- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
A #429-ben link-eltem a teljes repertoárt
(#434) scyllarus
"Nem biztos, hogy jó modellt választottál ... "
Nincs jó modell. A klasszikus "smart watch"-ok (pl. Android Wear) merülnek mint a nyeletlen fejsze. Meg egyébként sincs szükségem rá, hogy zenét hallgathassak róla, chat-eljek rajta, vagy tudom is én, milyen olyan dolgot csináljak, amire egy ilyen kis jelzős valami egyébként sem alkalmas.
Ellenben itt van egy rendszer, amit egy gondolkozó programozó játszi könnyedséggel szinte tökéletesre (tudom ez relatív) tudna reszelni. Egy-két kapcsoló ide, egy-kettő oda (pl. a Health-ből a karlendítéses bekapcsolást át lehetne tenni az órába). Aztán, ha szinkronizálásra (3rd party app.-okkal) nincs is lehetőség, akkor legalább legyen gpx vagy tcx export lehetőség.
Hosszasan tudnám sorolni. Ezek mind-mind olyan dolgok, amiktől se nem kéne, hogy drágább legyen, se nem kéne, hogy gyorsabban merüljön (sőt, egyik másik hülye funkció kikapcsolásával még tovább bírhatná)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei Watch GT apróbb variánsa éppoly meggyőző kívülről, és épp annyira behatárolt a tudáslistája belülről. A Honor variációja ugyanakkor határozottan kellemesebb áron nyit.
- DOOM - The Dark Ages
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest