- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz
terra052 #2332 üzenetére
Nem érted... neked 3 perces mutatvány, másnak neten kutakodás, olvasgatás (angolul), értelmezés, kivitelezés, örülés. A gyártónak ez egy kapcsoló beiktatása lehetett volna.
Ahogy van a root gomb, akarom vagy nem akarom, meg másnak máshol agyon kell túrnia netet ha rootolni akar. -
Zeki
nagyúr
válasz
terra052 #2043 üzenetére
De most őszintén, tényleg nagy kunszt lenne olyan androidos telefon, ami mondjuk
- tényleg automatikusan is tudja magát frissíteni
- tényleg választható menüből, hogy külső SD-re mentsen mindent.
Ezek pusztán szoftveres dolgok.
És igen, nem értem hogy ez miért kihívás, miért kellenek ehhez külön mókolások?Az iOS meg drága. Teljesen jó lenne az android, ha...
Olvastam a tablet topikban is, hogy hiába a külső nagy SD, de a játékok a belső kis SD-re mennek, és hopp, tele is van. Ja, hogy túrd fel a netet hogy rootold (garancia ugrik), aztán telepíts rá megfelelő programot, és majd azzal... pedig egy egyszerű dolgot szerettél volna... közben ki kell képezned magad buherátorrá. Belekényszerítik az embert, hogy legyen DIY, különben nem lesz teljesértékűen használható a gépe. -
kriver
tag
válasz
terra052 #1996 üzenetére
Amint tudok alvás nélkül létezni, megteszem. Az elmúlt 3 estém a Redmi 1s/Hongmi fórum végigolvasásával, és tesztek nézegetésével telt. Aludtam 3-4 órát.
Mindig alapos vagyok műszaki cuccok beszerzése előtt. Nagyjából bejöttek a döntéseim az elmúlt pár évben. Volt egy Wave-em Samsungból, egy darabig nem szeretnék Samu mobilt. Pláne a mostani túlárazott tucatsz@rok közül. Vágjanak egy S5-öt hozzám normális hátlappal fele annyiért, és meggondolom magam.
-
doongoo
addikt
válasz
terra052 #1895 üzenetére
tudom, hogy itt kell, de nálam pl. a 29-es full wipe után ment fel, be is kapcsoltam a rootot, de nálam 0 alkalmazást mutat a legalsó ablak, pedig már minden rootot igénylőt nyitottam meg legalább egyszer, akkor 31-ben már ez is rendesen megy (este meglátom, akkor tolom fel)
-
terra052
őstag
válasz
terra052 #1812 üzenetére
Oops, ezt kaptam: [link]
Itt tegnap még egy oldal volt az armani....31.0 rommal, és egy külön letölthető 10 Mb körüli méretű patch linkjével (ők hívták patch-nek), ami a 2. slot problémára volt. A romot le is töltöttem, de a patch nem indult, ezt reklamálták, most meg MITU berheli a szervert -
gipsztigris
addikt
válasz
terra052 #1477 üzenetére
Én full alu tokot vettem......egy kicsit drágábbért! :-)
-
-
icemad
nagyúr
válasz
terra052 #1437 üzenetére
Úgy gondolod, hogy felmásolom pendrivera az adatokat, utána pendriveról a telefonra? Azért ez nem túl elegáns. (Otg kábelem meg nincs is...) Tényleg nem lehet úgy megcsinálni, hogy adatkábellel összedugom a telefont pc-vel, tc-ben megjelenik, átmásolom amit kell, leválasztom, használom? Mert akkor hamar megy apróra a telefon...
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Autós topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest