezni (tehát a telefon szolgáltatná a netet a laptopnak).
Van erre valami módszer? -
nyogo83
senior tag
válasz
eddie1978 #8484 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy mit fog nekem produkálni, mivel gondoltam feltolom én is a HCGX 2.3.9-et.
Már egy jóideje a Cronos Ginger 2.2.4 van fent, semmi gond nem volt vele, csak az utóbbi pár napban kezd hülyeségeket csinálni(totál kifagy, újraindul, néha Wifin keresztül is marha lassú a netezés, mintha csak pár kbit/s-el menne) -
nyogo83
senior tag
-
válasz
eddie1978 #8479 üzenetére
Ez az ébresztés dolog nem feltétlen a rom hibája. Nekem csinálta több is. A probléma elvileg, hogy valamiért a rendszer kiüti az órát (akár az ébresztést, akár a pontos időt). Én úgy szoktam, hogy minden este lefekvés előtt megnyitom az ébresztések felületet, és abból nem lépek ki, csak kinyomom a képernyőt. Ez eddig mindig bevált.
Más: Nincs meg véletlen valakinek az eredeti G2 rom?
-
eddie1978
senior tag
HCGX 2.3.9 nem ébreszt. Tapasztalt valaki ilyet?
-
qfm
őstag
Nekem tetszik ez a cronos rom, csak egy hibát találtam, hogy még mindig nem bírta megjavítani Feeyo hogy ne kapcsoljon le a kijelző, ha átállítom a menüben. Valaki talált már komolyabbat?
-
Teng
aktív tag
válasz
Askformore #8473 üzenetére
Örülök neki
így azért már gyorsabban fog menni mindenkinek. Sajnos a másik megoldás nem mindenkinek ment, főleg nem elsőre így ezzel időt spórolhatunk és nem kell plusz kariolvasó sem hozzá.
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #8472 üzenetére
Én is sikerrel jártam a Teng-es módszerrel
-
válasz
Askformore #8470 üzenetére
Nyugodtan. Én is azt használtam korábban.
qfm Most, hogy mondod tényleg, végül én is ez alapján csináltam
plusz hozzáolvastam az xda-n, amit írtak (de az uaz volt) [link]
-
qfm
őstag
[link] Én még ez alapján csináltam annak idején, és csak másodjára működött nálam is.
-
válasz
Askformore #8463 üzenetére
Szerintem nálad is Goldcard probléma lesz. Az vele az érdekes, hogy a goldcard képes visszaállni sima kártyává. Szóval újra meg kell csinálni. Utána menni fog az official rom telepítése is.
Szerk.: Teng Így-így
-
Teng
aktív tag
válasz
Askformore #8464 üzenetére
Szia. Én is onnan töltöttem le a RUU-t amit linkeltél. És igen sikerült visszaállítani gyári állapotúra. A progi amit linkeltem mindent megcsinál, csak kattingatni kell, meg kell egy gold card img hozzá.
Előtte nekem is customer ID error-al elszállt, de így már működik. Már csak ki kell derítenem nyitva van-e ma a t-mobile mert akkor megy is a szervizbe a telóm..
-
Teng
aktív tag
ez alapján csináltam gold carodt de customer id errort kapok. Esetleg valakinek valami 5let?
Üdv
-
qfm
őstag
HTC Hero Cronos Ginger X 2.3.9
Valaki rápróbált már? Én holnap biztos kipróbálom.
-
qfm
őstag
Nem emlékszem, csak hogy volt benne dátum. Igazából nekem is hasonló okból nincs meg most. Recoveryből telepíted, és rootolt lesz. Az egyetlen mód hogy eltüntess minden nyomot, az az, ha downgradelsz ruu-val (goldcardal).
Az ok ami miatt inkább mégis a mentést raktuk fel, az hogy nincs T-mobile HU-s RUU-nk, csak más országbeli. Ez azokra nem vonatkozik akiknek nem brandelt telefonjuk van, náluk normál RUU jó, ami a htc-nél is elérhető.
-
Mardel92
tag
válasz
Askformore #8449 üzenetére
Ha GSM Hero-d van, jó lesz az. Egyszer én is raktam fel innen, de nekem csak úgy sikerült goldcard nélkül (nem nagyon akartam szórakozni vele), hogy elindítottam a telót HBoot(?) módba (bekapcs gomb + vol down) ott rádugtam a telót gépre és elindítottam a RUU exet. Ment minden szépen. Amikor bekapcsolt telóval akartam, nem tudta restartolni, de így ment. Egy próbát megér, szerintem elég 1szerű
-
Teng
aktív tag
van esetleg valami 5leted mi lehet az általad feltöltöttének a neve? Mert én leszedtem, csak a gép újra lett rakva szóval valahol megvan csak kérdés, hogy hol? ŐŐ és a tiédnél simán recovery modba indítom zipből visszarakja és kész? így rootolva lesz utána vagy már nem? Azért kérdem mert úgy kellene megcsinálni, nehogy gari vesztés legyen belőle és az UK romnál megeshet...
-
Teng
aktív tag
válasz
Nekem is pont ugyanilyen gondom lett épp tegnap, szóval ha sikerül visszarakni a gyári romot írd meg esetleg dobj egy linket is légyszi, vagy ha én megoldom hamarabb akkor küldök neked mert köv hét szerdán az enyém is megy vissza a szervízbe...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Askformore #8446 üzenetére
Ment PÜ
-
qfm
őstag
válasz
Persze, de a htc honlapjáról is le tudod tölteni. Viszont goldcardra szükséged lesz, anélkül nem megy fel a RUU
-
achmeed
csendes tag
Egyszerűen gyönyörű, de nem tökéletes készülék.. de nagyon szerettem megváltam tőle nem régiben de ezen kivűl csak jót tudok róla mondani...
-
qfm
őstag
válasz
Askformore #8446 üzenetére
Ha nem t-mobileos, akkor RUU-val vissza tudod rakni a valódi romot rá. Nekem t-mobileos mentésem volt, azokkal voltunk bajba. Goldcard szóra keress rá.
-
Askformore
senior tag
Akkor várom a jelentkezőket, mert senki másnak nincs Hero-ja a környezetemben. Ja és ez nem T-mobilos G2, ha ez számít valamit. Mivel nem én vagyok az első tulaja, azt sem tudom gyárilag mi volt rajta :S 1.5?
Ha valakinek van gyári mentése azt megköszönném ha írna egy pü-t!
-
qfm
őstag
válasz
Askformore #8444 üzenetére
Vagy valakitől elkérsz egy gyári mentést és recoveryből visszarakod, vagy azt amit én közzétettem, vagy pedig csinálsz egy goldcardot és felnyomod az uk RUU-t. Az első megoldásokat javaslom inkább.
-
qfm
őstag
válasz
Askformore #8442 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de hardver hibának tűnik. Mások is számoltak be róla, hogy hol megy, hol nem, csak azért gondoltam hogy lehet software is, mert írtad hogy van ahol mindig megy.
Várd meg talán mások véleményét is, de nem túl biztató. Van program ami jelzi hogy hol érinted meg a panelt, esetleg telepítsd fel, és húzd végig lassan a kezed a panelen. Nézd meg egyenletesen érzékeli e mindenhol.
-
Askformore
senior tag
Mos pl beléptem a Google Navigatorba, azzal nyitott, hogy accepteljek valamit, és nem lehet rányomni.... Ha csak a skinnél csinálná ezt, nem érdekelne, de több helyen is van. Illetve nem tudom melyik programnál fog menni melyiknél nem a jövőben... ezért lenne jó megoldást találni rá! Az előző romnál váltottam launchert, ott a menübe nem tudtam csak belépni.. váááá!!
Nna, most megnyomtam a borítást a HTC logo mellett balra, és acceptelte....
SZERK II
A következő acceptelésnél csak úgy ment, ha megint nyomva tartottam a HTC logot pár másodpercre, utána rá tudtam nyomni.. szóval ugyanott vagyunk ahonnan elindultunk :S
-
qfm
őstag
válasz
Askformore #8440 üzenetére
Ha mindenhol máshol jó, akkor ne törődj vele. Én soha nem használtam a skin állítást, lehet másnál se tökéletes, csak ők sem. Nálam a sokak által nagyra tartott handcent sms szarakodott, olyan volt tőle mint a hibások, érzéketlen, letöröltem és többé nem volt hiba.
Ha minden áron skint szeretnél, akkor cserélj launchert, meg csinálj egyedi témát, jobban jársz, és szarakodni se fog.
-
qfm
őstag
válasz
Askformore #8438 üzenetére
Első indulás 15 percig is eltarthat. Rakd félre, csinálj valami mást. Ha sok idő múlva sem reagál, nyomd meg párszor a home gombot, majd a kikapcs gombot röviden. De szerintem betölt, csak lassan, ha a file amit letöltöttél nem hibás.
Miután betöltött, indítsd majd újra a telefont, mielőtt tesztelgetni kezdenéd.
-
qfm
őstag
Amit én tettem közzé, az clockwork recovery-s volt, simán rom alól indítható telepítéssel. Most nem tudom megosztani, de elég sokan leszedték.
(#8437) Askformore
Ha most sem jön össze a telepítés, javaslom hogy cseréld le RA-ra. Tekintve hogy nem sikerült a telepítés korábban, javaslom a mentést is telepítés előtt.
-
Teng
aktív tag
Valaki tudna mellékelni a számomra egy magyar t-mobilos eredeti rom-ot?
És le tudná írni, hogy lehet vissza rakni rá? mert sztem köv héten megy vissza gariba a készülékem
-
qfm
őstag
válasz
Askformore #8433 üzenetére
Mikor belépsz a recovery-be, két dolgot írhat névnek, vagy RA-hero valami, vagy Clockwork valami. Melyiket írja?
-
qfm
őstag
válasz
Askformore #8431 üzenetére
Hivatalos alapú, de OC kerneles, az még bekavarhat. Ennek ellenére megbízhatóbb próbához mint a fentebb említett rom.
Clockwork, vagy RA recovery? Arra tippelek, hogy vagy a rom letöltés közben megsérült (újra le kell tölteni), vagy a recovery sérült, ez esetben frissítsd a legutolsóra/telepítsd újra. (RA-t ajánlom)
-
qfm
őstag
válasz
Askformore #8429 üzenetére
Ebben az esetben egy 2.1-es romot rakj rá, valami hivatalos frissítés alapút. Akár a hivatalos rootolt verzióját is felrakhatod, valahol még xda-n meg kell lennie.
Wipeolni ne felejts el.
-
Askformore
senior tag
Javítanék, nem lett rosszabb, csak behalucináltam
nem változott semmi.
-
qfm
őstag
válasz
Askformore #8427 üzenetére
Attól tartok most rontottad el a telefonod, ha eddig nem is volt rossz. Innentől biztos hogy hardver hiba, mivel azután lett rosszabb hogy hajszárítóval megkínoztad.
Olyannak szoktuk csak ajánlani, akinél már biztos hardver hiba, ezért mondtam hogy romot cserélnék mielőtt neki esek. Romból meg stabilat kellett volna felrakni, pl. egy 2.1-est.
-
Askformore
senior tag
válasz
Mardel92 #8424 üzenetére
De akkor miért csak bizonyos képernyőknél nem működnek a SAVE és CANCEL gombok? Mert van ahol 10-ből 10szer megy, ugyanaz a felület más gombbal pedig nem.. A rom cserével próbálkoztam ezt tettem fel: Itt az volt a gond, hogy a menübe belépett mindig, de a kis házikóval nem lépett ki sehogy.. Milyen romot tegyek fel és hogy álljak neki? A hajszárítózást most próbáltam, nem segített, sőt rosszabb lett... a kijelző közepe érzéketlenebb lett tőle.... Köszi a segítséget előre is!
-
misiblue
csendes tag
Néhány napja tettem fel a VanillaEclair 6.2-t, elégedett vagyok vele.
-
qfm
őstag
válasz
Askformore #8423 üzenetére
Azért én cserélnék egy romot mielőtt temetem. Lehet hogy nem attól lett jó hogy megnyomtad a logót.
-
Mardel92
tag
válasz
Askformore #8423 üzenetére
Akkor az bizony érintőpanel :S Meg lehet próbálni a hajszáríróst, 10-15 kommenttel előbb írták is.
-
Askformore
senior tag
válasz
Askformore #8421 üzenetére
Közben megnyomtam 10 másodpercig a HTC logót, utána jó lett egy rövid ideig...de már megint nem..
-
Teng
aktív tag
Valaki tudna mellékelni a számomra egy magyar eredeti t-mobilos rom-ot? És le tudná írni, hogy lehet vissza rakni rá? mert sztem köv héten megy vissza gariba a készülékem
-
Askformore
senior tag
Sziasztok!
Van egy HTC HERO-m, Froyo 2.2 van rajta, így vettem, nem buheráltam azóta. Mostanság viszont csinál érdekes dolgokat, mert nem minden érintőgomb működik. Egy példa: ha mondjuk szkint szeretnék váltani, megnyomom a menü gombot->scenes, és el szeretném menteni, lent van ugye a save és a cancel gomb..nos egyikre sem reagál. Ugyanez, ha pl egy számot szeretnék elmenteni a telefon memóriába, hiába nyomom a mentés helyénél azt hogy phone, nem reagál... Ha átteszem más homescreenre (tw launcher), akkor a menübe sem tudok belépni, mert nem érzékeli, hogy rányomtam, viszont a kilépésnél ugyanaz a gomb működik...... A lényeg, hogy szerintem nem az érintőkijelző hibája, mert a kijelző azon részén ahol ezek a gombok vannak, minden más működik. Remélem érthető a problémám, és lesz itt valaki okos, aki segít megoldani, mert már két napja ezzel szívok!! Köszi!
-
OgreImre
senior tag
Kössz Mindenkinek, hétvégén tesztelem a hajszárítót.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Megújult teljesen az Android Market ma.
Nektek hogy tetszik? -
OgreImre
senior tag
Sajnos az én kijelzőm is valószínüleg tönkrement.
Nagyon érzéketlen jobb szélen közép magasságban a kijelző, meg sokszor teljesen meghülyül. Tudok vele ilyenkor jedit játszani, az ujjam a kijelző felett 2 cm-el mozgatom és arra mozdul a kijelző...
2 éves múlt...1 év volt a garancia...100 ezer volt 2 éve...kicsit többet vártam a HTC-től.
Érdemes javíttatni? -
gyiku
nagyúr
unlock megy a hozza adott kabellel?
-
Mardel92
tag
válasz
billywood #8405 üzenetére
Szia!
Ajánlom ezt az oldalt, én is innen válogattam. Nekem legjobban a VillainRom 13 jött be. (Igen ragaszkodom a Sense felülethez
) Gyors, stabil, normálisan bánik az akkuval és van benne App2SD script, ami rögtön működésbe lép, ha telepítésnél talál ext2-es partíciót
Volt elelinuxom is, de a villain féle szimpatikusabb volt (főleg sebesség terén)
Szerintem próbáld ki mind2-t meg Cronos félét is, és amelyik bejön, azt használod -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
billywood #8405 üzenetére
Nekem Elelinux-7.0.0-RC1-Hero-v1.0 van fent fél éve.
Tökéletesen működik!A fenti HSZ óta annyit észrevettem, ha MP3-at hallgatok és a telefon készenlétbe megy, akkor szaggatni kezd a zene (alacsony CPU órajel miatt). De nem érdekel túlságosan, mert ritkán van erre szükségem
-
billywood
tag
válasz
radi8tor #8404 üzenetére
Megoldódott a probléma közben, de azért köszi
Elelinux-6.2.0-Hero-Speedmachine-v4.zip -ez a ROM van most a telón, de valami katasztrófa nálam, kb. minden fc-zik rajta, ha a kamerát akarom használni, akkor meghal az egész, akku le-fel kombó segít rajta
xda fórumot ismerem, de nem tudok rajta kiigazodni, így konkrét oldalra mutató linket szeretnék kérni. 2.2 nekem tetszett, 2.3-as ROM-ot is szívesen kipróbálnék. Tudom, hogy említve lett pár nemrég, de én ez alapján, hogy Chronos 2.3.5, egyszerűen nem tudom, hogy melyikre gondoltatok. Bocsi, és köszi előre is!
-
billywood
tag
Sziasztok!
Szeretnék ROM-ot cserélni, de mikor nandroid backup-ot csinálnék, hibát ír.
RA-hero-v1.7.0.1
Error : Run 'nandroid-mobile.sh' via adb!
Ezt tudom mondani, valaki tudna segíteni? Nem akarom ezt kihagyni, mert akkor elvesztek pár dolgot. Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A HTC legújabb androidos készülékén a gyártó Sense névre keresztelt felhasználói felülete fut. Nem kell több Windows Mobile.
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest