Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Realme 9 Pro - nevével projektál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drága és vékony lesz az iFold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Rettenetesen meggyötörték az iPhone 16e-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
polberto
tag
Sziasztok!
Szerintetek az android 11-et megkapjuk? -
KROK640
nagyúr
válasz
[DDAY]F4C3 #332 üzenetére
Szerintem is. Sőt, én egyenesen imádom! Igaz csak pár hete van meg, Lumia 630-ast váltott.
-
KROK640
nagyúr
Van még valakinek ilyen telefonja rajtam kívül?
-
KROK640
nagyúr
Nekem is ilyenem van, kb egy hónapja. Hatalmas nagy méretre, 1 hónap alatt sem tudtam megszokni, de ettől imádom
-
szkaroly
senior tag
válasz
Anathema67 #326 üzenetére
Régebbi készülékeknél gyakori a kéthavi frissítés.
-
brigcs
csendes tag
válasz
Anathema67 #324 üzenetére
Nálam tegnap vagy tegnapelőtt jelezte be, hogy van update. A novemberi jött meg.
-
Anathema67
tag
Nálam a szeptemberi volt az utolsó Android hibajavító frissítés. Esetleg valaki kapott újabbat? Honor 20 már kapott októberi frissítést.
-
DanielVon
csendes tag
válasz
cskamacska #315 üzenetére
Sziasztok. En kb 2 honapja vettem egy ilyet nagy hirtelenjeben, Honor 10-rol valtottam,amit amugy nem szerettem annyira. Egy masik blogban mar hozza szoltam a temaban, de azert ide is bemasolom a feedbacket. Nekem ez elsőre brutál nagy volt, de kb 5 perc volt hozza szokni. A választasban nagyon nagy szerepe volt annak, hogy ebben van tisztességes ujjlenyomat olvasó, nem kojelzo alá rejtett total kezdetleges valami. Face id nalat teljesen kizarva. Nameg, hogy gondolkodni sem kell az üzemidon, egyszerűen csak leveszem toltorol es hasznalom amig csak akarom, majd ha epp arra jarok ujra toltore rakom. Fel sem merül, hogy gondolkodni kell azon, hogy kibirja e 35 %kal, ha ugy indulok el itthonról.
kétnagy hatranya van. Az egyik, hogy eldugul a beszedhangszoro, igy mondjuk havonta kis kefevel ki kell dörzsöljük. De ez sem nagy cucc, viszont a kijelző fényerő, na az kritikán aluli. En nem szeretek ebbe a kijelző temaba bele szolni, higy most moled amoled tft akarmi, mert eddig kukacosdokad tartottam, es az osszes eddigo Huawei es honorom LCD volt. Ennél viszont nagyon gáz, hogy erősebb fényben kis kezemmel kell arnyekolnom, hogy lassak valamit. Ezzel nem akarok senkit megsérteni, biztos sokak úgy vannak vele, hogy ugyan az ő telefonjukat le ne ugassa más. Ez normalis is. Ezt is összetörtem 😀 most ilyen szeriam van.
Gondolkodom most a honor 20, 20 pro, nova 5t keszulekeken, de ajogy latom az osszes ezt a nagyon gyatra fényerejű kijelzőt kapta. Kar értük -
cskamacska
addikt
10.1.1.305 a Huawei HiCare(Támogatás) január 30. kiadású appjának a verziószáma. Nekem is ma erre frissült, majd a Frissítés menüben MagicUI 3.0 10.0.0.179 (C432E10R2P5) verzióját ajánlotta telepíteni 4,68GB terjedelemben. Mondjuk december vége óta idáig viszont semmi Droid 10 frissítést nem talált
, egyszer januárban frissült a 9.1.0.257 build-re a MagicUI 2.1.0
Amúgy nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, szerencsére úgy néz ki megint a Samsung S5 Neo-hoz hasonlóan, egy nagyon nem elterjedt, de rendkívül jó mobillal lettem gazdagabb.
Persze várjuk ki a végét, de eddig látványos hátránya nincs neki, szoftverrel összebarátkoztam, akkuideje példás(nem tudom 9 napos töltés közi időm volt-e a butafonok óta), fényképező rendben van, rendszer elég gyors, és egyáltalán nem melegszik semmilyen körülmény között.
Kijelző talán lehetne jobb is, de megszoktam OLED után, a kameralyuk pedig egyáltalán nem zavar, pláne mivel sok szoftver nyomi, és felül csík lesz ahelyett hogy kihasználnák a helyet.
-
Raruh
tag
Sajnos nekem is hasonló a helyzetem..
Tavaly év vége óta olvasgatom, hogy folyamatosan megy a rollout, és dobják ki a frissítést, de hozzám sem ért még el.. HiSuite-ben és támogatásban is próbáltam frissíteni, de csak a 9.1.0.257-et látom.
Firmware Finder megtalálja az Android 10-es updatet, és check alapján elérhető is lenne, de nem tudom forszírozni a frissítést. Sajnos DNS-es e-recovery móddal sem, mert a UPC eszközében nem lehet DNS-t állítani
A manuális firmware cserét nem feltétlen erőltetném, nem szeretnék elesni az OTA frissítésektől,de ha bárkinek van valamilyen tanácsa, hogyan lehetne feldobni a legfrissebb FW-t, azt szívesen fogadnám! -
m.adri1
csendes tag
Sziasztok!
Ha belépek a beállítások menüpontba build szám alatt 9.1.0.257et látok, míg a támogatás alkalmazásban 10.1.1.305 van, tapasztalt már valaki ilyet? Lehet ezért nem frissített még a telefon Android 10re? És ha igen mit tudok vele kezdeni? -
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #312 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy Telekomnak október 29-én még volt egy gurítása: Honor 10(effektíve egy olcsóbb Huawei P20) 50000 forint(azaz maximum 25500 forint legkisebb előfizetéssel) volt.. hajnalban, mert kb 6 órára már elfogyott a Balkán Friday őrületben.
Becsületükre legyen viszont mondva, hogy a Samsung Galaxy S10e, ami a Samu csúcs szériájának a kisebb kijelzős változata, egész decemberben 150000 forint kártyásan, és 22000 kedvezmény miatt 125000 forint legkisebb előfizetéssel.
Samsung Galaxy S8 is volt 120000 forintért pár napig (108 ezer minimál csomaggal) december elején, de az S10e-hez képest nem nagyon érte meg. -
cskamacska
addikt
Én kivárom milyen lesz a végleges. Ez még csak ilyen preview, így ezt nem tenném fel szívesen.
Hogyaszondja:
10.0.0.171 méret 4,63GB
Ezt a verziót úgy terveztük, hogy Ön a hivatalos kiadás előtti új szoftverfunkciókat tapasztalhasson meg, és visszajelzést adhasson nekünk a további szoftverfejlesztésekkel kapcsolatban.
...
Frissítési csomag 2
Ez a frissítés javítja azt a hibát, mely miatt a felhasználói felület egyes elemei bizonyos körülmények között helytelenül jelentek meg.Az Aktuális verzió amúgy 9.1.0.249 a Frissítési csomag 3 után.
Android biztonsági javítás 2019 október 6
Kernel 4.9.148 október 20 -
Szita
csendes tag
Sziasztok van tapasztalat valakinek 10es droiddal? Érdemes fel dobni? Hicare ajánlgatja már egy ideje, de még nem tettem fel.
-
Silverblue75
csendes tag
Üdv! Valaki rendelt már üvegfóliát a készülékre? Milyet érdemes rendelni és honnan? Én telefonosboltban próbáltam érdeklődni, de amit adtak nem fedi le a képernyőt. A neten van fent íves üvegfólia. Arról meg azt olvastam, hogy ha tokban van akkor a tok miatt felválik a fólia. Ki mit tapasztalt? Köszönöm a segítséget!
-
cskamacska
addikt
Nekem is holnap jön.
De azért ne siessük el, majd ha itt lesz a kezemben akkor megjött.Nekem épp nagyon kapóra jött, mert a mostani kínálatból kellett néznem nem túl drágán egy "jövőálló" darabot, és ezt a legolcsóbban még a Samsung A70 teljesítette. Megnéztem boltban az A70-et, nem vészesen péklapát, de tényleg jó nagy, a kijelző szép, de szintén kiállított Honor 20-al összevetve nem vettem észre nagy különbséget, sőt, az volt a gondom hogy a 2 telefont túlságosan is hasonlónak éreztem.
Mondok jobbat, az összes kiállítottból(A50, A70, S10 és Note sorozat, Honor 20, Huawei P30 sorozat, Nokia 7.1 és természetesen az aktuális méregdrága iPhone-ok) csak a Nokia 7.1 lógott ki látványosan (amit azóta már kapni sem lehet), mert fura fapad volt a kamera szoftver és visszanézve gyengécske képeket is lőtt, kicsit akadozott (nesze neked stock droid), és emellé még melegedett is érezhetően.
A többi meglepően hasonlóan reagált, nem volt akadás, épkézláb volt a kamera szoftver, jónak tűnő a multitask. Fogásra sajnos mindegyik csúszós érzékeny üvegtégla, a mai trendeknek megfelelően.
Mindenesetre specek, és igényeim alapján jobbat nem tudtam felkutatni: jó akku, jó kamera (A70-nél várhatóan jobb), erős SoC, gyors háttértár, kellően sok memória (bár a Huawei memória kezelésétől előre félek
), jack dugó, értesítési led, tűrhető hangszóró (sajnos nem sztereó), USB 3.1-es C csatlakozó(természetesen A70 is 2.0, mert 2002-van még, nyilván, 128GB-os háttértárhoz ez illik
), és kutyafüle szalámi.
Amit mindenképp sajnálok, hogy nincs olcsón vízálló telefon, sőt, még egy CAT S60 féle csapkodás biztosságot is bevállalnék. Ha lenne 200000 alatt..De leginkább megint az ár, telefonra sajnálom a pénzt.
A70-re is húztam volna a szám, Honor 20, Xiaomi 9 SE már drága lett volna. Na most ehhez képest a View 20 gyakorlatilag egy nekem jobban megfelelő Honor 20, olcsóbban mint az A70 lett volna.
Nem volt nehéz döntés.
-
jobbab
tag
válasz
cskamacska #313 üzenetére
Én rendeltem egyet a "T-től", elvileg kedden vehetem át. Addig tovább dilemmázok hogy vegyem vagy ne?!
Egyes teszteken a videós teljesítménye elég lelombozó volt, plusz a kijelzős se az igazi (IPS szinten).
-
cskamacska
addikt
válasz
cskamacska #312 üzenetére
És a kedves egybegyűltek hogyan látják, tényleg jó bolt volt a View 20 a T-től?
Vagy a Samsung Galaxy A70 csoda AMOLED kijelzőjéért mindent is érdemes lett volna beáldozni drágábban, esetleg a Xiaomi ROMolása lehetett volna ellenállhatatlan?
-
cskamacska
addikt
Arra gondoltam volna, hogy most Balkán Friday alkalmával elég olcsón volt Telekomnál, így több ember kószál erre.
Tegnapi napon így 99880 forint volt listaáron, amiből előfizetőknek lejött még 22000 forint a Cyber November féle online kedvezmény(amit tényleg csak netes rendlésre vonatkozik, boltból elhajtottak
), plusz erre jött még az ősz óta erősen megvágott csomag kedvezmények egyike (sorban 2200, 5500, 12100, 24200 és itt álljunk meg, mert 24k kedvezmény havi 14 ezer forintos számlához tartozik
, avagy a kedvezmény szintekből 10-30 ezer forintot levágtak fél-egy év alatt
"rendes" 60-100 ezer forintos kedvezmény már csak a 16 és 22 ezer forintos csomagokhoz jár), szóval legrosszabb esetben is 75000 forint volt most előfizetéssel az ára, ami a kínálatot nézve röhejesen jó ajánlat volt.
Valamikor éjfél körül le is vették a telefont. Vagy elfogyott, vagy tényleg csak egy napig élt, mint 2 éve a BF hétvégére visszarángatott nagyon jó árú Samsung Galaxy S7 4/64GB.A környező kínálat pediglen listaáron ezek voltak:
Nokia 7.1 3/32GB 76560, Xperia 10 3/64GB 92620, Galaxy A50 4/128GB 92840, P30 Lite 4/128GB 96580, Honor View 20 6/128GB 99880, Xperia ZX2 4/64GB 99880, Galaxy A9 6/128GB 107800, iPhone 6S 2/32GB 109780, Galaxy A70 6/128GB 111980, P20 4/64GB 112420, Honor 20 6/128GB 124080, Xiaomi MI9 SE 6/128GB 126280, Huawei Nova 5T 6/128GB 146740, iPhone 7 2/32GB 150700, Honor 20 Pro 8/256GB 166980, Galaxy A80 8/128GB 171160Nokia 7.1 és Galaxy A9 nem vagyok biztos benne hogy megélték a Balkán Friday-t, de pár napja még biztos kaphatóak voltak. Xperia XZ2 előfordulhat hogy év közepe óta egyáltalán nem kapható, de a listában van pár ilyen benn felejtett kukamanó: Galaxy A7 4/64GB 49940 lenne, HTC U11 Life 3/32GB 39820, de ezeket év közepe óta biztos nem kapni, pedig "jobb" vételek lennének ilyen áron a belépő kategóriánál. Szó se róla, Huawei Mate 20 Lite 4/64GB is most 50 ezer kedvezmények nélkül, az sem rossz vétel előfizetéssel, mert a következő épkézláb telefon a Galaxy A40 68000 forintért
Magyarul alkalmi vétel volt, ha másért nem, akkor mint egy húszassal olcsóbb Honor 20 variáns. Ezzel szvsz az év nagy vételei közé írta magát a július-augusztus eleji 100 ezer forintos Huawei P20 Pro, augusztus végi 70000 forintos P20, és 50000 forintos Huawei P10 csomag mellé.
-
vadsertes
csendes tag
Ha minden igaz, megkezdték a globál terjesztést, tudom nehéz kivárni de pár napon belül mindenki megkapja
-
vadsertes
csendes tag
válasz
pusihusi #308 üzenetére
A beállításoknál nekem sem engedte... Azt tudom elképzelni még, hogy a HiCare első megnyitásánál nem kapott meg minden engedélyt. Próbáld megnézni az alkalmazás engedélyeknél, hogy minden jogosultsága megvan-e.
(meglepődve tapasztaltam hogy a droidot is 10-esre frissítette) -
vadsertes
csendes tag
Megjött a sötét mód, nehezen önthető szavakba az elégedettségem!
-
vadsertes
csendes tag
Köszi Mindenkinek a választ!!! Több dologra is fényt derült a segítségetekkel
Annyi plusz csájníz csingilingi van a telefonon amihez nem vagyok szokva, de meglepően jó a szoftverkörnyezet, azért ragadtam a 9.1-ben mert nem futottam össze még a HICARE-el csak a beállításokban láttam a Magic verziószámát- azt gondoltam, mindent tudok a dologrólMost tépi éppen le a 4,64 gigás frissítést.
markymango: Valóban a dark mod-ra gondoltam, bár az AOD- hiányzik ami az előző IPS-paneles telefonomon volt és meglepően elenyésző volt a fogyasztása.
Dhampir: Köszi, bejutottam ha nem írod , nem próbáltam volna többet!
Nem értem miért idegenkedtem korábban a kínai modellektől, nem nyomkodom megszállottan mint fiatalabb koromban az új telókat, de minden interakció öröm ezen a készüléken -
Dhampir
félisten
Ma ismét megnéztem és már nem kér belépést.
-
Dhampir
félisten
Most úgy ment csak, hogy Google keresőbe beírva ("huaweiblog.hu/ezek-az-emui-10-ujdonsagai") a link-listából a Tárolt változatot választottam és úgy megnyílt, habár az ablak is felugrott, de kilőhető volt a "Mégse" gombra kattintva.
-
markymango
tag
válasz
vadsertes #295 üzenetére
Jó készüléket vettél, ezt megerősítem
A "Sötét mód" félreérthető, @Dhampir kolléga leírta a funkciót, de ez nem ugyanaz a "Sötét mód", mint az AMOLED kijelzőknél, hogy lezárt telefonon is mutatja az órát;
meg nem is az a "Sötét mód" amikor a menü háttér fekete, és fehér a szövegBocs, nem akarlak összezavarni, de nálam volt kis félreértés ebből
-
vadsertes
csendes tag
Köszi a választ! Ez az első kínai készülékem, még csak sötétben tapogatózom az emuit illetően - azóta detektáltam, hogy 9.1xxx van rajta amit a legfrissebbnek ír. Szívesen elolvasnám a linken az EMUI 10 újdonságait, de sajnos az oldal felhasználó- pass- kér de regisztrációs lehetőség nincs. Hogy lehet oda bekerülni? (semmiféle szexuális tevékenységet nem tennék az ügy érdekében, csak érdeklődöm
)
-
Dhampir
félisten
válasz
vadsertes #292 üzenetére
Az EMUI 10-ben megújul a sötét mód:
A szemet bántó vakító fényt felválthatja a sötét mód lágy fénye. Az EMUI 10 nem egyszerű színváltást kínál. A háttér kitöltésétől a szöveges ikonokig, számos emberi tényezőn alapuló kontraszt- és színskála szabályozás került a rendszerbe azért, hogy kényelmesebb és magával ragadóbb olvasási élményt nyújtson.
-
vadsertes
csendes tag
Sziasztok, LG G6-ról jövök 1 hét használat után lenyűgöz( igaz 3 éve nem figyeltem merre mennek a gyártók-tehát ez szubjektív, egyedül az IP68 hiánya - miatt sajnálkozok)
Van olyan kolléga aki valahogy dark mod-ot tudott faragni a készülékre? -
szkaroly
senior tag
Főkamera megegyezik, Sony IMX586. Mivel a dizájn ugyanaz, szerintem az értesitő led is. A kávamentesség ára ez a ledszituáció, többi telefonon sincs másképp. Többszinű ledhez szoftver kell, pl. Light Manager. Egyébként a V20 és a H20 között annyi a különbség hogy a V20-nál van jack és USB 3-as csatlakozó, a H20-nak pedig egy plusz ultraszéles és makró kamerája. És hátul ill. oldalt van az ujjlenyomat szenzor.
-
m.adri1
csendes tag
Sziasztok!
Most cseréltem le a H8 asomat egy View20-ra, de kicsit elbizonytalanodtam, hogy lehet jobb választás lett volna a sima H20, nem nagyon találok összehasonlítást a 2 telefonról. Kamerában melyikük a jobb?
Illetve tudom banális, de vajon a 20-asnak is ennyire semmilyen az értesítő LED-je? Gyakorlatilag a V20-nak csak 1 szögből lehet látni és nagyon nagyon zavar a H8-hoz képest, ezért is gondolkozom a sima 20asra való cserén. Illetve a H8 több színű volt (Viber lila, whatsapp zöld, fbook kék stb) ez pedig mindenre csak zölden jelez. Van erre valamilyen hack?Köszi a segítséget
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok. A főnököm vett egy honor view 20 at és a tok amig vett rá azzal az a baj, hogy telefonálásnál a közelség érzékelő nem működok mindig. Tok nélkül teljesen jó. Egy fekete spigen jatású tpu tok van rajta. Más tokokkal is van ilyen baj vagy csak amitbő vett az ilyen?
-
pusihusi
addikt
Sziasztok az Icloudból hogyan kell törölni?
-
szkaroly
senior tag
Volt a kezdetektől a Médiában, csak nem kint a többi közé kirakva hanem az üvegkalitkában. Állítólag (ezzel próbáltak h.lyíteni) nem volt szerződésük a Honorral arra hogy kirakják. Bezzeg az összes többi Huawei/Honor modellre volt.
Egy ideje már kint van, viszont 210 rugós eredeti horroráron. A Telekomnál csak weben lehet rendelni, ott most a legolcsóbb a gyári garis helyek között, 135 rugó.
-
01
tag
válasz
dave_gahan #284 üzenetére
Szia, a Media Marktban Békéscsabán van...de nem régóta....ahhoz képest,hogy mikor jelent meg...
-
dave_gahan
aktív tag
Üdv,
én nagyon szemezek ezzel a típussal, mivel ár/értékben a toppon van. Eredetileg a Honor 10-t néztem ki, de 128 GB-os verzióban már alig kapható, ill. jó lenne 4 GB-nál több RAM.
Tudja vki, hogy melyik üzletben van kirakva, hol lehetne megnézni? Eddig egyik nagyobb műszaki lánc boltjában sem találtam, ill. a Telekom standjain sem. Elvileg maradtam volna a kompaktabb kategóriánál, aminek a Honor 10 megfelel. A v20 már eléggé péklapát, egyedül ettől tartok...élőben is meg kellene fogdosni. A P30 normális méretű, de még drága. -
pusihusi
addikt
Sziasztok senki erre?
-
Dani1969
csendes tag
Új verzió 9.1.0.237. 140 MB.
-
tarbela777
tag
Új verzió 9.1.0.229. 4.3 GB.
-
Bailey
senior tag
Megjött a 2.1 nálam is. Eddig nincs vele gond, viszont sajnos a Vodafone VoLTE támogatás még mindig nem került bele. A telenoros már hónapok óta benne van, pedig a Telenor sem árulja ezt a készüléket. A többi Kirin 980-as Huawei már támogatja egy ideje.
-
Bailey
senior tag
A fő kamera is jobb a Honorban, viszont itt nincs nagy látószög, mint a Samsungban. De a sima Honor 20-ban az is van.
A több RAM pedig inkább később fog számítani, ha több évre tervezel. Most még elég a 4GB is szerintem. De az processzor itt tényleg sokkal erősebb, ez még több év múlva is elegendő lesz mindenre. -
szkaroly
senior tag
Na meg a hőcsöves hűtés.
-
kaboci
csendes tag
A lányomnak vennénk Honor View 20 vagy Samsung Galaxy A50 ? Különbség a 6 vs 4 RAM - érvek és ellenérvek az egyik vagy másik mellett?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
DanielVon
csendes tag
Inkább 118 - 120 az a 140. Engem nagyon nem érdekel, hogy a sokat szidott GSM boltokból kell valamit venni. Olvasom itt a fórumokon, hogy áfa csalók és társai. Korábban is vettem , és nem volt azoknak semmi bajuk.
Értem én, hogy 3 hónap múlva már más lesz az ára, és én sem veszek soha semmit a megjelenés időpontjában. De 3 hónap múlva a View 20-nak, és P30-nak és Mate 20 Pronak is más lesz az ára, márpedig pillanatnyilag nem látom, hogy a Honor 20 tudna-e bármiben is többet.
Ha tegyük fel valahogy megmaradt volna 6" alatti méretben, akkor azt mondom, hogy oké, mert nem akarok Phabletet, a 5,85" Honor 10 még épphogy jó , de nagyobbat már nemigen szeretnék.
-
DanielVon
csendes tag
Azt hiszem megkaptuk a valaszt, mivel par napja lehet tudni hivatalosan, hogs mikor erkezik a H20 es mennyibe fog kerülni, es valamit megint elszamoltak, ugyanis a jelenlegi bejelentes szerint a gyakorlatilag egy arkategoria a p30cal es mate 20al, igy nem kerdes hogy vagy azokat veszi az ember vagy a view 20at
-
fekomat
tag
válasz
Bitbeszúrás #256 üzenetére
-
törölt tag
Üdv!
Agyalok a készüléken, de valahogy nem tudom mit várjak tőle. A kamera jónak tűnik, ezen javítottak vagy rontottak későbbi frissítésekkel?
Terméktámogatással kapcsolatban mire lehet számítani? Meddig kap vajon frissítéseket?
Hivatalos magyarországi garancia jár hozzá?
Köszi előre is!
-
tarbela777
tag
válasz
A Hicare-ban és a Beállítások menüben is kattints a frissítésre, hátha úgy elindul a letöltés.
-
brigcs
csendes tag
A 9.0.1 nálam is "software is up to date", nincs még frissítés. Telekomnál vettem a telefont.
A Honor 8 ugyanez volt: amikor elkezdték jelezni az első fórumozók, hogy van OTA, nekem még heteket (néha hónapokat) kellett várnom, mire bejelzett a kicsike, hogy frissítene.Bár nekem aztán nem sürgős, hogy frissítsen, ha tökéletesen működik így is.
-
Bailey
senior tag
válasz
DanielVon #258 üzenetére
Még 2 hónapja sincs, hogy bemutatták. Nekem volt a kezemben a sima 20 is, mert más országokban már a boltokban van. Kicsit kisebb, meg több a kamera persze, de más különbség nem nagyon van. Spanyolországban néztem, itt most éppen 500 EUR,Tehát otthon ennél talán drágább lesz. A View 20 140-ért van a hivatalos viszonteladóknál is, így már meg is éri.
-
DanielVon
csendes tag
válasz
tarbela777 #251 üzenetére
Thanx. Augusztusban jon majd elvileg az egy eve vart de fel eve legalabb mar bejelentett Honor 20, majd meglatjuk, hogy milyen aron. Az elerheto specifikáció alapján nem latok nagy különbséget, inkabb az a kerdes, hogy milyenek a felhasznalo eszrevetelek, na meg az ar.
-
tarbela777
tag
válasz
Telekom-os független. 9.1.0. 201 az új frissítés.
-
Bitbeszúrás
csendes tag
válasz
tarbela777 #255 üzenetére
Nekem még mindig nem talál frissítést... 9.0.1.168(C432E1R2P1) van most fent. Neked valamilyen kínai rom van rajta, hogy már befrissített?
-
tarbela777
tag
Megjött a 9.1 frissítés, 4.2 GB.
-
szkaroly
senior tag
válasz
tarbela777 #253 üzenetére
Utóbbi egy-két hónapra gondoltam. Pár hétig a Médiában például egyáltalán nem volt.
-
szkaroly
senior tag
válasz
tarbela777 #251 üzenetére
Amikor megjelent túl drága volt szerintem, most amikor meg olcsóbb már elfelejtkeztek róla. Plussz az USA vs Huawei mizéria is hatással van.
-
tarbela777
tag
Sziasztok!. Szerda óta én is tulaja vagyok egy ilyen szépségnek. Eddig teljes elégedettség. Gyors, akkuidő nagyon jó. Bízom benne, hogy 2 évre
megoldódott a telefon gondom. Úgy látom nem egy sűrűn vásárolt telefon, a fórum is elég halott. -
DanielVon
csendes tag
válasz
Banderasz74 #248 üzenetére
De jo. Pont azt nezegetem en is. Tudom, hogy ez nem mi 9 forum, de orommel veszem a tapasztalatokat. Kijelzo mi osege, akku uzemido.. Mennyiért tudtad megvenni? Nekem mondjuk van egy nagyin komoly szempont a Honor huawei paros mellett, megbepdig, hogy elso sorban uzleti telefonkent használom, rengeteg appal es beallitassal, es sajna csak ezen markan belül lehet aranylag hatekonyan mas készülékre masolni mindent.
-
DanielVon
csendes tag
válasz
Banderasz74 #202 üzenetére
Honor 8 valoban remek kis keszulek. En a 9est nyustoltem sokaig, es maig sz egyik legjobb telom volt. Végül Ho or 10re valtottam, de azota is folyamat azon gondolkofom mot kene venni. Nem mimtha a 10es nem lenne jo leszulek, de akar a 8cas es 9ces utan sok bosszantó tulajdonsaga van. Szoval nalam is a helyzet, hogy mit kene venni. View 20, vagy H20, ha valaha ideér, vagy Mate20, vagy tavalyi csucskategoria mas gyartotol, Samsung Note 9 esetleg, vagy maradni egy Xiaomi vonalon... A masik nagy problema, hogy nagyon drasztikusan megnőttek a keszulekek. A sima Honor 20 is mar 6,26 lesz, ha lesz.
-
DanielVon
csendes tag
En is szomoru vagyok a keves bejegyzés lattan. Honor 10rol valtanek msr nagyon, tukon ulve vartam a H20at, de ezzel is kiegyeznek, csak hat egyreszrol ez is brutalisan nagy, masreszt sehol nem latom itt a forumon az anno legendas Honor Best buy underdog nyomát. Langyosak az ertekelesek. Na de olyan aron van, ami mellett az ember mar elgondolkodik, hogy nem e lenne jobb egy tavalyi p20 pro, vagy mate 20, vsgy akkor mar a friss csucskategoria, one plus7, mi mix 3.
-
01
tag
Én még mindig gondolkozom ezen a telón,vagy vmi notch és lyukmentes kijelzőn.
Valahol láttam egy videótesztben,hogy az arcalapú felismerésnél azt is be lehet állítani,hogy a beérkező üzeneteket is mutassa,ha ránézel a telefonra. Van ilyen funkció,használja valaki,tapasztalatok?
Köszi! -
01
tag
válasz
Bitbeszúrás #241 üzenetére
Uhh,az elég jó ár!
-
Bitbeszúrás
csendes tag
Végül is megrendeltem a telefont!!! Egy 8/256 verziót sikerült beszerezni 136ezer forinttért ami szerintem nagyon jó vétel
Remélem beválik a telefon és az üzem ideje is olyan jó lesz mint ahogy jó páran írták.
-
Bitbeszúrás
csendes tag
Sziasztok!! Nagyon gondolkozom, hogy beruházok egy ilyen telefonra. A kérdésem az lenne, hogy frissítések mennyire jöttek rá, üzemidőben mit tud hozni és fotó video készítése mennyire jó? Vissza olvastam, mielőtt valaki mondaná, de sok idő telt el azóta és kíváncsi vagyok, hogy foglakozik e a gyártó még ezzel a telefonnal. A válaszokat előre is köszönöm!!
-
espi38
őstag
Hát skacok, nagyon halott ez a topic ennyire nem népszerű ez a típus??
Valakinek sikerült beallitani a két koppos ébresztést, mert sehol nem találom és elvileg a 9.0 alapból benne van.
Segítő válaszokat előre is köszönöm üdv -
brigcs
csendes tag
Kb. két hete váltottam V20-ra H8-ról, bár erősen gondolkodtam, hogy megvárom, milyen lesz a H20. Most, hogy már azt is bemutatták, úgy érzem, jó döntés volt lecsapni erre, eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Átlagos használat mellett 2-3 naponta töltöm, zseniális az üzemidő - főleg ekkora képernyő mellett. Az okosgomb funkció az ujjlenyomat-olvasóból nagyon hiányzik H8 után, és azt is szoknom kell még, hogy ilyen bazi nagy, így nem tudom egy kézzel kezelni, de összességében imádom. Csak azt sajnálom, hogy még a balhé előtt vettem, most jóval barátibb az ára. 😅
-
fekomat
tag
Már csak 159990 a 128 gigás és 189990 a 256-os.
Nagyon leesett az ára, ennyiért már kimondottan nagyon jó vétel! -
Bailey
senior tag
Most már kicsit alacsonyabb az ára. Ha jön a Honor 20, akkor majd tovább csökken. Nekem is ez van, és semmi problémám vele. Én elsősorban a nagy kijelző és a teljesítmény miatt vettem. A kamera nálam kevésbé volt szempont. Ezen kívül a másik jelölt a Mate 20 volt. Egy árban voltak, de ott csak 4GB a ram, ami ebben az árban már kicsit vicces, főleg több évre tervezve. Én meg vagyok elégedve ezzel a telefonnal. Több év óta most erzem csak azt, hogy nem akarok cserélni a közeljövőben. Majd cserélek, ha a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasók kicsit kiforrottabbak lesznek.
-
szkaroly
senior tag
válasz
[DDAY]F4C3 #232 üzenetére
178e most az MM-ben. Ez már elfogadható szerintem.
-
[DDAY]F4C3
tag
válasz
szkaroly #231 üzenetére
Nekem ilyen mobilom van!
Értelmezd azt, amit írtam!
Sajnálom, hogy kevesen vagyunk itt. Kevés a bejegyzés!
Sajnálom, hogy minden teszt ezt tudja csak hajtogatni, amit írtam. De ezekkel a dolgokkal nekem semmi bajom!
Amúgy pedig nem a téma az ami zavar.Egyébként a Honor vonalat mindig azért kedvelték a vevők, mert képviselte a Huawei minőséget sokkal kedvezőbb áron.
220.000 körüli induló ár az eléggé sok volt. Sajnos még mindig az... -
szkaroly
senior tag
válasz
[DDAY]F4C3 #230 üzenetére
Ha utánnaolvastál volna rájöhettél volna hogy a Honor és a Huawei jobban szétválik mint eddig ezért lett más az elnevezés. Ha lila téma nem tetszik több száz téma van különböző szinekben. Sosem volt még vízálló mobilom, nem is volt rá még szükségem, nem úszkálok telefonnal. A 48 mp-es kamera nem sokkal marad el az élvonaltól, éppen elég szerintem, ha több kell vegyél 300 ezerért többet. 4000-es akksi, szupergyors töltés, takarékos chipset, minek a lassú vezetékmentes (ami nem is vezetékmentes ugyebár). Nem tudsz meglenni napi 1 órát mobil nélkül hogy töltőre rakd? Végezetül, IPS-nél legalább nem kell állandóan arra figyelni mikor ég be a kijelző. Ha ennyire nem jön be a telefon, akkor miért itt gyakorlod a helyesírást?
-
[DDAY]F4C3
tag
Mekkora csend van itt. Sajnos túl van árazva a készülék kb. 50ezerrel. Minden teszt azt harsogja, hogy nincs komolyabb víz és porállóság. A 48MP az nem igazi felbontás. Amúgy csak 2 kamera a hátlapon. Nem IPS a kijelző, nincs vezetéknélküli töltés és hasonlók. Hja és nem úgy hívják, hogy Honor 20!
Amúgy azt sem értem, hogy miért kellett "Magic" UI - ra keresztelni azzal a gagyi lilás színekkel az EMUI - t. -
Silenzio
addikt
Elcseréltem a "régi" telefonom (S9+) egy ilyen Honor V20-ra. Az "új" telefonom S10, jelenleg a sorsára vár. Tapasztalataim:
- Az üzemidő zseniális. Jelenleg 94%-on vagyok. A Samsungot is ugyanúgy nyektetem, hasonló felhasználással, FB, böngészés, játék, fotózás. az 78%-on állt, és játékot nem is telepítettem vagy futtattam. Adjátok össze.
- A Samsungból végképp elegem lett a sokadik beakadó appal. Egy hónap alatt 6 üzemidő-ámokfutást generált. 12%-ot merült 8 óra alatt kikapcsolt nettel, úgy, hogy aludtam.
- Csak egy kamera van, de hátrány ez, ha S10-nél 3-ból 2 szar? Digitális zoommal élesebb képeket lőttem, mint a Samsung S10 optikai zoomjával. (Képeket is fogok feltenni.) Rettenet jó ez a Sony szenzor. Színekben a Samsung a nyerő, ez kissé kékes fotókat lő, de bízom benne, hogy kalapálni fogják. A másik meg: utómunka. Színezni lehet utólag, de a részleteket visszanyerni nem.
- Filmic Pro. Hobbi filmes vagyok, és erre telefonos berkekben ez a legjobb app. Samsungon rengeteg beállítást ismer, a 3 kamerából "csak" a zoomlencsét tiltja, de mit érek vele, ha valamiért akármit, akárhogyan állítok, (apertúra, záridő, ISO, felbontás, fps) riceg, szaggat a kép mozgásnál? A Honor nem tud 4K 60 fps-t, de a ricegés negyedannyira sem jellemzi, mint a csúcsszuper S10-et. Épp egy szürreális-horrorisztikus filmetűdre készülök. Az elmosott hátterű, DSLR hatású videó teljesen levett a lábamról. Lehet egyelőre kukázom a Filmicet, és a gyári appal forgatok. A kép művisége direkt előny egy ilyen álomszerű filmnél.
- Az Amoled hiánya nem zavar, a FHD+ sem. Persze a színek kevésbé teltek, és a fényerő is rosszabb, de könyörgöm: az S10 úgy "fuldoklott" mindig a nap végére kikapcsolt GPS-szel, javaslatra törölt Gmail appal, mindenütt sötét háttérrel, hogy szabályosan depressziós tüneteket mutattam a fojtogatóan szűkös üzemidő miatt. Itt fél óra nyomkodás után 50 óra volt a becsült üzemidő teljesítmény módban, 90 óra közepes energiatakarékossággal. Meg aztán ott a PWM, sokaknak bassza a szemét. Szerintem én is fáradékonyabb vagyok az OLED bámulásától.
- Éjszakai fotók. Samsungban is van ilyen mód. Összeeresztettem őket. Megmutathatom, de zokogni tudnék a koreaiak szereplésétől.Csakis kíváncsiságból szereztem be ezt a telefont, de pár óra hümmögés után azon kaptam magam, hogy a SIM kártya valahogy "átkerült belé". Fél órája kikapcsoltam az S10-et, egyelőre megy vissza a dobozába. Nagyon nem nekem való. Már látom, hogy P30 Pro lesz belőle a végén úgyis, de örülök, hogy beszereztem ezt a "kis" Honort, megnyugtatott, hogy nem véletlenül vonz a Huawei portfóliója jobban. Az EMUI ergya, meg elég "Almás", de a legkevésbé sem zavar, mert nagyon jó plusz funkciókat ad.
-
Bailey
senior tag
Én is beneveztem egyre. Eddig nagyon jónak tűnik, bár a kamerát még nem teszteltem.
-
fekomat
tag
Akcióban az ED-nél!
[link] -
Banderasz74
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #220 üzenetére
Nappal eléggé vállalható fotókat készít! 👍Nem is rossz a kamerája!
-
[DDAY]F4C3
tag
Néhány sötétben készült. (Citroenes képek) + ismerős hátsó udvar.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Banderasz74 #217 üzenetére
Én is bementem megnézni a MM-be, de közölték velem hogy csak a vitrinben van.
Összes többi Huawei vagy Honor telefonból volt kint bemutatópéldány csak ebből nem. Majd a Telekomnál még megpróbálom.
-
Banderasz74
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #216 üzenetére
Jó de a Mate 20 proban nincsenek meg azok amiket szeretek! A fotózáson kívül! Amúgy sem vagyok egy hatalmas fotós! Ez a része nem érint! Be fogok menni a Médiába ismét és megnézem! 🙂
Méretben a S10e És S10 lenne nekem az ideális! Csak a Honor - Huawei telefonok tetszenek,meg vagyok velük elégedve! -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
Banderasz74 #213 üzenetére
Szerintem is hasonló méretű. Bár én azt hittem, hogy nagyobbnak hat.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Banderasz74 #213 üzenetére
Kb. ugyanolyan méretűek.
Az értesítési led közvetlenül a fenti hangszóró mellett van de olyan kicsi hogy alig látható.
-
Banderasz74
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #211 üzenetére
A P30 Mate 20 pro nem nagyobbak? Mármint kézben tartva! Tudom hogy ez is 6,40 col de mikor nézegettem nem tünt hatalmasnak! Még valami,a tesztben ír értesítési ledet,de amit néztem azon nem találtam meg! ☹️
-
Quqesz
nagyúr
válasz
[DDAY]F4C3 #201 üzenetére
Sajnos kivagyiak sokan. Aztán megveszel egy S8+-t egy Honor 8 után és keresel dolgokat.......nincs ir, nem fluid a rendszer, a hívásindítás egy örökkévalóság, akkuidő szegényes. Nem jobb a samsung, ez saját tapasztalat, szóval nálam is Mate 20 vs Honor v20 vs P30.....
-
[DDAY]F4C3
tag
Ha valakinek van 70e forinttal több. Nem zavarja a "noccs". A lekerekített kijelző.
Sztereó hangot, IP védettséget akar és oled kijelzőt nagyobb felbontással és vezeték nélküli töltést akar, akkor Mate 20 pro vagy P30...
Nem beszélek rá senkit erre. -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
Banderasz74 #209 üzenetére
A telo hangszóró nem sztereó. Viszont hangosan és tisztán szól. Sokkal jobban el van osztva számomra a hangerő alsó lépcsői, mint a Mate 10. Az hirtelen nagyot ugrott. Nem is melegszik annyira (játék + töltés tokban) langyos volt. Nem fogyasztja extrém mértékben az akksit (még új a készülék. Egy év múlva már biztos más lesz
Sokszor nekem is 1000 óra volt, hogy újra indítottam. Ebből is látszik mennyire fagyósak a Huawei - Honor cuccok -
Banderasz74
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #208 üzenetére
Zene hogy szól benne és az akku hogy bírja?
Van hogy munkahelyen kis lazítás van,olyankor játék és a Honor8 már nem bírja úgy! 😁A Xiaomi Mi 9 nézegetem még alternatívának,de nem ismerem a márka telefonjait! Sokan esküsznek rá,sokan szídják! Eddig nekem a honorok beváltak mind! Rossz szavam nem lehet rájuk! Volt hogy 1700 óra után indítottam újra! 😉 Semmi megakadás nem volt! -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
Banderasz74 #207 üzenetére
Volt telóm, amin nem volt jack, de az átalakító miatt rendben volt. Az USB C jobban izgat. A vezeték nélküli töltő sokaknak fontos, de a telo akkor is helyhez van kötve. 1 óra alatt feltölti a gyorstöltő, amúgy van egy mate 20 Lite-m is. Addig használom azt, ha nagyon fontos valami.
-
Banderasz74
tag
válasz
[DDAY]F4C3 #205 üzenetére
Igen nekem fontos hogy van jack aljzat is,nem emlékszem hogy a viewben van e rádió. Azt is nézem de nem fontos! Jól tudom hogy nincs benne vezeték mentes töltés? Ja és az infra,azt imádom! 👍🙂
Várok a következő Honorra,de ha olyan dolgokat kivesznek belőle mint a P30-ban már nincs meg,akkor ezt fogom megvenni! Külső bejön,tetszik! Viszont mindig tokban tartom a telefonjaimat,úgyhogy nem érdekel ki mit mond rá! 😉👍
A fontos nekem legyen meg benne az örömöm!! -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
szkaroly #204 üzenetére
Ha valaki kíváncsi valamire, akkor kérdezzen. Szívesen segítek, válaszolok, ha tudok. Volt több Huawei telefonom, tabletem (M2, M3, M5) és mindegyik megbízható volt. Rengeteg kínai márkát próbáltam (fel sem sorolom), amiért szinte azonnal ejtettem a Xiaomi és társai kategóriát. (nekem szívás volt 3 xiaomi termékkel is egymás után). Samsung még jó lehetett volna, - ami még rendben volt az a Meizu (3 Meizu készülékem volt és teljesen jól működött). A többi kínai csoda mellőzve.
Ami itt probléma felmerült, azzal nekem épp nem volt bajom. A View kijelzője IPS, de szép a képe. A kameralyuk nem zavar, bár kikapcsoltam a felső értesítési csík hátterét és bele is olvadt a feketébe. (2 napig aztán vissza) És igen! Teljesen fekete lett. Nem volt sötétben se, teljes fényerőn se észrevehető.
Az hogy nem víz és porálló (csak mérsékelten) az sem izgatott. Vigyázok a készülékeimre. Nem ejtem le, nem áztatom el. -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
Én is a Mate 20 telót választottam volna, de nekem szempont volt a játék (előtte Mate 10 volt és nem mindegy, hogy maradék 2 giga vagy 3-4 marad szabadon.)
Most nem az izgat, hogy ne lője ki az alkalmazásokat (a kirin 980 szinte azonnal vissza tölti - szóval nincs sok különbség). A nagyobb játékok miatt jobb.
P20 pro sem volt rossz ötlet, de a kamerán kívül nem sokban különbözik egy Mate 10 Pro - tól. Ráadásul a kirin 970-el azért voltak akadások pár játékban.
Akkor jött a képbe a Mate 20 Pro. Drága. Ráadásul a képernyő széle kerekített, ami szép + valamiért jobban igénybe veszi a szemem az Oled kijelző. És az a "noccs" sem jött be.
Így vettem ezt. -
szkaroly
senior tag
válasz
Szerintem nyugodtan írjál tapasztalatokat, nem kell foglalkozni a bunkókkal. Ahogy Hofi mondta azok sajnos mindenütt ott vannak.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Nekem nincs ilyen telefonom (talán majd ősszel amikor olcsóbb lesz), de ha jól tudom két frissítés érkezett eddig rá, februárban és márciusban.
-
Banderasz74
tag
válasz
Szia. Nézegetem ezt a telefont,tetszik! Az tart vissza hogy nem lesz támogatva!Honor 8 telefonom van,sajnos azt már nem támogatják,pedig szuper kis telefon! 👍
Ezt és a Mate 20 nézem,nála meg csak a 4giga ram tart vissza!Ő lenne a befutó ha tudnám hogy 2-3 év múlva is elég lesz az a ram mennyiség! A View 20 kap frissítéseket,csiszolgatják a kameráját? -
[DDAY]F4C3
tag
Sokat agyaltam milyen telefont kéne venni. Persze igények vannak, de nem szeretnék 2-300 ezret költeni. (vagy többet).
Már megszoktam, hogy szinte minden telefonos topic elején fikázás megy. Ez nincs benne, meg az a szar. De ha ennyi pénzért le lenne gyártva a tökéletes telefon, akkor vehetnéd azt az egyet és nem kéne agyalni. Választani sem!
Nekem van egy ilyen telóm, de vicc, hogy szinte szégyellni kell, ha valakinek a zsebében egy ilyen készülék lapul, mert a végletekig el van hordva mindennek! Hát ezért nem ír egy tulajdonos sem!Azért kíváncsi lennék, hogy azoknak milyen telefonjuk van, akik itt írogatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kameralyuk az előlapon, 48 megapixeles és ToF kamera a V-profilú hátlapon – a Honor új csúcsmobilja felhívja magára a figyelmet, de vajon megállja a helyét a piacon?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A320M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest