- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
Ha olvastad a MA tesztjét, más funkciója is van az F gombnak, nemcsak meghívja a klienst. Amolyan "opciók", de facebook köntösben, pl. képet azonnal face-en meg tudod osztani, nem kell vele másképp szórakozni. Bár ez szerintem kevés az üdvösséghez!
Egy igazi, vérbeli facebookos viszont értékeli a dedikált gombot és a teljes billentyűzetet! Én egyelőre nem vagyok az, hogy ezért ilyen mobilt vegyek.
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #6 üzenetére
Tavaly szeptemberben vettem egy Desire-t. 24 hónap, stb., telenornál. A sense menüt rettenetesen megutáltam, mindenféle egyéb 3rd party szoftokat kellett töltögetnem rá, hogy normálisan használható legyen. Full angol, bár ez nem volt annyira probléma. A kamerája pocsék volt, nekem már S-LCD-s verzió jutott, láttam Amoledest, ami sokkal szebb volt. Naponta kellett töltenem, mindig féltem, hogy akkor merül le, amikor épp nagyon kellene; belső memóriája botrány volt; sokat rontott a megítélésemen (ez már a HTC-nek szól), hogy minden telója ugyanaz, ezzel a MobileMeetingen szembesültem, mikor megnyomogattam a kitett modelleket. Mind egy kaptafára készült, ugyanazzal az unalmas sense felülettel, egyszerűen egyik sem mozgatta meg a fantáziámat. Az utolsó csepp az volt, hogy rohamosan lezuhant Dézike ára, ezért még időben ki akartam szállni ebből a "kapcsolatból".
Ami mellette szólt: szép, optimális méret, könnyen rootolható, ezáltal mindenféle főzött romokkal magyarítható, de sajnos azok sem hoztak átütő sikert. Engem nem vonzott az, hogy minden héten más rommal szórakozzak, és még ez a vergődés a Gingeren, hogy most lesz, vagy sem, háát nagyot csalódtam a HTC-ben en bloc.
Nem fogok ettől függetlenül minden HTC telóról szóló cikkhez hozzá trollkodni, ezt megígérhetem!
-
hdanit610
aktív tag
Még jó, hogy lehet kapni.
Mivel HTC, nálam kiesett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Immár szolgáltatónál is megvásárolható a HTC Facebookra kihegyezett készüléke.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elektromos autók - motorok
- Külpolitika
- Mobilinternet -> LAN
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest