Hirdetés
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bögre
aktív tag
válasz
#16820480 #1323 üzenetére
Sajnos nem vagyok képben a lehetőségekkel Milestone-on... Desire: a tethering, market enabler, zseblámpa, app2sd és társai elfutnak így is, hogy csak a root van meg. Bár Paul már az 5.0.6 -os cyanogenmod -ot is feltette rá. Ha custom romot is fel lehet tenni, akkor mi hiányozhat még? Gondolom a nandroid backup/restore is elérhető recovery-linux.sh futtatása után. Igaz elég körülményes megoldás, de legalább van.
Milestone -on milyen korlátozás van? Kipróbálok(nék, ha megjönne végre) egy Nexust, de ha nem tudom megszokni az on screen billentyűzetet, lehet Milestone lesz helyette. -
Bögre
aktív tag
-
Bögre
aktív tag
válasz
JarrekStar #955 üzenetére
rezgő: home screen -en 'hangerő le' párszor. Ha nem mondtam újat és az egy gombos rezgőre váltást hiányolod, akkor sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Windows Insider Program
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Két méretben debütált a Samsung Galaxy S10 FE, a nagyobbik nagyobb lett
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest