- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rozsi71
tag
válasz
lega76 #28393 üzenetére
Töltési szokásaim:
Az esetek többségében napközben töltöm, kb 85%-ig. Nem gyorstöltővel, hanem egy sima mezei 1A-es LG töltővel. Persze van néha, hogy elfelejtem, vagy éppen nem tudom lehúzni, olyankor elszalad akár 100-ig. De nem gondolnám, hogy az a pár fullra töltés lenne a hiba.
A teló a másfél év alatt még 15% alatt nem járt. Tehát próbálom maximálisan betartani az ajánlottakat. De mint a mellékelt ábra mutatja, ez az akksit egyáltalán nem érdekli.
Csak érdekesség: Van egy több, mint négy éves LG G2 minim, ami viszont mindig éjszaka lett töltve reggelig lógva a töltőn. Természetesen érezhető az akku romlása rajta, de közel sem annyira, mint a H8 másfél év alatt...Egyébként a H8-on fent van az Accubattery, ami 2460 mah-t mutat kapacitásra. Van egy USB teszterem is, azzal is hasonló értékeket mérek. Tehát, ha így nézzük a kapacitás csak kb 20%-ot esett, viszont az üzemidő drasztikusan romlott.
-
osztraksajt
őstag
válasz
lega76 #28393 üzenetére
Alapvetően ahogy ki szokott nézni nálam az az hogy mikor lefekszem felteszem tölteni és reggel leveszem. Biztos nem fogok külön csak azért felkelni 1,5-2 óra múlva levegyem a töltőről. De teljesen lemerülni nem szoktam hagyni, max havonta kéthavonta előfordul hogy elfelejtem tölteni és lemerül teljesen, de ez max ha 10x fordult elő a másfél év alatt, ettől még nem lenne szabad fejre állnia az akksinak.
(#28395) Lackooo84
Amúgy nyilván nem hibás az akksi, van benne a napi töltésekkel számolva 5-600 töltési ciklus, nem kapcsol ki 10%-os töltöttségnél, stb, csak éppen már nem tudja az eredeti kapacitásának csak saccra a 70%-át. Erre nem tudom mennyire érvényesíthető a garancia. -
TaRka94
senior tag
válasz
lega76 #28393 üzenetére
Az teljesen mind1, nem szabadna tönkremennie, ha rajtahagyod sem mivel nem tudja túl tölteni. Én viszont figyelek ezekre hogy éjszaka ne hagyjam rajta, leveszem 90 akármennyi %nál de szoktam 100ra is. Legtöbbször 30% körül felrakom. Nekem is merül mint állat, kivéve repülő módban, viszont a térerőm maxon van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged