- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
Szerintem beakadt az USB hibakereses. Menj be a Deveeloper optionsbe, ott meg Revoke USB Authorizations.
Kabel ne negyen radugva. Utana inditsd a PC-n a programot, es dugd ra a kabelt. Lehet egy restart is kell mindket eszkozon..
Naptaras dolog: En csak a Google-t hasznalom, egyszeruen letiltod, hogy ertesiteseket kuldjon a gyari.
Valamit lehet, hogy felreertettem itt, de nalam nem tunnek el az ertesitesek, vagy az is lehet, hogy mindig idoben eszreveszem
[ Szerkesztve ]
-
-
qltsar
veterán
Miben elonyosebb jelenleg a Honor 9-en az Oreo, mint a Nougat? Secu patch ugyanaz, azon kivul, hogy elvileg tobb Bt eszkozt is tudsz csatlakoztatni egyszerre, van kep a kepben funkcio es Project Treble kompatibilis a particio-fs kiosztas nem hozott nagy vilaegvaltast itt a verzio valtas, ami velemenyem szerint nagyon barati, hiszen egy uj felhasznalo szinte teljesen ugyanazt a menudesignt, keretet kapja meg, mint az elozo verzional, igy nincs nagy kavar, szerintem ezt fluidan megcsinalta a Huawei, csakhat az emlitett 'bugok'...
-
Dtomka
veterán
Remélem neked is megoldja! Emiatt semmiképpen ne tedd vissza a korábbi verziót.
Ha nem oldódott volna meg akkor feltettem volna 1 másik időjárás app.-ot.(#3529) akibor000
Érdekes.
Én új lenyomattal, és 3 naponta (kötelezően) a gombokkal oldom fel. Mi az a minta?[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Megoldottam az időjárás frissülés problémát Az alábbiakat csináltam, próbáld ki hátha neked is megoldja!
jogokat le majd vissza
GPS le,majd vissza
időjárás app-ban a helyet kitöröltem, adtam 1 másik helyszínt majd vissza az aktuális várost
újraindítottam a telotMa reggel megnéztem és az volt odaírva 10 perce frissült
-
Dtomka
veterán
Igen, múlt hó 23-án frissítettem
Nem örülök, h neked sem jó, de akkor nem egyedi gond ezek szerint. -
-
Aryon87
félisten
Nem is csodálom.. Azóta csak épül lefele a márka, a G5-el is vannak nyügök. Nekem azt a kijelző vitte el. Azt követte a Honor 8 és Mi5 párosa, és onnantól kezdve elég sok telefon megfordult nálam. Volt G6 is 2 hétig kb
Eddig a legstabilabb duót birtoklom, egyik a H9, másik a HTC U11Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest