Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejeszacskó
tag
Sziasztok.
Nektek mi a véleményetek a Oneplus X-ről? Eddig nagyon biztos voltam benne, hogy Honor 7-et veszek, de most 50-50 hogy H7 vagy OPX
-
tejeszacskó
tag
Honor 7-ben is van TouchPlus smart fóliára/üvegre lehetőség? Honor 6-ban és P8-ban is van elvileg
-
tejeszacskó
tag
A gyári huawei appok elérhetők már? Ha nem is lesznek elérhetők, root nélkül nem is lehetne kipucolni, ugye?
-
tejeszacskó
tag
A Huawei tényleg premium feel, a Xiaomit kínaiztam nagyon Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy a fekete előlapos (sötétszürke hátlapos) H7 szemből tök olyan mint az S2?
csajszi29:
Én is ma voltam tapogatási/nyomkodási körúton (MM,Telekom,Voda,Telenor) viszont sajnos csak P8at találtam, úgyhogy azon ültem egy darabig, mivel nagyon hasonló a kettő[ Szerkesztve ]
-
tejeszacskó
tag
és merre húz a szíved?
Nekem jelenleg még a közel 4 éves Galaxy S2-m van és a Honor 7 és Xiaomi Mi4c között vacillálok, de bennem az van hogy a Xiaomi még a kínai gyártók és termékek között is nagyon nagyon kínai (nekem). Az Mi4 széria egyébként is egy az egyben úgy néz ki mint egy ájfón, a MIUI pedig mint az ios.. Mindemellett a hardver, és az ára nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Reklámblokkolók topikja
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest