Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protector
csendes tag
válasz tejeszacskó #642 üzenetére
Nemrossz telefon ez a Oneplus cucc, de ahogy előttem is írták, nem mindenkinek bejövős ez a stock android illetve nekem fontos volt a választásnál hogy legyen ujjnyomat olvasó is illetve hogy MEG LEHESSEN VENNI. Én agyvérzést kaptam ettől a meghívó kuncsorgás dologtól.
Egyébként én kimondottam kellemesen csalódtam a Honor 7 emui szoftverében mert szerintem nagyon egyszerű és nagyon használható.iPhone 11 Pro
-
anzo
senior tag
válasz tejeszacskó #642 üzenetére
Hasonlóan nagyon szép készülék az Oneplus x is de nekem az a véleményem, hogy igazából a két dologgal lehet kitűnni a többi gyártótól.
A forma nagyon fontos és ide is lehet plusz funkciókat bele préselni mint a Honor esetében a magic button, ujjlenyomat olvasó plusz funkciókkal.
A másik pedig a szoftver, az alap android rendszer azt gondolom a nagy tömegeknek már nem elég, ezért fejleszt mindegyik nagyobb gyártó saját felületet és ezzel egyidejűleg plusz funkciókat a termékeibe.
A hardver mindenki számára elérhető és ezekben nagy különbség nincsen.
Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik készülék áll közelebb a szívéhez illetve a használati szokásai szerint melyik felel meg jobban. -
csajszi29
tag
válasz tejeszacskó #277 üzenetére
Köszi az infót! Most néztem meg, hogy a Mammutban lévő MM-ben van készleten a szürke verzióból. Akkor talán van kirakva is..
Xiaomi Redmi Note 10
-
imrus72
tag
válasz tejeszacskó #277 üzenetére
A media marktba ma rakták ki (Debrecen)
-
imrus72
tag
válasz tejeszacskó #262 üzenetére
Jelentem holnaptól fehér Honor 7 tulaj leszek. Media markt 12% kuponnal beruházok egyre.
A Mate 7 egyértelműen nagy lenne ,az zsebbe már tuti nem teheted. Aki táskával jár mindenhová annak még alternatíva lehet mivel kézben fogva,és a fejhez emelve még nem a hülyének nézős méret.
Z3 csak azért nem lesz,mert z2-ről váltok ,és konkrétan csak dizájnban tér el semmi másban,de a z2 -ről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni egyébként ,mert atom stabil,és bivaly üzemidejű készülék,úgy hogy közel 200 app volt rajta.
-
Golota
aktív tag
válasz tejeszacskó #262 üzenetére
Nekem is volt S2, S3 is. Utóbbi még mindig meg van. Ha kézbeveszem a Honor 7 után, inkább az tűnik kínainak (mert hogy technikailag az is ) A Samsung tiszta műanyag és annak is érződik. A Honor 7 tiszta alumínium és üveg (minimális műanyaggal) és annak is érződik. Ha leszámítom az amortizáció okozta nyilvánvaló hátrányt a Samsung oldalán, akkor is a Honor a jobb, klasszisokkal. Volt a kezemben jó pár gyártó mostani zászlóshajója. Egyikkel szemben sem kell a Honornak szégyenkezni, ami a kivitelezést, meg a felhasználói élményt illeti. Ha ez aggaszt, akkor feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest