Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
siofok
őstag
válasz
racerx #12888 üzenetére
igen,gyári rom-om van,és azt a kernel sd patch-et szerettem volna,amit beszéltünk.Felis tette,irta hogy reboot-oljam,de a zöld htc feliratnál tovább nemmegy.Onnan mindig ujraindul.ugyhogy csináltam a recoverybe 1 restore-t.meg most frissítettem a radio-t a lagujabbra,az mondjuk sikerült.
-
premete
veterán
válasz
racerx #12848 üzenetére
Az új készülékekkel nem tud mit kezdeni az unrewoked 3.21, valamint a régebbi, nem függetlenekkel sem. Onnan tudom, hogy vagy 5 vidéki kollégának kellett segítenem távrootolással, jellemzően a goldcardos downgrade oldotta meg a dolgot.
Közben tapasztaltam, hogy sokan a PC-t sem tudják kezelni, így nem csoda, ha például az sd particionálása sem megy, sokan azt sem tudják, mi a különbség a particionálás és a formázás között, olyan kifejezéseket, pedig, hogy "elsődleges partició", nem is értenek. -
HIJ
őstag
-
pzoley
őstag
válasz
racerx #12705 üzenetére
Azért már nehogy el menj az erdőbe, egy sima ext3 partició miatt
Ahhoz hogy lementsd, még csak ki sem kell venni a kártyát, sőt PC sem kell hozzá.
Lehetőségek :
1. system\sd könyvtárban ott az egész ext3., a mnt könyvtárban pedig az sd van felmountolva.Sima file kezelővel kiteheted az sd-re.
2.Ha precíz akarsz lenni, akkor Recovery, Mount /sd-ext, Android Commanderrel ekkor csak az ext3-at látod. Lementheted PC-re.Ja és így vissza is teheted. -
-
siofok
őstag
válasz
racerx #12714 üzenetére
aha értem.eddig a sygic-et használtam vidéki viszonylatban,tetszett is.de ma pesten azt használtam,hát kiborított.miánts megálltam az autóval egyből másik lekanyarodósávra mutatott engem,persze egyből olyankor ujratervezte az utat.elindultamn lámpánál,rájött hogy mégse ott vagyok,akkor visszadobta az előbbi utvonalat.visszafele a motonavval jöttem,az frankón vette az akadájokat.
csak szeretném frissíteni a térképét,és a map mappában van 1 hungary....fájl,ami a térkép,és van 1 basemap fájl.az mire szolgál?mert az a basemap az 2009-es.vagy az nemfontos?kiis törölhetem?mert a frissebb térképem mellett nincs ilyen basemap fájl. -
-
premete
veterán
válasz
racerx #11956 üzenetére
Első navim tomtom volt, a nokia 9210i-hez volt egy rádugható gps és tomtom: menten a 70-esen, és az úton kívül annyit írt, hogy érdliget, margitliget. Majd egy jóval későbbi, az elhíresült marischka hanggal, amikor a Múzeum étterem mellől, a balra kanyarodó sávból, lámpánál, kanyarodtam balra, be akart vinni, jobbra, az Astoriáig, és ott visszafordítani, a villamossíneken.
Hát, azóta, Magyarországon nem nagyon bízok bennük.
Viszont a sygic 8.10, navteq 2010.07-tel szerintem a legjobb androidra. -
-
delbarta
senior tag
válasz
racerx #11890 üzenetére
Mivel mérted a sebességet? Próbáld ezzel: SC Card Speed Tester
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
racerx #11898 üzenetére
a gyári usb-microusb kábellel windows alatt rádugva mérted azokat ? mert ha utángyártott kábeled van, ne lepődj meg különbségeken ... nekem gyárival mennek azok az értékek. vettem 1,8-est (hogy szépen elvezethessem a megfelelő helyre) azzal dugaszolva ~1 mb/s környéki tempóm van csak (hogy miért nem tudom, de ugyanoda dugom alaplapra hátul
)
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
racerx #11758 üzenetére
egy ideig nem volt gond mondom. a system storage mit fed ? nem lehet hogy "átfedéssel" az akarja jelenteni az internal-t ? mármint hogy nekem össz 400 mb hely lett és valóban már csak ennyi van telepíteni ? mondjuk akokr nem értem miért mutat fent 843-at a2sd-re. amúgy most ott tartok hogy amennyit rakok abból a natív a2sd része harap internalból, többi megy sd-re. viszont érdekességképp ... a program 9.3 mb natív froyos a2sd-vel, viszont ha manuálisan move to phone-olom (~32 mb) akkor sem változik sem az internal, sem a képen látható system ... (csak az a2sd partition > azon viszont nő a hely!). ha ezt valaki megfejti nekem hogy hogy is van akkor le a kalappal
-
pzoley
őstag
válasz
racerx #11706 üzenetére
Eddig sem volt soha gondom sem a radio rommal sem a LeeDroid-dal.Most sincs.
Feltettem mindkettőt, semmilyen patch nem kellett semmihez. A wifi is ment elsőre, sleep-elt is, felébredt.Megy minden.Nálam eddig is jó volt a fogyasztás, lényeges különbséget nem látok.Azokat az app-okat amiket nem használok, azokat kiszedtem, amit igen azt előtte beleraktam.Így csak azok a process-szek futnak, amiket használok is, így lényegesen kisebb a fogyasztás.Viszont egy érdekes dolgot tapasztaltam. Ha feltettem az eredeti ROM-ot akkor is 139 MB szabad hely maradt, és akkor is amikor már beletettem előre azt a fix 10 programot amit mindig használok.Viszont ha az eredeti ROM-ra tettem fel őket, akkor a maradék hely csak 134 MB volt. Tehát a tapasztalat azt mutatja, hogy ha utólag teszel fel egy programot, az nem mindig csak az ext partícióra megy, viszont ha benne van a ROM-ba akkor igen.
Igaz az A2SD+ script-ben is ez van írva, mindent át az ext partícióra.
Érdemes megtanulni saját ROM-ot "főzni". -
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
racerx #11676 üzenetére
belőttem magamnak ondemand profil alatt ahogy ízlik aztán jól van
a rommal egy baj van, camera hang van ... (ha kikapcsolom akkor is, ezt reportolták :\ ) azt levonva. odaver szép jó gyors ... pl asphalt 5 alatt érezhetően. működik is minden
amúgy új raido fent figyel, csak ugye mivel a rom is más így sok mindenben nem leszek okosabb hogy mennyivel jobb vagy sem
-
r4z
nagyúr
válasz
racerx #11604 üzenetére
90%, hogy karcálló üveg védi a kijelzőt, a C905-ömön is ilyen üveg van, egyetlen karcot nem találtam rajta, pedig 1 év alatt ha nem esett le 50-szer (ebből kb. 10-szer betonra), akkor egyszer sem
Meg is látszik rajta, a burkolat kukás, de az üvegen még hajszálkarcok sincsenek.
-
-
kazmerr
aktív tag
válasz
racerx #10917 üzenetére
drágabarátom...
Írtam, hogy csak keresve tudom én is. Sosem csináltam, csak akartam, de mindig volt fontosabb. Láthatod, nem tört le a kezem keresésben, gondoltam szép dolog segíteni.
Erre Te...
Miért nem válaszoltál elsőre, ha tudod a tökéletes megoldást? Utólag okoskodni meg megy... Bocs, de számomra kicsit kioktató (vagy trehány) hangnem felcseszte az agygőzt.no offense, csak gondoltam leírom
-
sippet
senior tag
válasz
racerx #10856 üzenetére
nálam nem. nálam is van néhány alkalmazás, ami ha meggebedsz sem hajlandó az utolsó bájtig az ext partícióra rakni. ilyen a motonav is, igen. ezek a belső memóriába is települnek, és utána nem 130 mb helyed lesz szabad, hanem csak 50. no de akkor meg mi van? semmi. ez a készülék használatát sem rövid, sem hosszútávon semmiben sem befolyásolja. szóval szerintem ezen könnyen túl lehet lendülni, és ettől még az a2sd+ az alkalmazások 99,9%-ánál működik.
-
Hooper
őstag
válasz
racerx #10596 üzenetére
Ezt még én is megköszönném!
Úgy voltam vele anno h NO ROOT,
(Htc vásárlása előtt ájfonon is gondolkoztam de a jailbreak tántorított el, mert úgy voltam vele ha veszek egy ilyen drága telót ne kelljen már sufni tuningolnom vele - nem mintha megbántam volna amugy sem akartam beállni a "sorba" és imádom a telót, de ez a root babrálgatás kikészít..bezzeg ha nem zsidóztak volna a belső memóriával, ami nonszensz szerintem egy ilyen telefonnál, nem kéne ezzel vacakolni!)
de ez a LOW ON SPACE már az idegeimre megy
Viszont olvasgatok olvasgatok, de még mindig nem tiszta..de egyenlőre nem adom fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G/ 1 napos/ Csak kibontott/ 2 év gari/legolcsóbb/ Ingyen posta!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 512GB 16GB RAM!!! Dual (G998B/DS) Fantomfekete Spen+tok.
- Google Pixel 7 8/128GB Mobiltelefon
- ÚJ, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE 128GB
- Samsung Galaxy A56 5G Duál 256GB Karcmentes Állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest