- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Luissimo #829 üzenetére
Nekem fiókban pihen. Nem használtam annyit, hogy beégjen. Gyakorlatilag csak sportolások alkalmával volt rajtam. Arra jó volt, hogy kikristályosodjanak az elvárásaim egy ilyen sport(!) órával kapcsolatosan. Így az AMOLED-et MIP-es LCD-re váltottam, és az utód egy Forerunner 255 Music lett (ez már 0-24 rajtam van, főleg mert a "buta" órám lemerült, és még nem jutottam el vele a Seiko szervizbe).
"Ennyire gagyi lenne?"
Nem hiszem. Persze ez egy olcsó óra (huh, mennyiért is vettem? 25e Ft?), de sajnos nem egy mai, drága óránál hallottam már hasonlóról. Sajnos az AMOLED-nél ez erősen benne van a pakliban. Szép-szép, de sok energiát igényel, és kb. nem az a kérdés, hogy beég-e, hanem, hogy mikor.
-
<Adamsky>
nagyúr
Semennyire. Ha érintéses fizetést szeretnél, akkor nézz másik órát (márkát, mert szerintem a Huawei / Honor vonalon nincs ilyen).
A K&H-nál már talán van Google Pay, nem? Mondjuk ahhoz olyan óra kell, amin guglis rendszer fut ...
Esetleg csinálj egy Curve vagy Revolut reg.-et, és akkor valamelyik Garmin óra is szóba jöhet. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Luissimo #793 üzenetére
Sajnos kicsi a kép (pedig nyomogattam a +/- gombokat, a képen, de nem működtek
), de úgy tűnik a piros az kb. egyforma a két szíjon. Nem tudom, hogy milyen watch2 szíj, de igen, ez a formatervében is eltér a gyáritól. Egyébként ezt rendelted? Mert két piros / fekete van (link1, link2 - a képeden ez van).
"A végén még begurulok, veszek egy watch2-t a végén ... "
Akkor (ismét) be fog jönni a marketing-esek számítása. Rontsd el (de csak picit) a user meg majd vesz újat (talán épp tőlünk)Én a helyedben megpróbálnám egy másik készülékkel (telefon v. tablet) és egy régebbi Health app.-al. Egy óralap nem tudja ilyen szinten hazavágni az üzenetkezelést (szerintem).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Luissimo #773 üzenetére
" ... én az original verziot rendeltem, innen ... " - pontosan melyiket? Illetve neked milyen volt a gyári szíj?
Nekem ilyen:
Kívül fekete, belül piros, ill. - ami a lényeg - a "csatt" (hú, de nem értek ehhez) fekete.
A lényeg, hogy megjött az "original" szíj, de sajnos nem ilyen. A piros sem piros, hanem ilyen ... nem is tudom. Nem vészes, de nem olyan, mint az eredeti.
A kép nem adja vissza a színkülönbséget, de az látszik, hogy itt a "csatt" króm, és nincs benne a Honor felírat. A jó hír viszont, hogy kaptam hozzá három bújtatót. 2,8$-ért így (már) nem is vészes.Kíváncsi vagyok, neked milyen jön.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Luissimo #773 üzenetére
Ja, egy eredeti (?) még nekem is úton van.
" ... a pöckös szíjbujtatót hook-nak hívják ... " - van ennek magyar neve is?
" ... megírtam a mukinak, hogy mindkét szíjhoz legyenszíves többet adni ... "
Hmm... nem rossz ötlet. Mondjuk nekem eszembe sem jutott. Valahogy úgy gondoltam, hogy ezt az eladó is így veszi. Nincs "feleslegben" ilyen "hook"-ja, de ne legyen igazam!Viszont ehhez a verzióhoz, ami most jött, szerintem nem is fog kelleni pót. Nagyon masszív darabnak tűnik. Én most egy ideig - még ha meg is jön majd a másik - egy ideig tuti ezzel fogom használni. Talán rendelek még egy kék fehéret (is). Bár nem vagyok az a nagy "tegyünk minden nap más szíjat az órára" típus
Viszont azt se szeretném, hogy csak azért ne tudjam felvenni az órát, mert nincs mivel a csuklómra erősíteni.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
<Adamsky> #771 üzenetére
Na, utóbbi meg is érkezett. Az első benyomás, hogy nagyon rendben van. Vastagabb, mint a gyári, picit ridegebb (nem olyan könnyen hajlik, de azért eltörni nem fog), de sokkal masszívabb benyomást kelt, mint az eredeti. Főleg a kis rögzítők (mi ennek a hivatalos neve?), amiből kettő van. Az elsőt két ilyen kis "pöcök" közé rögzíthető.
Ja, a gyárit már 2× ragasztottam. A vicc, hogy másodszor nem ám a ragasztásnál engedett el, hanem mellette kb. 2-3 mm-rel. Tegnap még éppen megragasztottam, ma pedig "landolt" az előbb említett szíj. Úgyhogy most a ragasztott, sokat látott szíj ment a fiókba ...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Luissimo #770 üzenetére
Azért ez nem az, ill. nem olyan. Ugye itt nincs az a kis "rece".
1db ugye 499 Ft + a szállítás díj pedig ... te, érted, hogy mennyi lenne? Létezik, hogy ingyen kiküldik GLS-el? → "Ingyenes házhozszállítás futárszolgálattal előreutalással törékenyként biztosítva: 700 Ft"Akkor már lehet inkább Ali. Itt találtam gyárit, és szerintem ez se (a piros / fekete) rossz.
Kb. 800 Ft darabja. -
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
davidunited #730 üzenetére
" ... került-e már a funkciók közé ... "
Nem, és ilyen (ill. szerintem más se) nem is fog. Ez egy régi készülék. Az új (és talán használható kinézetű) óralapok megjelenése a maximum, amire számítani lehet. -
<Adamsky>
nagyúr
Hö-hö, valami hiba történhetett, mert kaptunk egy óralapot (!), ami egész pofás. A rendkívül beszédes 20200903HBH042EN néven keressétek
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scyllarus #657 üzenetére
Az hagyján! De, jöttek új "csodálatos" óralapok!
Az első "MarbleRY" csak szimplán ízléstelen (bár igaz az ízlés szubjektív, de ez egy szubjektív skálán is sz@r), de ez a második?
Akinek eddig hiányzott volna egy péntek 13 ihletésű óralap, annak most már nem kell tovább várnia. Itt van egy, amin blöki - a hősünk - utolsó kávéját készül elszürcsölni, mert ő is érzi, hogy itt a vég (ugye ég körülötte a ház). Hát nem édes? -
-
<Adamsky>
nagyúr
Van az az ár, amikor megéri. Én pl. első között vettem kintről, amikor Magyarországon még nem is lehetett kapni. Mikor pedig megjelent, akkor olyan 55-60e Ft volt. Na, én kb. a feléért vettem. Annyiért - nekem - bőven megérte a rizikót. De - igaz még csak egyszer - vettem már kintről telefont is. Egy Xiaomi Mi2s-t. Ez akkor volt, mikor sokan itt Magyarországon még a márkát sem ismerték. És a Xiaomi inkább Miui volt, és csak másodsorban Xiaomi. Mindegy, ez egy másik sztori, és már egyébként is történelem.
(#638) Black_Raven
Ehhez képest Tizen-en pl. az AOD az óralaptól függ. Vagyis nem csak kétféle AOD létezik. Bocsi, nem akarom szét-OFF-olni a topic-ot, csak ha már szóba került ... de azt hiszem be is fejeztem -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Black_Raven #633 üzenetére
" ... csak az órával ritkán járkál az ember .... "
De, azért előfordul. Pl. vízpart, strand. Nem azt mondom, hogy most rohanok venni egy Active 2-t, de én egyre inkább hajlok afelé, hogy ez lesz "a következő szint". A zenelejátszás nekem jelent igazi plusz, valamint kicsit csalódtam a Huawei rendszerének testreszabhatóságában (az óralapokról most ne is beszéljünk). Tudom nem Wear OS, de akkor is. A Tizen - így elsőre - jobbnak tűnik (de azért még körbe kell járjam a témát).
Szóval fizetés (nem saját tapasztalat, hanem egy fórumtárs írta): Úgy tűnik elég jól kitalálták. Szóval van egy PIN-es védelem, mert valamivel ugye kell védeni az illetéktelentől ...
... de ezt csak egyszer - mikor felveszed az órát, ill. az első fizetés alkalmával - kell beírni. Egyéb esetben egy gomb megnyomása, plusz egy tapintás a kijelzőn, és lehet fizetni.
Utóbbihoz telefon sem feltétlen kell, mert ez is - mint úgy általában a mobilos fizetés - token-ekkel dolgozik. Azt még nem tudom pontosan mennyit raktároz, de 4-5-öt biztosan. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Black_Raven #630 üzenetére
Mennyiért vetted az MW2-t. Én, - ha már váltok - akkor lehet márkát is...
Az érintéses fizetés miatt eléggé szimpatikus a Samu Watch Active 2. Beszerzési forrástól függően, árban nagyon közel van az MW2-höz.Egyébként nagyon kár, hogy a Huawei Pay alig működik pár országban. A Watch Magic-ben is elvileg ott az NFC, de fehér ember azt működés közben még nem látta.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scyllarus #596 üzenetére
Ja-ja, bár ha óra(!)lap, akkor nálam most a "Simplicity" a nyerő. Ami nekem kell:
• idő
• dátum
... ami jó ha van:
• dátumnál a hónap kijelzése
• nap
• akkumulátor állapota
... és ami rohadtul nem kéne, de szinte minden nyavalyás watch face-en rajta van az a lépések száma.
Az ideális számomra két (fajta) óralap lenne. Egy a mindennapokra (ld. fenti tudással) és egy a sportoláshoz (itt már lehet időjárás, légnyomás, pulzus, mindenféle csingi-lingi) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scyllarus #570 üzenetére
Nem kell "vergődni" semmivel. Az összes adat a Huawei ID-hoz van kötve. Na, jó, max. az órával kapcsolatos dolgokat kell végig "kattintgatni", de az nem olyan nagy dráma.
Persze, ha van másik készülék (nálam egy tablet) akkor az még egyszerűbb.
Egyébként szvsz. nem érdemes ezért hosszasan fenntartani a kínai Health-et, mert olyan ritkán jön szép egyedi óralap, hogy na.Én egyébként itt szoktam nézelődni:
https://amazfitwatchfaces.com
https://bit.ly/39mxY9u és https://customwatchfaces.blogspot.com/
Sok az átfedés, és - ahogy említettem - szép, új óralap szvsz. nem sok van. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Black_Raven #549 üzenetére
+1
... és úgy látom, hogy most már kínai szám sem kell hozzá (én még azzal csináltam), csak követni kell a leírást. Igaz beta-s Health apk-ból kettő is szóba jöhet, de semmiből sem árt kipróbálni.Nekem most ez van fenn arra az esetre, ha valamilyen rajosabb számlapra vágyok
... de - kivételesen - az újak közül is tetszik a ShadesOfBlue és a Simplicity. -
<Adamsky>
nagyúr
... akkor próbáld meg ezzel (Huawei_Health_10.0.1.021-wearBeta). Ugyan kellett egy kicsit "trükközni" (ld. előző hsz.-om), de nekem nem fagyott, és többször, egymás után is működött (ja, szerintem ne hagyd frissíteni!).
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tama2000 #504 üzenetére
Ha csak annyi látszik a "három pötty" után, hogy "privacy statement", akkor arra nyomj rá, utána "disable Huawei ... " (már nem emlékszem pontosan). Utána megint watch faces és a felugró ablakban "allow". Utána kell(ene), hogy legyen upload lehetőség a "három pöttyös" menüben.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Black_Raven #493 üzenetére
Rémlik valamilyen videó vagy XDA-s leírás, hogy valamilyen "enabler"-es apk...
Na, mindegy. Azért ha meg van a módszer, és nem titok, majd azért oszd meg kérlek.
Egyébként mi a gond a GT2-es lappal?(#494) SsPL711
Hol akartál el? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Black_Raven #491 üzenetére
Ööö, hogy sikerült egyszerre négyet?
-
<Adamsky>
nagyúr
Skacok, ismer(het)jük, ezt a Newl-t? Egész pofás óralapokat követett el eddig.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scyllarus #474 üzenetére
Nekem is jöhet
Egyébként igazából nekem egy olyan watch face kellene, amilyen az "always on"-os analóg. Az lenne az alap, de felkerülhetne még rá egy akksi, és egy hónap / nap kijelzés + egy másodperc mutató. Most, hogy már megy a csere a köv. "challenge" majd ennek az elkészítése lesz.(#477) Köszi!
Hopp, megint lassú voltam -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scyllarus #470 üzenetére
Ez melyik számlap? Forrás? Van ott több is, ahonnan ezt töltötted?
Tárgytalan, lassú voltam.
... ööö, ezek közül, melyik az amit Te tettél fel?(#471) Black_Raven
"A múltkor mentettem vagy 500-at ... " - mennyit?
Én össz-vissz jó ha olyan ~50-et találtam, és azért az se mind matyó-hímzés. -
<Adamsky>
nagyúr
Köszi! Azt hiszem megtaláltam én is. Elvileg nem feltétlen kellene hozzá root (a nem kínai ID-s megoldáshoz), mert VirtualXposed-al - egyes beszámolók szerint - működik a dolog. No nekem azzal sehogy sem jött össze. Addig jutottam, hogy betöltött a HH, bekérte az ID-t, jelszót, oszt' megállt (a fórumban azért páran még jártak így...). A "rendes" Xposed-al nem kísérleteztem, mert ugyan root-om van (tablet-en), de nem SuperSU-s, hanem Magisk-es. Ja, próbálkoztam egy Magisk-es Xposed modullal, de ott még eddig sem jutottam.
Aztán Black_Raven-től (és Butcher82-től is) kapott link-en - némi pöcsölés után (mire találtam egy kínai számot amit elfogadott az oldal) sikerült létrehozni az ID-t. Innen "már csak" törölni kellett a fenn lévő HH-t, feltenni a beta-t, feltölteni a kiszemelt watch face-t, majd vissza a nem beta-s HH-t, és kész is. Megérte?Talán (azért ezzel elment egy kis idő). Mindenesetre most fenn van a Rebelion (kettővel ezelőtti hsz.-emből a középső) és ez sokkal jobban tetszik, mint bármelyik gyári, vagy a gyár által feltöltött szörnyűség.
-
<Adamsky>
nagyúr
Ma gondoltam teszek egy próbát a 3rd party óralapok feltöltésével. Sajna a kínai eredetű Huawei ID létrehozásásába beletört a bicskám. Kellett volna egy kínai mobil szám, amire a megerősítő kód meg tud érkezni. Sajna a sok fake SMS oldal közül egyet sem találtam, amire megjött volna az SMS.
(#459) consono
"... mert a preview képen is rossz..."
Ja, bizony! Ez nemrég tűnt fel nekem is. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez direkt ilyen -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Black_Raven #451 üzenetére
" ... az óralapok nem arról a Honor pályázatról vannak ... " - lehetséges, mert az óralapok adatlapjai szerint a "elkövető" nem a huawei.
Mondjuk mikor ilyen minőségű custom watchface-ek is léteznek ...
... akkor, hogy miért ezeket a rusnyaságokat adják?
Nálam egyébként az MB03-as még mindig - pedig töröltem, és újra feltettem - hibás (az MB01 OK-és).
Lehet veszek egy mélye levegőt, oszt' végig csinálom azt a procedúrát, ami az egyedi óralapok feltöltéséhez szükséges.(#452) scyllarus
Jaja, tudom. Azt hiszem a GT fórumban olvastam már róla. Lehet nekidurálom magam. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #448 üzenetére
Talán megbántottalak, hogy kritizálni mertem az órádat (amilyen történetesen nekem is van)? Vagy, mi gond van?
(#449) consono
Kicsit csalódás, hogy ennyi idő után ezzel bírtak előrukkolni. Lehet mindenki jobban járna, ha kiadnák az óralap "SDK-ját" ... -
<Adamsky>
nagyúr
Van itt baj ...
-
<Adamsky>
nagyúr
A #429-ben link-eltem a teljes repertoárt
(#434) scyllarus
"Nem biztos, hogy jó modellt választottál ... "
Nincs jó modell. A klasszikus "smart watch"-ok (pl. Android Wear) merülnek mint a nyeletlen fejsze. Meg egyébként sincs szükségem rá, hogy zenét hallgathassak róla, chat-eljek rajta, vagy tudom is én, milyen olyan dolgot csináljak, amire egy ilyen kis jelzős valami egyébként sem alkalmas.
Ellenben itt van egy rendszer, amit egy gondolkozó programozó játszi könnyedséggel szinte tökéletesre (tudom ez relatív) tudna reszelni. Egy-két kapcsoló ide, egy-kettő oda (pl. a Health-ből a karlendítéses bekapcsolást át lehetne tenni az órába). Aztán, ha szinkronizálásra (3rd party app.-okkal) nincs is lehetőség, akkor legalább legyen gpx vagy tcx export lehetőség.
Hosszasan tudnám sorolni. Ezek mind-mind olyan dolgok, amiktől se nem kéne, hogy drágább legyen, se nem kéne, hogy gyorsabban merüljön (sőt, egyik másik hülye funkció kikapcsolásával még tovább bírhatná) -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scyllarus #430 üzenetére
"Olyan számlap kellene, amin nincs mozgással kapcsolatos dolog?"
Olyan számlap is (!) kellene ..."Állítsd a napi limitet 50000 lépésre ... " - köszi, megnézem ill. kipróbálom. Arra van valami tipped, hogy mondjuk "outdoor walk" esetén kilóméterenként ne rezegjen (és ébressze a kijelzőt) tök feleslegesen? Értem én, hogy ez nem egy szó-szoros értelmében vett "smart watch", de azért pár részletesebb beállítást beletehetnének.
Mindig is szokott dühíteni, ha ilyen beállításokra, értesítésekre nincs hatásom. Tilinkózik, rezeg, ha akarom, ha nem. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
scyllarus #426 üzenetére
Hááát, az eddigiekhez képest ...
... de azért még mindig több a csúnya és/vagy használhatatlan, mint az amit az ember szívesen nézegetne.
Az utólag telepíthetőek közül az MB03, minimal és a Bluelight egész vállalható, de a többi ...
Én spec. nagyon hiányolok olyan "tiszta" óralapot (pl.), amin semmilyen sporttal ill. mozgással kapcsolatos dolog nincs. Ha rajtam múlna én a véletlen szám generátorral felélő lépésszámlálót mindenhonnan száműzném (azt most csak zárójelben jegyzem meg, hogy az ezzel kapcsolatos értesítés, hogy grat. 10e-et léptél, kikapcsolhatatlan).
Az igazán éteri egy könnyen használható szerkesztő lenne, amin ide-oda tudom tenni (vagy épp törölni) az ilyen alkotóelemeket. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... az illesztési ragasztás." - én ilyet nem látok, ill. el sem tudom képzelni, hogy mit látsz.
Szerintem, ha az ember nem bányában dolgozik és/vagy nem extrém óvatlan, akkor felesleges fólia v. üveg.
Xiaomi: az órákkal nem tudom mi a helyzet, de kollégám, aki már a sokadik ilyen telefonját nyúzza, azért igen gyakran panaszkodik, hogy azok kijelzője már szinte attól karcolódik, hogy ránézel.
Más: annyira szuper lenne, ha a Huawei elérhetővé tenné a custom watchface-eket, ha ő maga már képtelen szép és újat létrehozni. Ez a legutóbb kapott "Mechanical" is egy rossz vicc. llyet én is tudok, pedig nem vagyok egy nagy design zseni.
-
<Adamsky>
nagyúr
Ki lehet valahogy kapcsolni (és csak én nem találom) azokat az értesítéseket (rezeg, és bekapcsolja a kijelzőt), amiket akkor ad az óra, ha Xdb lépést elér a user, vagy pl. ha sportol az ember, akkor km-enként ad az óra? Engem eléggé zavar.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tama2000 #192 üzenetére
"Mert szerintem ez így elég béna, hogy van egy óra alapból, majd duplakoppra előjön egy másik."
Igen, ezt én is pont így gondolom. Nyilván a fogyasztás okán nem lehet mindenféle "csingi-lingi" dolgot kitenni a "stand by" kijelzőre, de azt simán el tudnám képzelni, hogy egy az analóghoz hasonló normál kijelző is legyen, amin már rajta lehetne mondjuk az akksi állapota, a nap ill. a dátum. Nekem a normál számlapra nem kell lépésszámláló és pulzus. Ezért is használom a - számomra egyetlen megfelelő - Three Needles számlapot.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
<Adamsky> #190 üzenetére
No, akkor válaszolok magamnak
A "Sleep" a normál óralap megjelenítésének ideje, a "Screen On" pedig, ha van beállítva "Standby watch face", akkor az az idő, amennyi elteltével kikapcsol a kijelző, ha nincs az ember kezén az óra.
Szerintem elég jó még az is, hogy a "Standby watch face" átmenetileg a kézen is deaktiválható, ha a normál számlapra váltva letakarjuk az órát pár másodpercre. -
<Adamsky>
nagyúr
OK. Mi a különbség a "Sleep" és a "Screen On" között?
A "koppintásos" ébresztés - tapasztalatom szerint - akkor működik, ha van beállítva "Standby watch face". -
<Adamsky>
nagyúr
Jártatok már így?
Az első képen szabadtéri futásként rögzített mozgás igazából kajakozás volt. Minden szakasz mellett megjelent egy kis felkiáltójel, és ha megnyitom, akkor a második képen lévő szöveg ugrik fel. Viszont el sem tudom képzelni, hogy milyen "key data" hiányzik neki. A távolságokat - szemlátomást - jól mérte. Esetleg az úszást kellett volna válassza?
Csak tempóban és távolságban a futáshoz közelebb az evezés.
Most nézem ... vajon mi lehet az az 5,72 km futás, és 3,16 km séta? Ez, hogy jött ki?Egyébként szvsz. gáz, hogy ennyire kevés sportot ismer az óra. Szerettem volna - legfőképp vízen - kiváltani a telefont, de ez így nem fog menni.
-
<Adamsky>
nagyúr
Háát, igen. Van pár fájó hiányossága az órának, ami miatt nekem pl. napi használatra alkalmatlan. A kijelző esetén pl. jobban örültem volna, ha nem OLED-et (nem kell az AOD), hanem transzreflektív LCD-t (tudom, az nem lesz sose olyan szép, mint az OLED, de cserébe sokkal használhatóbb).
Viszont mivel elég olcsón jutottam hozzá, ezért annyira nem fájnak a hiányosságai. Második órának - sportoláshoz - nekem megteszi.Síelés: minden esetben felismeri a felvonózást? Ezt tényleg beletehetnék a Magic-be is ...
-
<Adamsky>
nagyúr
Nekem Geekbuying-ról jött (120$). Ők már tudnak úgy ügyeskedni, mint a Gearbest-esek így jó eséllyel nem lesz extra sarc. Most nézem, hogy ott olcsóbb Lengyelországból, mint Kínból.
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem akarnálak még jobban elszomorítani, de úgy tűnik (ezt a GT topic-ból szedtem), hogy egyhamar nem is lesz.
(#92) csokimikulas
"... Kínából rendeltem a megjelenés után nem sokkal ... " - szintén zenész. Mikor megjelent, akkor azt mondtam magamban, hogy kipróbálnám, de 120 $-nál többet ez nekem nem ér. Hát nem leakciózták 119$-re... és ekkor a GT még 75-80e Ft volt itthon (Magic-et pedig nem lehetett kapni). Utóbbi ára azóta szépen leszánkázott 50-60e Ft környékére...
-
<Adamsky>
nagyúr
Megoldódni látszik a rejtély (Android alatt legalábbis). A Play! ugyan nem jelzett frissítést, de rákerestem, hogy mi a legújabb apk. Nos, ez perpillanat a 9.0.4.387 -es. Leszedtem, frissítettem, és láss csodát ...
Csakhogy a csoda elmaradt.Van pár új óralap, de hát ... hmm ... hogy is mondjam ... kettőt kipróbáltam, de ment vissza a régi (Three Needles).
-
<Adamsky>
nagyúr
"Az óra csak a gyári app-pal használható vagy esetleg van valami 3rd party app ... "
Sajnos csak azzal. Ilyen szempontból óriási a lemaradása a konkurenciához képest.
Ugyan van lehetőség a Google Fit-el történő szinkronizálásra, de az egy nagy kalap kaki (azt mondjuk nem egyértelmű, hogy ez a Huawei hibája-e).
Az egyetlen 3rd party okosság, amit eddig találtam, egy lelkes tulaj által írt Python-os konverter, amivel a tracklog átkonvertálható TCX formátumba.(#87) csokimikulas
"Már a Watch magichez is megjelent a Health appban, pont ma vettem észre." - igen?
Milyen verziójú a HH és az órában lévő fw.? Magyarországon vetted?
Nekem 9.0.4.332 és 1.0.7.36, de sehol semmi -
<Adamsky>
nagyúr
... elvileg, igen. Ami érdekes, hogy GT-nél már megjelent a Health app.-ban a lehetőség a számlapok csere-berélésére.
-
<Adamsky>
nagyúr
Szia! 99,9%, hogy csak a színben. A link-elt számlap (Petals) az én fekete órámban is benne van.
Én egyébként a számlapok felhozatalával (se) vagyok igazán kibékülve. Sportos, ill. úgymond "digitális" óralapok vannak, de szép, klasszikus, mutatós (ami az órához jobban passzolna, ha egyszer már kör alakú) nem nagyon van. Olyan pedig, amin nincs lépésszamláló, időjárás vagy épp pulzus kijelzés, csak egy. -
<Adamsky>
nagyúr
Pénzért szervizeltetés itt Magyarországon? Meg kéne tudni, hogy az itthon forgalomba hozott órákat (az enyém is GB-s) hová lehet visszavinni (mondjuk jó eséllyel ugyanoda, mint a Honor / Huawei telefonokat). Én ott kopogtatnék egy árajánlat kéréssel, aztán döntenék.
Esetleg meg lehetne próbálni a GB-n keresztül beszerezni csak egy gombot, amit aztán itthon egy tetszőleges órás már jó eséllyel be tud építeni. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
maximilien88 #60 üzenetére
" ... a vérnyomás mérés funkciójáról hogyan nem esik egyetlen szó sem?"
A válasz egyszerű: nem tud olyat. Pulzust képes csak mérni.
Ha, vérnyomásmérés kell, akkor irány az Ali. Ott vannak - meglepően pontosan - mérő, "noname" órák. -
<Adamsky>
nagyúr
"Vagy legalábbis azt szerintem a HH-ba kell megoldani." - hát, igen. Annak nagyon neki kellene feküdniük.
Közben a GT topic-ban az egyik fórumtárs feltöltötte a képernyőmentést a frissítésről. Gondolom Magic esetén is ugyanígy néz ki a lista. Viszont van benne két pont, amit nem igazán értek:Optimize screen on time
Solve a very low probability of blank screen problem -
<Adamsky>
nagyúr
" ... visszafelé pedig nem lehet GPX edzésfájlokat szinkronizálni, ami korlátozza a sporttudást. ... "
Az az én legnagyobb bajom, hogy semmilyen irányba se. De, még egy nyavalyás gpx vagy tcx export-ra sincs lehetőség. Van elvileg Google Fit szinkronizáció, de - mikor legutóbb próbáltam - nem nagyon működött, ill. hülyeségek mentek át a Huawei Health-ből.
Összefoglalva: jó ár/teljesítmény arányú és szép HW, hiányos / gyenge szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei Watch GT apróbb variánsa éppoly meggyőző kívülről, és épp annyira behatárolt a tudáslistája belülről. A Honor variációja ugyanakkor határozottan kellemesebb áron nyit.
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED monitor topik
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest