- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
[DDAY]F4C3 #332 üzenetére
Szerintem is. Sőt, én egyenesen imádom! Igaz csak pár hete van meg, Lumia 630-ast váltott.
-
szkaroly
senior tag
válasz
[DDAY]F4C3 #232 üzenetére
178e most az MM-ben. Ez már elfogadható szerintem.
-
szkaroly
senior tag
válasz
[DDAY]F4C3 #230 üzenetére
Ha utánnaolvastál volna rájöhettél volna hogy a Honor és a Huawei jobban szétválik mint eddig ezért lett más az elnevezés. Ha lila téma nem tetszik több száz téma van különböző szinekben. Sosem volt még vízálló mobilom, nem is volt rá még szükségem, nem úszkálok telefonnal. A 48 mp-es kamera nem sokkal marad el az élvonaltól, éppen elég szerintem, ha több kell vegyél 300 ezerért többet. 4000-es akksi, szupergyors töltés, takarékos chipset, minek a lassú vezetékmentes (ami nem is vezetékmentes ugyebár). Nem tudsz meglenni napi 1 órát mobil nélkül hogy töltőre rakd? Végezetül, IPS-nél legalább nem kell állandóan arra figyelni mikor ég be a kijelző. Ha ennyire nem jön be a telefon, akkor miért itt gyakorlod a helyesírást?
-
Banderasz74
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #220 üzenetére
Nappal eléggé vállalható fotókat készít! 👍Nem is rossz a kamerája!
-
Banderasz74
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #216 üzenetére
Jó de a Mate 20 proban nincsenek meg azok amiket szeretek! A fotózáson kívül! Amúgy sem vagyok egy hatalmas fotós! Ez a része nem érint! Be fogok menni a Médiába ismét és megnézem! 🙂
Méretben a S10e És S10 lenne nekem az ideális! Csak a Honor - Huawei telefonok tetszenek,meg vagyok velük elégedve! -
Banderasz74
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #211 üzenetére
A P30 Mate 20 pro nem nagyobbak? Mármint kézben tartva! Tudom hogy ez is 6,40 col de mikor nézegettem nem tünt hatalmasnak! Még valami,a tesztben ír értesítési ledet,de amit néztem azon nem találtam meg! ☹️
-
Quqesz
nagyúr
válasz
[DDAY]F4C3 #201 üzenetére
Sajnos kivagyiak sokan. Aztán megveszel egy S8+-t egy Honor 8 után és keresel dolgokat.......nincs ir, nem fluid a rendszer, a hívásindítás egy örökkévalóság, akkuidő szegényes. Nem jobb a samsung, ez saját tapasztalat, szóval nálam is Mate 20 vs Honor v20 vs P30.....
-
Banderasz74
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #208 üzenetére
Zene hogy szól benne és az akku hogy bírja?
Van hogy munkahelyen kis lazítás van,olyankor játék és a Honor8 már nem bírja úgy! 😁A Xiaomi Mi 9 nézegetem még alternatívának,de nem ismerem a márka telefonjait! Sokan esküsznek rá,sokan szídják! Eddig nekem a honorok beváltak mind! Rossz szavam nem lehet rájuk! Volt hogy 1700 óra után indítottam újra! 😉 Semmi megakadás nem volt! -
Banderasz74
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #205 üzenetére
Igen nekem fontos hogy van jack aljzat is,nem emlékszem hogy a viewben van e rádió. Azt is nézem de nem fontos! Jól tudom hogy nincs benne vezeték mentes töltés? Ja és az infra,azt imádom! 👍🙂
Várok a következő Honorra,de ha olyan dolgokat kivesznek belőle mint a P30-ban már nincs meg,akkor ezt fogom megvenni! Külső bejön,tetszik! Viszont mindig tokban tartom a telefonjaimat,úgyhogy nem érdekel ki mit mond rá! 😉👍
A fontos nekem legyen meg benne az örömöm!! -
szkaroly
senior tag
válasz
Szerintem nyugodtan írjál tapasztalatokat, nem kell foglalkozni a bunkókkal. Ahogy Hofi mondta azok sajnos mindenütt ott vannak.
-
Banderasz74
tag
válasz
Szia. Nézegetem ezt a telefont,tetszik! Az tart vissza hogy nem lesz támogatva!Honor 8 telefonom van,sajnos azt már nem támogatják,pedig szuper kis telefon! 👍
Ezt és a Mate 20 nézem,nála meg csak a 4giga ram tart vissza!Ő lenne a befutó ha tudnám hogy 2-3 év múlva is elég lesz az a ram mennyiség! A View 20 kap frissítéseket,csiszolgatják a kameráját?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kameralyuk az előlapon, 48 megapixeles és ToF kamera a V-profilú hátlapon – a Honor új csúcsmobilja felhívja magára a figyelmet, de vajon megállja a helyét a piacon?
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest