- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
zeno79 #10050 üzenetére
Igen...
Nem kellene?
Nem lehet, hogy ez a korábbi töltés(gps) közbeni használat során egy idő utáni túlmelegedés esetén nagyon durva lassulás magyarázata?
Úgyértem, mivel automatikus profilállítás aktív, átállítja magát energiatakarékosra, és ezért használhatatlan a telefon... -
johniee
senior tag
válasz
zeno79 #10042 üzenetére
Alap kernelt tettem fel, más kernellel el sem indult a rendszer
ÚJDONSÁG:
Kijött a CM11 R27 -
Aethelstone
addikt
válasz
zeno79 #10022 üzenetére
Én is felraktam. Nekem az R9 kifogástalanul ment. Szerintem R9-től már okés a cucc. Egyetlen szívfájdalmam a fényképező belső memóriába mentés volt, de azt kijavították. Most elment 3 óra képernyőidővel, 1 óra beszélgetéssel 1 nap 21 órát. Respect
Nekem ez már több, mint elegendő
Jah és hiba, újraindulás, mindenféle frincfranc nélkül
-
Woodooman001
csendes tag
-
Aethelstone
addikt
Nos, nekem a cmupdater felülcsapta az xcelerate kernelt, ami nem baj, mert ez a normál működés, de én azért nem mernék egy 8-ashoz készült kernelt felrakni. Megvárom az R9-es buildet.
Nekem eddig a gyári kernellel is egész korrekt. Reggel óta 2%-ot merült némi beszélgetéssel.
-
Oldbiggy
tag
-
johniee
senior tag
APN-t nézted?
Én ma felraktam ezt az új Lollipop R8-at (Dual Boot van szerencsére a telómon), először be sem akart tölteni, csak töltött és töltött...felnyomtam TWRP-ben a Beast kernelt, azzal végre elindult a rendszer.
Viszont az értesítő led nem nagyon akar villogni, csak folyamatosan világít a beállított színekkel.
Lecseréltem Xcelerate-re, azzal is ugyanez. -
zeno79
őstag
Hmmm, lehet hogy rájöttem miért nem rögzített útvonalat semmi program sem cm12.1 alatt
: a Greenify-ben be volt kapcsolva az auto.hibernálás!
Holnap ki is próbálom.
Nah, kiderül, érdemes nyomkodni a telót/beállításokat még mindig (pl. az is kiderült, hogy már több csempét ki lehet tenni a gyors-beállítások panelra: pl. szinkronizációt ).Más: Feltettem a beast kernelt. Mi a véleményetek a "zzmoove" governorról? Azt olvastam róla hogy akkubarát, és tényleg nem nagyon emeli az órajelet, de ha kell, azt akadás-mentesen teszi. Ez végre nem azt csinálja, hogy csak (192)300 és 998(1190) MHz-t használ, hanem használja a 2-3-4-500 stb. órajeleket is.
-
Upo
addikt
Nem muszáj nekik net, az endonak biztos hogy nem. Simán offline-ban is megy, aztán ha hazaértél wifi környékére akkor tudod szinkronizálni akár. Ha nincs net menet közben akkor nyilván nem rak rá a térképre, de pl. az útvonaladat kirajzolja egy fehér háttéren (üres térkép). Csináltam olyat is mikor még nem volt mobilnet hogy othon a térképen rámentem arra a területre, akkor bekerült a cache-be, és futás közben is mutatta net nélkül, de ez a mostani verzión nem tudom hogy mennyire működik, évek óta van minimál mobilnet csomagom, azóta nem használom offline (csak néha mikor kikapcsolva marad a mobilnet).
A google is rögzít net és térkép nélkül, rajzolja a semmiben a csiganyálat, exportálni/menteni is lehet.
-
Upo
addikt
Google útvonalrögzítő, de futáshoz-bringához én inkább az Endomondo-t használom. Ha csinálsz egy endomondo fiókot akkor nem kell facebook/g+/mittudoménmi, és sokan fent vannak pl. híres versenyzők is. Én annyira nem ismerem őket, de bringás topikban linkeltek már be montis emberkéket youtube videókkal meg endo profillal.
-
Oldbiggy
tag
Nekem R5-ről R6-ra , de R6-ról R7-re frissítésnél mindíg Fc-vel leálltak a programok, különösen a Google Play, volt hogy töltöttem le, és Fc-vel leállt a Play, bezárás, de minden ment tovább nem állt le a program. Az oldotta meg a gondom, hogy Wipe cache, Wipe Dalvik, Wipe system, úgy frissítettem, és minden megjavult, nincs Fc, és minden program megmaradt. Alap kernellel 3%-ot merül éjszaka.
-
Stonerice
őstag
Egyébként azt vettem észre, hogy hiába csak 1 lap van megnyitva a böngészőben, semmi más a telefonon akkor is FC zik néha. VIszont ha megnyitok 5-6 alkalmazást amiből 2 böngésző, és 2-2 lap is megy rajtuk, akkor rnem FC-zik.
Szerintem valami GPU vagy CPU stepping probléma miatt FC-zik nem a ram kezelés miatt.Nem tudom szoftveres szinten ezért mi a felelős, de sok romban probléma ez.
-
tachikoma
aktív tag
Én csak ki akartam próbálni. Igazából tudtam, hogy jobban fogok szívni vele, mert az xposed sem megy még rendesen, meg csomó minden szenved gyerekbetegségektől, mint anno a CM11 pár hónapig. Két napig próbálgattam, a kinézete sem tetszett igazán, de aztán végül az tette be a kaput, hogy nem ment a 3G.
Visszamentem CM11-re és azóta sincs semmi gondom vele. Legközelebb majd pár hónap múlva fogom csak megpróbálni megint... -
Roxkex
senior tag
Köszi
Hát nekem az utóbbi időben a cm11 r23 is elég sűrűn elfelejtett (bekapcsolt wifi mellett) deep sleepbe menni, még friss rendszer esetén is.. S a megszokottnál gyorsabban merült s most felraktam a balika féle miuit (ami eddig számomra a legjobb v6!) ez is merül de kicsit rosszabb csak mint a cm11.. Viszont amit sajnálok hogy bekapcsolt wifi nagyon felpörgeti lock screennél (is) :/ Majd egy friss üres rendszernél is megnézem, hátha valami felhasználói app pörgeti.. -
micsu
tag
Ugyanígy jártam én is: soha nem váltott át deepsleep-be.
A megoldás:
1) kideríteni, hogy mi ébreszti fel, vagy mi nem hagyja elaludni:
bármit használhatsz: betterbatterystats, gsambattery, wakelockdetector
2) letiltod azt a valamit, ami a problémát okozza.2a) ha a problémát valamelyik konkrét service okozza
pl UserPresenceService, akkor balika011 által ajánlott disableservice a tuti eszköz
Itt összeszedtek néhány gyakran problémát okozó service-t: link2b) ha a problémát egy ismeretlen service okozza
Nálam viszont valami nemlétező "overflow" dologra hivatkozott
Ezért az alábbi kényszermegoldás mellett döntöttem:
System settings / Privacy / Privacy guard:
- Show built-apps = ON
- Google Play services: hosszú kattintás / Keep awake = DeniedAzóta a "Google Play services" egyszer sem akadályozta a deepsleep-et
-
-
zeno79
őstag
5.3.27 by balika: Nagyon brutál ez az egyszerű üzemmód. Gyermekeknek vagy nagymamáknak készül? Egyébként köszönet vagyulának és balikának, most már tudom mennyi munka van a honosításban.
Plusz 1 a gyorsbeállításokon megjelenő lejátszó-vezérlő gombnak (előző szám), bár az a vizuális bigyó (hangszín) sztem tök fölös és csak erőforrás-zabáló. További észrevételek később (ha érdekel valakit). A régi rádiót nem lehet visszakapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Egyedi ékszerdobozka
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest