- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Én feltoltam. Ugye ota nem kínálta fel, így próbáltam a rendszerfrissítésből rom telepítésként, de így meg a mi recovery dobott valami kínai nyelvű hibát. Ezután próbáltam egy sima wipe cache után update.zip-ként. Így fel is ment, de folyton leállt a gapps ill. újraindulgatott a te ló. Végül egy full wipe után felment rendesen és megy is gond nélkül. Mondjuk lehet, hogy a nálam fent lévő wsm tools meg az ezzel felcserélt tárhelyek zavarták be. Amit újként észrevettem, hogy pl. témában betűtípusváltásnál nem indul újra, hanem simán átállítja. A másik , hogy a dirac beállításoknál már 6-féle fülest lehet kiválasztani. Aksiról még nem tudod nyilatkozni, mert csak tegnap toltam fel. A telepítési nehézségektől eltekintve semmi gondom vele eddig. Milyen problémákat kéne találnom?
-
Upo
addikt
Tényleg, a 29-essel lehet sd-re fényképezni?
-
Zeki
nagyúr
Hol tudom beállítani, hogy amit csak lehet alapértelmezettként az SD kártyára mentse?
-
Oldbiggy
tag
Rendszermentést mivel tudok csinálni?
-
Quicky
csendes tag
Miért van az hogy ha a témákba belépek a "nincs találtat"-ot írja ki?! És a csatlakozás nem sikerült. Pedig csináltam fiókot.
Üdv
-
XenHai
senior tag
válasz
Viktor0610 #1291 üzenetére
Idáig is nagy nulla volt a bugok javítása mi lesz ha lesz még 2 verzió ... + ezek 4.4.2 vel jönnek mekkora szemétség lenne ha nem kapnák meg a régiek.
-
Upo
addikt
válasz
Viktor0610 #1291 üzenetére
Másrészt az itthoni szánalmasan nevetséges mobilnet tarifáknál a 4G csak arra jó hogy másodpercek alatt elp!csázd a mobilnet keretedet, utána meg jön a 2G speed...
-
-
XenHai
senior tag
Ennek nagyon nem örülök....
-
vviktorr16
tag
válasz
Easy.2K12 #1284 üzenetére
A válaszukra várok még (kb. 2 naponta írnak vissza), de remélhetőleg már nem találnak ki semmit és küldhetem vissza.
Remélem gyorsan cserélik. (Legalábbis szerintem, mert német raktárból jött és visszaküldeni is oda kell.)Amúgy legújabb ROM-ot felrakva még többet fagy és indul újra a telefon, szóval mindegy milyet rakok fel szar.
-
-
aero.
veterán
Felraktam a 29-est, egesz jo vegre magyar minden
Eddig az akksi is mintha lehelletnyivel jobb lenne, de lehet csak placebo.A root allithato mostmar nalam is, igaz nem mukodik
on es off allasba is rootolt.
4.4-ünk lesz valamikor? Vagy az majd a v6?
-
kano
nagyúr
Simán felmegy és nincs semmi gondom vele eddig.
Viszont az 1.6.2 MiKey app zabálja az akkut rendesen (aki ilyet használ). -
Easy.2K12
tag
válasz
vviktorr16 #1273 üzenetére
Sikerült jutni vmire a garival kapcsolatban ?
Valaki Gariztatott már www.xiaomishop.com-nál ?
-
djula
aktív tag
-
djula
aktív tag
válasz
vviktorr16 #1273 üzenetére
Ha full wipe és akár a legújabb rom felrakása után is ilyen, akkor visszaküldés gariba.
-
vviktorr16
tag
Sziasztok!
Írtam már a múlthéten, hogy szarakodik az egyik ilyen telóm amit rendeltem Xiaomishop.com-ról.
Akkor még azt hittem, hogy lehetséges hogy SIM kártya miatt fagy le vagy indul újra a telefon, de mivel SIM nélkül is csinálja így biztos nem.Már felvettem velük a kapcsolatot, de elég lassan válaszolnak és a mai nap egy elég érdekes választ kaptam:
Hello,thank you for your effort.
According to your explain,we think you need to flash the phone,if it’s the software problems,it will be can work:[link]Amit megadtak ROM-ot nem is a Hongmi 1S-re jó hanem a simára és most ha egy régebbire ROM-ot rakok fel akkor komolyan azt hiszik, hogy jó lesz?.
Remélem csak egy idiótát fogtam ki és nem akarnak hülyére venni... (Írtam is nekik, hogy a másik telefon amit kaptam az tökéletes.)
Mivel bármilyen tevékenységnél (videó, játék, zene, böngészés, stb.) bármikor lefagyhat/újraindulhat a teló szóval szerintem hardver hibás lehet és nem szoftveres hiba.
Antutu le sem tud futni amúgy, mert újraindul a telefon.Csináltam videót is róla, mert kérték - itt megnézhetitek:[link] (direkt a rossz és jóról is, hátha így jobban megértik, de ahogy látom nem)
Ha valakinek van ötlete vagy javaslata megköszönném.
(De több mint valószínű szerintem, hogy csak készülék csere fogja megoldani a gondot.) -
qqcs1
csendes tag
Esetleg telenoros kollégáknak hozott javulást sim2 re ez a 29.0?
-
: iSiS :
tag
válasz
LantosBerry8 #1265 üzenetére
Nálam még nem frissült,de itt van ha nagyon kell.
-
LantosBerry8
senior tag
A 24.0.0 multilang ota felfogja dobni frissítési lehetőségként a 29 es frissítést?
-
ORCA58
addikt
kano, VD
Itt mindenkinek igaza van. Ez most olyan,mint a mesében. Hol volt, hol nem volt. Attól függ melyik pillanatban sikerül ránézni az oldalra.
Jelenleg nálam nyoma sincs megint a S1 nek az oldalon, mintha sohasem lett volna.Mondtam!
Kb: 2 perc telt el, és most megint van ! -
kano
nagyúr
Nem azért, de most sincs Redmi 1S topic a magyar oldalon.
-
trebrona
nagyúr
"Kedves Fórum lakók!
Mint azt észre vettétek, mostanában akadozik az oldal és a hozzá tartozó fórum. Voltak kisebb-nagyobb kimaradások, adatbázis hibák. Mind ez azért történt mert kinőttük a szervert, amiről tavaly szeptemberben azt hittük, hogy elvisz a hátán simán egy kis weboldalt és fórumot. A számításaink, mondhatjuk szerencsére nem jöttek be. Most pedig lépnünk kell, mert így nem tudunk fenntartani egy minőségi szolgáltatást. (mondjuk semmilyent, ha nem megy a szerver... 8-) ) Tehát költözünk. Egy szebb, színesebb, szagosabb, és drágább gépparkra.
A költözés időpontja 2014.07.13 Vasárnap, napközben.
A két rendszer közti váltás eltarthat akár órákig is, ami azt jelenti, hogy nem fog leállni a fórum, csak az eltolódás miatt elveszhetnek témák és bejegyzések (DNS váltás). Lehet lesz egy időszak, amikor nem lesz elérhető az oldal, ez lehet az adatbázis átvitelekor, de utána már minden rendben menni fog!
Értetek tesszük, a MIUI közösségért!"
-
sesshou
senior tag
válasz
kobipeti #1237 üzenetére
Ha a Google zenére gondolsz az szerintem megire. Nekem par honapja van elofizetesem es nagyon tetszik nagy a valasztelagyar zenek tekinteteben is. En foleg rock underground zenet hallgatokb de azokbol is megtalalom a kissebb zenekarok számait is. A minosege pedig nagyon jo. Plusz minden bandahoz van egy radio funkció amivel a hasonlo bandak szamai közül random dobal be számokat egészen találóan.
-
ORCA58
addikt
A MIUI Magyarországról eltűnt a Redmi 1s fórum és minden hozzá kapcsolódó oldal !
-
XenHai
senior tag
Hát nem estem hanyatt.....
CHANGELOG STABLE 29.0.0[System]
Optimization - Recording parameters with headphones plugged in
Optimization - Recording parameters without headphones plugged in
Optimization - Noise suppression parameters during calls with headphones plugged in
Optimization - Operation reminders when setting up SIM card
Fix - Sometimes failed to create a Xiaomi account using SIM card
Fix - In Lite mode, voice engine would cause third party apps to FC[Messaging]
Fix - Display error when adding emojis in messages[Camera]
Fix - Could not go back to the upper level in professional mode settings -
Upo
addikt
Multilang?
Szerk: Igen, az, megtaláltam.
-
XenHai
senior tag
Legények kint van az offical 29.0 rom a telóra !
-
csabba74
csendes tag
válasz
Easy.2K12 #1242 üzenetére
Üdv,én a Germany warehouse opciót választottam rendeléskor,és simán be tudtam írni a Bp.-i irányítószámomat,semmi probléma nem volt.Próbáld meg először a regisztrálás után megadni a címedet az adataid között a weboldalon,így ha bejelentkezve vásárolsz,automatikusan a regisztráld címedet írja be.
-
Easy.2K12
tag
Aki rendelt már esetleg www.xiaomishop.com tól EU raktárból, hogyan adta meg a ZIP kódot, mert nekem nem fogadja el, és így nem lehet EU-ból rendelni. ?
-
tachikoma
aktív tag
Valaki össze tudná foglalni, hogy honnan/hogyan lehet miui-t upgradelni 24-re, 28-ra? Mert nekem 23-as stable van. Nincs root, nem is lehet bekapcsolni. miui fórum szerint csak a developer romokon lehet bekapcsolni. Valaki meg panaszkodik, hogy nem is létezik developer rom 1s-re (én sem találtam)...
??? -
kobipeti
aktív tag
Helló!
Az online zene előfizetést használja valaki, mert elég jónak tűnik mind választék mind ár tekintetében, egy kis tapasztalatra kíváncsi lennék, például hogy kell fizetni, mert nekem nem engedi.
-
-
qqcs1
csendes tag
Sziasztok.
Akkor csak a régi pannonos/telenoros kártyákkal van gond ezek szerint tutira? Valamelyik Concorde címkés telefonnak is voltak ilyen gondja azt hiszem. Ami ügye szintén kínai cakk Magyarországon megkapja a concorde címkét. Ott az volt a megoldás ha jól emlékszem, hogy új simet kértek a telenortól és azzal már ment. Valaki próbálta már esetleg ezt hogy új simet kér a telenortól?
-
válasz
lacentos #1233 üzenetére
Sajnos nekem se, ez ismert hiba. :/
-
lacentos
tag
Én a régi pannonos (aktív) kártyát tettem be másodiknak,a készülék látja de hálózatra nem csatlakozik fel.
-
monti0222w
addikt
Sziaztok az audió hang minősége milyen fülesen, illetve kihangosítva, mert szeretném ezt a funkciót is kihasználni rajta?
-
válasz
csabba74 #1224 üzenetére
Ha nem állítod be fizetésnél a konverziót. a bankod szerintire, akkro bizony máshogy fog váltani.
Sajna előbb kellett volna, fizetés előtt.
-
-
qqcs1
csendes tag
Köszi az eddigi válaszokat, várom továbbra is hogy mi a helyzet. Mert nem akarok belenyúlni ,ha esetleg nem működik vodával mégsem.
Másik kérdés akinek van annak honnan, honnan rendelte? Én a xiaomishop.com-ról tervezem, esetleg valaki rendelt már onnan akkor mennyiért foghatta már a kezében shippingel együtt, mi volt a végösszeg amit fizetett érte? Ahogy én néztem olyan 44-46k körül kijön. Esetleg mások shopot ajánl valaki?
Válaszokat várom és köszönöm.
-
zolszi
tag
Nekem 2 vodás simmel ment, a 2. slotban telenor nem volt jó, és most 2. voda az 1. tmobil működik
-
kano
nagyúr
Nekem a 2. slotban továbbra sem megy a Telenor kártya.
-
qqcs1
csendes tag
Oké köszi. Volt valami frissítés hogy működik , vagy te is azok közé tartozol akiknek mindig is ment?
Én eddig csak ezért nem rendeltem mert parázok hogy nem megy két kártyával és nekem az fontos lenne. Nekem mindkettő vodás, a céges meg a sajátom is. Azért várok még pár választ remélem azok is pozitívak lesznek és akkor megy a get it
Köszi
-
qqcs1
csendes tag
Hi,
Érdeklődnék hogy mi a jelenlegi helyzet a sim 2 problémával? Volt valami javítás azóta mióta lehalt erről a téma a topikban? Olvasgattam az eu-s miui fórumot is de ott sincs sokkal több, van akinek működik van akinek meg nem. Van esetleg valahol valami hivatalos xiaomi/miui állásfoglalás az ügyben?
-
LantosBerry8
senior tag
-
LantosBerry8
senior tag
Hogyan tudok elsődleges sms alkalmazást beállítani?
-
Quicky
csendes tag
Én ezt néztem ki.[link] Szerintetek mennyire kemény vagy csúszós?
-
-
-
Senais
aktív tag
Hú köszönöm a segítséget
Csak azért kérdeztem, mert ahonnan vettem, alapból adtak egy ilyet a telefonhoz. jó meg minden, csak műanyag és már repedezik az alja
Nézegetek még egy darabig, de szerintem ez a nillkin lesz a nyerőSzerk.: elnéztem, nem ilyet adtak, de ugyanígy néz ki. annyi különbséggel, hogy csak a telefon oldalára fut fel a tok
-
Super frosted, tehát keménytokról van szó. Ez minden csak nem puha. és nem gumi. Nem csúszik, a fogása biztos, mert matt anyaga van.
Szilikontoknak nevezett a TPU Case gel tok, szerintem inkább ilyesmi, ez legalább csillapít ha leesik
-
Senais
aktív tag
Valaki rendelt már ilyet?
Szilikontokot keresek a telefonomnak, a lényeg hogy ne műanyag legyen, a gombokat hagyja szabadon és csak oldalt szökjön fel a készülékházra a tok, tehát az usb-s és a jack csatis rész legyen szabad szintén
Megvenném ezt a tokot, csak nem vagyok benne biztos, hogy műanyag vagy gumi/szilikon-e, lehet hogy én vagyok hozzá béna, de nem igazán találom a leírásban
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest