- iPhone topik
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
Pár éve nagyon menő volt ez a kialakítás. De manapság ezé elkérni ennyit rablás.
-
DeskJeti
tag
Iszonyat hülye helyen van az a Facebook gomb...
Megvesz->FB gomb kiszed->Hely lefed.Kész a tökéletes HTC ChaCha!
Feketében miért nincs?
-
hdanit610
aktív tag
Ha olvastad a MA tesztjét, más funkciója is van az F gombnak, nemcsak meghívja a klienst. Amolyan "opciók", de facebook köntösben, pl. képet azonnal face-en meg tudod osztani, nem kell vele másképp szórakozni. Bár ez szerintem kevés az üdvösséghez!
Egy igazi, vérbeli facebookos viszont értékeli a dedikált gombot és a teljes billentyűzetet! Én egyelőre nem vagyok az, hogy ezért ilyen mobilt vegyek.
-
foxymaci
senior tag
jhajj jhajjj kicsit sok lett ez az ár ....... annyira többet nem tud mint egy más droidos teló nagy kaland hogy most van rajta egy facebook gomb akkor én meg kiteszem widgetnek a képernyőre és az enyém is facebook mobil lesz akkor ....
-
m@xsys
senior tag
LOL ez az árazás! Biztos vinni fogják
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #6 üzenetére
Tavaly szeptemberben vettem egy Desire-t. 24 hónap, stb., telenornál. A sense menüt rettenetesen megutáltam, mindenféle egyéb 3rd party szoftokat kellett töltögetnem rá, hogy normálisan használható legyen. Full angol, bár ez nem volt annyira probléma. A kamerája pocsék volt, nekem már S-LCD-s verzió jutott, láttam Amoledest, ami sokkal szebb volt. Naponta kellett töltenem, mindig féltem, hogy akkor merül le, amikor épp nagyon kellene; belső memóriája botrány volt; sokat rontott a megítélésemen (ez már a HTC-nek szól), hogy minden telója ugyanaz, ezzel a MobileMeetingen szembesültem, mikor megnyomogattam a kitett modelleket. Mind egy kaptafára készült, ugyanazzal az unalmas sense felülettel, egyszerűen egyik sem mozgatta meg a fantáziámat. Az utolsó csepp az volt, hogy rohamosan lezuhant Dézike ára, ezért még időben ki akartam szállni ebből a "kapcsolatból".
Ami mellette szólt: szép, optimális méret, könnyen rootolható, ezáltal mindenféle főzött romokkal magyarítható, de sajnos azok sem hoztak átütő sikert. Engem nem vonzott az, hogy minden héten más rommal szórakozzak, és még ez a vergődés a Gingeren, hogy most lesz, vagy sem, háát nagyot csalódtam a HTC-ben en bloc.
Nem fogok ettől függetlenül minden HTC telóról szóló cikkhez hozzá trollkodni, ezt megígérhetem!
-
lvnt
őstag
Nálam pedig az undorító fb-gomb miatt esne ki.
-
EczkE
veterán
válasz
Dr.Anonymus #8 üzenetére
Én is csak tippelek.
-
EczkE
veterán
válasz
Dr.Anonymus #6 üzenetére
Szerintem azért mert drága.
-
Prien
addikt
Az újdonságra való rákattanás dícséretes, de a kártyás ár enyhén szólva is túlzás.
-
hdanit610
aktív tag
Még jó, hogy lehet kapni.
Mivel HTC, nálam kiesett.
-
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
A válasz három betű: HTC...
...viccet félretéve, ezért a telefonért ennyi pénzt nem hinném, hogy túl sokan fognak adni...
-
Valentino K.
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #1 üzenetére
Sztem nem vészes, én rosszabbra számítottam.
Persze nem én vagyok a célközönség. Gazdag csemetéknek jó lehet -
Dr.Anonymus
addikt
öhh, kicsit drága lett, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Immár szolgáltatónál is megvásárolható a HTC Facebookra kihegyezett készüléke.
- NBA és kosárlabda topic
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest