- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Van az az ár, amikor megéri. Én pl. első között vettem kintről, amikor Magyarországon még nem is lehetett kapni. Mikor pedig megjelent, akkor olyan 55-60e Ft volt. Na, én kb. a feléért vettem. Annyiért - nekem - bőven megérte a rizikót. De - igaz még csak egyszer - vettem már kintről telefont is. Egy Xiaomi Mi2s-t. Ez akkor volt, mikor sokan itt Magyarországon még a márkát sem ismerték. És a Xiaomi inkább Miui volt, és csak másodsorban Xiaomi. Mindegy, ez egy másik sztori, és már egyébként is történelem.
(#638) Black_Raven
Ehhez képest Tizen-en pl. az AOD az óralaptól függ. Vagyis nem csak kétféle AOD létezik. Bocsi, nem akarom szét-OFF-olni a topic-ot, csak ha már szóba került ... de azt hiszem be is fejeztem
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei Watch GT apróbb variánsa éppoly meggyőző kívülről, és épp annyira behatárolt a tudáslistája belülről. A Honor variációja ugyanakkor határozottan kellemesebb áron nyit.
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest