- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vgergo
aktív tag
válasz
kingabo #10918 üzenetére
Lényegében igen így jártam (nem márkaszerviz vittem). Arra hivatkozott, hogy már előtte össze volt gányolva, de én előtte csak márkaszervizbe vittem.
Igen próbáltam, hogy otthon szétszedem és összerakom. Youtube-n van róla videó, hogy kell szakszerűen szét/összerakni, az alapján próbáltam. -
-
pcnet
addikt
válasz
kingabo #10718 üzenetére
Fényképezős dologról még nem is hallottam.
Mindig tanul újat az ember. Köszi!
Most JB van rajt, tesztelem pár napig aztán megy vissza WP. Tegnap majdnem eladtam, csak a vevő nem vitte el, mert nem tudtam cirka 10 perc alatt megoldani, hogy csak a SIM kontaktokat lássa. Se Google szinkronról, se telefon memóriába másolásró nem akart hallani, mert két SIM kártyája van, egy itthon és egy Ausztriában és nem akarja, hogy keveredjenek a kontaktok. Ma reggel indult vissza melózni. Ezen buktam el a dolgot.
Gondoltam ha már legyalultam WP-t, akkor teszek egy próbát JB-el. Class4es kártyán megy szépen. Igaz csak data van ext4en, a többi a NAND-ban.
-
csampei
senior tag
válasz
kingabo #10696 üzenetére
Én az 1.66-os gyárit használtam Magyarosítással,és nem lassított semmit sem!Sőt a 3.14-hez képest sokkal gyorsabb,és gördülékenyebb volt.De most hajt a vérem feltettem ezt: KWBR rom (ajánlott a Kwbr_HD2_C3_NoMsg.rar leszedése)
bár ebben nincs Magyar nyelv,de nagyon ott van a rom felépítése!Kategorizált menüstruktúra,felesleges programok kiszedve,hasznosak beletéve.Egyenlőre tesztelem,sokaknak bejön,mert atomstabil állítólag,bár a belakás alatt én sem tapasztaltam semmi bajt vele.De ha esetleg bekullant akkor csak az 1.66 megy vissza,mert két napi HARDCORE nyüstölés közben egyszer sem hibázott,nem lassult,nem volt reboot,pedig az állandó nettől a navizáson keresztül a net megosztásig itt minden volt.Ugyanakkor ma egy szépséget is kipróbáltam egy OMEGA romot,amitől vertem egy hátast olyan szép volt a megjelenése [link] de annyira ki volt gyomlálva,hogy nem tetszett,de lehet kap majd egy esélyt még de nem mostanában!(#10698) Hauptmann:
Igen az kell hozzá!
-
Mauddip
aktív tag
válasz
kingabo #10653 üzenetére
Ez lehet az?
Vagy valami mást keressek?
Vagy épp máshol kéne keresni ezt az Obostore.com-on? -
csampei
senior tag
válasz
kingabo #10636 üzenetére
Első lépcső a tudástár alapján,a második lépcső amit linkeltem Youtube videó alapján!Mindkét módszert végigjátszottam.Az eredmény kb azonos volt.Sőt az Energy romot is feltettem két féle képpen,mindkét esetben előjött az hogy a hívót nem hallottam!
Diktafon:no comment!
-
pcnet
addikt
válasz
kingabo #10440 üzenetére
Feltettem Energy ROMot, de ugyan ez a probléma. Beépített Youtube lejátszó visz mindent, de ha Opera Miniből nyitnék meg egy beágyazott videót (pl Mobilaréna tesztből vagy cikkből) akkor a streaming media nyílik meg és buffering majd time out.
Hogy lehetne beállítani, hogy ne streaming media nyissa meg hanem youtube kliens?
-
pcnet
addikt
válasz
kingabo #10438 üzenetére
Fent van a no data, mobilnet tiltva, wifi bekapcsolva, de azt írja "Failed to find network" mivel ugye le van tiltva a mobilnet. Ez eddig oké, de miért nem hajlandó wifit használni? Streaming mediát nyitja meg youtube videóhoz. Ha abban nyomok beállításokat, akkor a networks fülön tudok választani net profilt, de bármelyikre megyek, nem hajlandó lejátszani. Csak ha a "The internet" profilt választom és aktív a mobilnet.
-
erdoke
titán
válasz
kingabo #10397 üzenetére
Kösz, megtaláltam. Nézegetem az XDA-n, de nem látom, hogy kell-e hozzá a jó öreg HD7-es aktiválási procedúra a Microsofttal. Tehát hogy elérjem a Marketplace-t.
Memóriakártya szempontjából van valami megkötés? Régen a SanDisk Class 2 és 4 volt ajánlott, előbbiből van is egy 16 GB-os valahol. -
-
Relatyvity
csendes tag
válasz
kingabo #10375 üzenetére
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ...izé jó köszönöm
mindkettőtöknek az enyémen az eredeti (illetve nem mert egy magyar amit az új világból való áthozáskor raktak rá) rom van rajta a 6.5-ös akkor viszont valóban hülyeség a dual boot mert akkor wp7 kellene de akkor már inkább droid de mind1 majd gondolkozom és írok ha van valami új ötlet addíg is köszi!
-
Tikakukac
titán
válasz
kingabo #10345 üzenetére
Mondjuk a vizet hanyagolnám. A tuti a képernyőtisztító. 1 fújás, fólia fel és csókolom. A vízben lehet egy csomó butaság ami egy idő után kifehéredik, utólag belegondolva az 5230-asom után már én is így toltam. A baj, hogy ezek ilyen nagyon puha fóliák, és ezekhez a nedves felrakás ajánlott, a többi gyártónál is ezeket olvastam, gondolom nem véletlen, de a fizikai oldalához még nem nyúltam, ha lesz kedvem majd kitanulmányozom.
-
Tikakukac
titán
válasz
kingabo #10338 üzenetére
Shieldz fólia, ebayen van, totál átlátszó és 1:1 olyan, mint az IS. Akcióban nekem 1100 forint volt a 2 darab, postával. Bő fél éve tuti már rajta van, zéró karc, pedig kap rendesen. Hihetetlenül jó, ennyi pénzért meg csoda. És bubimentesen felmegy, telibe kell vizezni a kijelzőt, fólia fel, és max 1 hét után a legkisebb bubi is kijön és ember meg nem mondaná, hogy van rajta fólia. Tuti tipp.
-
-
Peti N95
aktív tag
válasz
kingabo #9769 üzenetére
Tehát akkor a Motolky a nyerő alkalmazás, amivel ráadásul többen is bekapcsolódhatnak! Használja a füles mikrofonját is, az előző progihoz képest! Nagyon használható! Kb 100-120méter utána szakadozik, majd elnémul, majd ha megint hatótávon belül lesztek újra kapcsolódik és megy tovább szépen!
Köszönet érte Tyca kollégának,Ő találta nekem!
-
adidas4death
aktív tag
válasz
kingabo #9698 üzenetére
igen, a 2.15.50.14-es a legújabb.
(igen ott is kiirja: a bootloaderben [hangerő le + bekapcs gomb)
hát akkor ezek szerint lehet régebbivel is, én anno amikor kezdtem droidra váltani winmo-ról azt mondták az akkori "okosok" hogy frissiteni kell a legujabbra mert csak ugy megy a droid, de hát ha nem hát nem -
gevike
csendes tag
válasz
kingabo #9677 üzenetére
pb81100 hx bc
spl 2.08 hspl 8g xe
radio 2.15.50.14
Szerintem ez mind ok kéne legyen. Az a baj, hogy van csomo update és progi amiket rá kéne raknom de nem tudom melyiktől lesz instabil a rendszer és melyik kell mindenképpen. Semmilyen droid nem indul sd-ről az Exceller multiboottal meg anélkül se. -
gevike
csendes tag
válasz
kingabo #9675 üzenetére
a hspl-t már rég felraktam rá és a rádió is a megfelelő, ezt még az első winmo upgradenél megcsináltam. Utána minden működött is hónapokig, de sokszor fagyott a gép winmoban is, megbízhatatlan volt, ezért raktam újra. Tehát ugyanezen a konfigon csak más rommal szépen mentek a droidok, most meg nem indulnak. Gondolom valami nagyon alap dolog hiányzik de nem tudom mi.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
kingabo #9508 üzenetére
Köszi szépen a részletes választ! Ha sikerült szereznem HD2-t, akkor mindenképp belevágok. Mondjuk az android annyira nem lényeg, de WP7 mindenképp kell.
Amúgy a 2 rendszer számára pontosan fele-fele arányban kell felosztani a kártyát?
Valamint érdekelne, hogy az akksi mennyire bírja hd2-nél? (azért elég nagy kijelző, stb.) A folyamatos edge volna és push, stb, kihúzza estig ha még zenét is hallgatok? Androiddal vagy WP7-tel bírja jobban?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
kingabo #9498 üzenetére
Köszi szépen!
Ez így elég macerásnak tűnik, de ha jól értelmezem, akkor először mindenképp kell egy NAND-ba telepített WP7, és utána azt resetelem, és az csinálja a partíciókat. Droidból hogy lehet többet? Abban a boot menüben csak egy opció van hogy az android sd-ről induljon, vagy annak van valami almenüje is? WP7-es romból az összes HD7ről van? Mert rengeteg félét látok, és nem tudom hogy mi lehet a különbség köztük pontosan. (Androidnál ugye mindegy, mert csak cserélem sd kártyán a fájlokat)
Amúgy ha a wp7 felcsatolva használja az sd egyik partícióját, és mondjuk kiveszem mert az android romot cserléném a kártyán, akkor addig le is "döglik" a wp7? Vagy kártya nélkül is működik attól?
Bocs a sok kérdésért, nincs még HD2-m, de nem tudom belevágjak-e.
(Azt meg se merem kérdezni már, hogyha ezen felül maemo-t és ubuntut is feltennék, az elfér-e a többi mellett úgy hogy rendesen használhassam. : D)
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
kingabo #9494 üzenetére
Köszi szépen!
Létezik valahol szájbarágós leírás? Amúgy az, hogy androidnál az sd-ről fut, azt jelenti hogy romcserénél elég csak a kártyán kitörölni a régi android fájlokat, és ráhúzni az újakat? Mert az nem volna rossz.
Zune-ból frissíthető-e a WP7.5 (egyáltalán felismeri-e?) Létezik belőle unlocked (jailbreak) verió, amivel homebrew-t és egyebeket is lehetne feltenni rá?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
kingabo #9486 üzenetére
Ez mit jelent pontosan, hogy a "magldr-ből kell kiválasztani"?
Tehát nem lehet külön valami igényes bootmenüt csinálni, hanem kell valamit gányolni minden bekapcsolásnál, ha oprendszert váltanék? Amúgy csak 7.0 vagy WP7.5 is elérhető rá? Ezt lehet frissíteni zune-ból?
Köszi!
-
törölt tag
válasz
kingabo #9462 üzenetére
akkor a 8 gigás sd-vel lehetett a gond. Nyilván kimásoltam belőle a, nem csak átneveztem
De végül akkor flasheltem windowsból, és működött.
Egyébként egyszer csak nem működött a hangszóró, (se csengés, se zene) gondoltam tönkrement, mert hard reset nem oldotta meg.Winmo alól meg szépen zenélt... szóval most teszek vissza egy másik rom-ot.
Mi számít most stabil, és gyors rom-nak? (most nexus hd2 v3.2a -t tennék rá, ha nincs jobb ötlet) -
gevike
csendes tag
válasz
kingabo #9430 üzenetére
főleg az érdekel, hogy megy-e rajta valami a régi cuccok közül, de sejtem a választ. Olvastam, hogy a MS állandóan lockolja a marketet szóval nem könnyű cuccokat találni rá, de mi a te tapasztalatod?
van valami amiért megéri kipróbálni?
nekem minden megvan a winmora ami nekem kell és fontos, ezért nem akarom lecserélni. -térkép, szótár, lejátszók, voip telo stb.A droiddal én is hadilábon állok, de most, hogy tudom váltogatni a winmoval, tetszik. De nem szeretnék 100%ban ráhagyatkozni.
-
-
LeRoy18
aktív tag
válasz
kingabo #9270 üzenetére
olyan megoldás kéne, amihez nem kell WP7.5 a telón, mert közben mérgemben visszaraktam a gyári WinMo 6.5 ROM-ot.
az egész herce-hurca azzal kezdődött ma délután, hogy frissíteni akartam erre a ROM-ra:
[link]látszólag sikerült is a telepítés, csak aztán a kártyám sérült, helytelen... üzenet fogadott.
-
woodbear
addikt
válasz
kingabo #9196 üzenetére
ja, úgy talán igen...na mindegy megvagyok a tört cuccok nélkül is
rájöttem.
Viszont az idegesít, hogy a live id fiókba bejelentkezek, aztán rámegy, hogy szinkronizálás...és kiírja, hogy Fontos odanyomok, és nincs is bejelentkezve...pedig az xboxon meg látom az ismerősöket stb... meg a facebook alapú cset sem megy az üzenetekben...ötletek esetleg?- az üzeneteken belül az online részre gondolok...azt írja ibás jelszó, pedig tuti jó.
-
pcnet
addikt
válasz
kingabo #9114 üzenetére
Én is alapból állítom át rögtön 2G-re ahogy felmegy a ROM. Nálunk 3G-n abszolút nincs beltéri térerő, 2G-n meg ugrál egyik toronyról a másikra.
Vagy szolgáltatót kell váltanom, vagy el kell költöznöm.
Telenoros vagyok, most 21% az aksi töltöttségem, ha lemerül megy a telóba egy Voda SIM 3G hálózatra és meglátjuk mi történik. Köszi a tippet.
-
kingabo
őstag
válasz
kingabo #9094 üzenetére
Lehet, hogy megvan a gyors merülés oka: nem 3G-n kapcsolódik a hálózathoz. Feltűnt, hogy a tegnap felrakott rom egy ideig jól teljesített utána meg jött a szokásos gyorsan merülés. Az egyetlen dolog amit állítottam az a 3G kikapcs volt. A fentebb írt hd2o lehet ezért teljesített rosszul, mert ott egyből átállítottam.
-
pcnet
addikt
válasz
kingabo #9082 üzenetére
Érdekes dolgokat művel ez a HD2O ROM aksi kapcsán. Este volt még 17% töltöttségem, gondoltam majd reggel 6kor töltőre dugom és 10re mire megyek itthonról feltölt. 6kor kikapcsolt állapotban volt. Tehát egy éjszaka alatt 17%ot esett készenlétben a töltöttség. Reggel 6kor töltőre dugtam, 8kor már zölden világított a led. Most indulnom kellene, de 80%os a töltöttség a zöld led ellenére. Ok, semmi baj, SIM át másik telóba, HD2 marad itthon töltőn. SIMet át is raktam másik telóba, be kapcsolom HD2-t, zölden világít a led, aksi 100%on.
No, ezért gondolkozok el HD2 eladásán. Nekem egy stabil teló kell, ami nem hagy cserbe. Tudom, tudom user error, de pont ezért vettem HD2-t, mert szana szét ROMolható. De így meg mi értelme, ha nem tudom használni, mint telefont?! -
pcnet
addikt
válasz
kingabo #9070 üzenetére
Az Opera Mini Windows Mobile-ról át portolt verzió. Pl beágyazott youtube videókat nem nyitja meg, néha meg akad a görgetés és szét csúszik a kép.
Nem gondoltam memóriakártyán ennyi múlik! Azt hittem ha el fogadja a kártyát akkor minden frankón működik is. Mióta a 4 gigás Kingston van benne, hát mintha nem is az a rendszer lenne.
Nem akad, nem indul újra, nem szaggat be, megy videó is rendesen...
Még arra leszek kíváncsi, 1600as Andida aksival hogy fogja bírni.
-
pcnet
addikt
válasz
kingabo #9068 üzenetére
Nekem is HD2O jött be a legjobban.
Én még mindig droid párti vagyok. Metro UI teccett meg, nekem hiányzik Opera Mini (IE-ben nagyon aprók a betűk). Program már majdnem mind megvan WP7re is amit droidon használok. Skype és Opera Mini ha lenne, akkor lehet ki is kötnék WP7 mellett. Supreme Shortcuts tud kirakni főképernyőre mindenféle kapcsolót csempeként. (Wifi, mobil adat, fényerő...)
-
pcnet
addikt
válasz
kingabo #9066 üzenetére
Az ok, hogy 1-2e ft már egy kártya de melyiket fogadja el? Rendeljek be minden fajtából egyet?
Zenét úgysem HD2-n hallgatok, elég lenne egy 1gigás is. Ezért gondoltam, hogy haverok mind 8 gigásra cserélik a gyári 2 gigást, kölcsön kérek párat és amivel működik megveszem mivel úgysem használják.
Közben egy 4 gigás ADATA kártyával felment és tökéletesen megy a Youtube. (Eddig... kopp-kopp!)
Köszi, hogy Te is kipróbáltad a ROMokat, így legalább egyértelmű volt a kártya probléma. (Bár eddig is sanszosnak tartottam, hogy nem lehet minden ROM bugos.)
-
pcnet
addikt
válasz
kingabo #9061 üzenetére
Igen, sajna valami telefonnal van, csak még nem jöttem rá, hogy mi. Pl noname kártyával megy WP7, Kingstonnal, nem. Más kártyám nincs. Haver Defyhez kapott egy 2 gigást, még azt kölcsön kérem. Droidnál kipróbáltam noname-et és Kingstont is, Kingstonnal stabilabb volt a rendszer, de mindkét kártyára 700K-val másolt Total Commander ha HD2ben voltak. Kártya olvasóban gépre kötve 7-8 mega az írási sebesség.
WP7 kártya nélkül visít helyhiány miatt. Youtube videókat meg sem nyitja kártya nélkül, ebből következtetek arra, hogy oda/onnan pufferel és mivel lassu a kártya ezért szaggathat be. De mi lehet a gebasz? -
namerke
tag
válasz
kingabo #8964 üzenetére
Üdv!
Igen, android volt rajta korábban, de visszatettük a winmo-t a WP7 telepítése előtt. Most azon gondolkodom , hogy totál visszamegyek alap spl-re és winmo-ra (mondjuk 1.66) és onnan mindent előröl, hátha. XDA-n sem írtak másoknak ilyen jellegű problémára más megoldást formázáson illetve hard reseten kívül, de a regisztrációm már folyamatban van, lesz egy kis topic bumpolás.
-
toeki
senior tag
válasz
kingabo #8932 üzenetére
a milyen droidot kérdésre válaszoltam hogy "an-droid"-ot. próbáltam kicsit poénkodni de nem jött le
akkor máshogy fogalmazok: sokkal jobban jársz ha a hátrányokra kérdezel rá és nem arra hogy most melyik a legjobb- legszebb... stb
ics: még mindig nincs hardvergyorsitás - nem ajánlott
bármelyik sense - nem irom le a millió okot amiért nem ajánlottviszont általában ezeket is hiába irjuk le, a legtöbb ember első benyomás alapján választ romot, tehát irhatom én hogy a sense -el csak a baj van, mert ha az tetszik akkor ugyis inkább azt próbálja ki...
-
adidas4death
aktív tag
válasz
kingabo #8929 üzenetére
Hát ami azt illeti nincs tapasztalatom az SD-s droidok terén, de utánaolvasgattam pár ROM-nak neked most, és mivel én NAND-ban MIUI-t használok ezért én első sorban ezt:
MIUI
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058809
műxik benne minden ahogy irta a fejlesztő meg a commentelők is, jó dolog a MIUI szvsz.Ha szereted a SENSE 3.5-t
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1289477
- Advanced Power Menu bugos picit ahogy irják, de van rá megoldás be van a ROM-nál linkelve
- ha első bootolásnál FC(force close) van akkor a WAIT-re kell bökni mert be fog akkor tölteni, ez normális jelenség
- és azt ajánlják hogy ne használj LIVE WALLPAPERT mert megeszi a RAM-ot elég hamarRemélem tudtam segíteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest