- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
válasz #16820480 #15803 üzenetére
Oké, én értem, azokat győzd meg, akik a mikrokarcokra vannak kiakadva. Most vagy a kijelzőt szídják, hogy miért tud karcolódni vagy a fóliával van valami kifogás.
Az autós hasonlat nem tudom jó e, azt azért nem tudod elejteni. (Még nincs kocsim, de már csinálom a jogsit, így ezzel nem vagyok képben). Más hatások persze érik.Dwatti?
[ Szerkesztve ]
-
bence66
csendes tag
válasz #16820480 #15803 üzenetére
Te nem véded, mi védjük, szeretjük megőrizni a cuccaink épségét Ez meg nem is olyan, hogy nem használjuk, nehogy baja legyen, csak rácsapunk egy fóliát aztán annyi Ha eladásra kerül sor meg lekapod, zsírújat felrakod (ha van még, én 5 darab fóliát rendelek 5 ojróért ha van, schutzfolien24.de) és máris x forinttal többet kaphatok érte, mert hibátlan, karcmentes. Nem kell meggyőznöd minket, miért ne rakjunk fóliát, mi sem fogunk meggyőzni miért rakj Bocs a dupe-ért, máskor szerkesztek majd!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megjöttek a legfrissebb BIOS-ok az MSI AMD X870/X870E platformos deszkáihoz
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Mobil flották
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest