Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protector
csendes tag
válasz
tejeszacskó #642 üzenetére
Nemrossz telefon ez a Oneplus cucc, de ahogy előttem is írták, nem mindenkinek bejövős ez a stock android illetve nekem fontos volt a választásnál hogy legyen ujjnyomat olvasó is illetve hogy MEG LEHESSEN VENNI. Én agyvérzést kaptam ettől a meghívó kuncsorgás dologtól.
Egyébként én kimondottam kellemesen csalódtam a Honor 7 emui szoftverében mert szerintem nagyon egyszerű és nagyon használható. -
anzo
senior tag
válasz
tejeszacskó #642 üzenetére
Hasonlóan nagyon szép készülék az Oneplus x is de nekem az a véleményem, hogy igazából a két dologgal lehet kitűnni a többi gyártótól.
A forma nagyon fontos és ide is lehet plusz funkciókat bele préselni mint a Honor esetében a magic button, ujjlenyomat olvasó plusz funkciókkal.
A másik pedig a szoftver, az alap android rendszer azt gondolom a nagy tömegeknek már nem elég, ezért fejleszt mindegyik nagyobb gyártó saját felületet és ezzel egyidejűleg plusz funkciókat a termékeibe.
A hardver mindenki számára elérhető és ezekben nagy különbség nincsen.
Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy melyik készülék áll közelebb a szívéhez illetve a használati szokásai szerint melyik felel meg jobban. -
csajszi29
tag
válasz
tejeszacskó #277 üzenetére
Köszi az infót! Most néztem meg, hogy a Mammutban lévő MM-ben van készleten a szürke verzióból. Akkor talán van kirakva is..
-
imrus72
tag
válasz
tejeszacskó #277 üzenetére
A media marktba ma rakták ki (Debrecen)
-
imrus72
tag
válasz
tejeszacskó #262 üzenetére
Jelentem holnaptól fehér Honor 7 tulaj leszek. Media markt 12% kuponnal beruházok egyre.
A Mate 7 egyértelműen nagy lenne ,az zsebbe már tuti nem teheted. Aki táskával jár mindenhová annak még alternatíva lehet mivel kézben fogva,és a fejhez emelve még nem a hülyének nézős méret.
Z3 csak azért nem lesz,mert z2-ről váltok ,és konkrétan csak dizájnban tér el semmi másban,de a z2 -ről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni egyébként ,mert atom stabil,és bivaly üzemidejű készülék,úgy hogy közel 200 app volt rajta.
-
Golota
aktív tag
válasz
tejeszacskó #262 üzenetére
Nekem is volt S2, S3 is. Utóbbi még mindig meg van. Ha kézbeveszem a Honor 7 után, inkább az tűnik kínainak (mert hogy technikailag az is
) A Samsung tiszta műanyag és annak is érződik. A Honor 7 tiszta alumínium és üveg (minimális műanyaggal) és annak is érződik. Ha leszámítom az amortizáció okozta nyilvánvaló hátrányt a Samsung oldalán, akkor is a Honor a jobb, klasszisokkal. Volt a kezemben jó pár gyártó mostani zászlóshajója. Egyikkel szemben sem kell a Honornak szégyenkezni, ami a kivitelezést, meg a felhasználói élményt illeti. Ha ez aggaszt, akkor feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Iphone 13 Pro 128gb
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest