- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Black_Raven #633 üzenetére
" ... csak az órával ritkán járkál az ember .... "
De, azért előfordul. Pl. vízpart, strand. Nem azt mondom, hogy most rohanok venni egy Active 2-t, de én egyre inkább hajlok afelé, hogy ez lesz "a következő szint". A zenelejátszás nekem jelent igazi plusz, valamint kicsit csalódtam a Huawei rendszerének testreszabhatóságában (az óralapokról most ne is beszéljünk). Tudom nem Wear OS, de akkor is. A Tizen - így elsőre - jobbnak tűnik (de azért még körbe kell járjam a témát).
Szóval fizetés (nem saját tapasztalat, hanem egy fórumtárs írta): Úgy tűnik elég jól kitalálták. Szóval van egy PIN-es védelem, mert valamivel ugye kell védeni az illetéktelentől ...
... de ezt csak egyszer - mikor felveszed az órát, ill. az első fizetés alkalmával - kell beírni. Egyéb esetben egy gomb megnyomása, plusz egy tapintás a kijelzőn, és lehet fizetni.
Utóbbihoz telefon sem feltétlen kell, mert ez is - mint úgy általában a mobilos fizetés - token-ekkel dolgozik. Azt még nem tudom pontosan mennyit raktároz, de 4-5-öt biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei Watch GT apróbb variánsa éppoly meggyőző kívülről, és épp annyira behatárolt a tudáslistája belülről. A Honor variációja ugyanakkor határozottan kellemesebb áron nyit.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Samsung Galaxy Watch4
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest