Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
Pedig a kijelzőidő ami alapján lehet viszonyítani.
Hiába bír ki egy telefon öt napot is készenlétben, ha öt nap alatt csak egy órát volt bekapcsolva a készülék akkor az nem annyira jó. Ha csak nyolc órát bír ki az akku, de abból hat óra kijelzőidő, akkor az nagyon jónak mondható.
-
zzola
titán
válasz
gipsztigris #597 üzenetére
Én főleg munkára használom, éjjel ki van kapcsolva, non-stop 3G-n van, napi ~8 óra wi-fi és sok beszélgetés, így 1- 1,5 napot bír 1 SIM-el.. Kijelző időt nem tudok mondani, mert engem az qrvára nem érdekel...
-
gipsztigris
addikt
Kinek mennyi üzemidőt bír a telefonja?
Óra/Kijelző idő.
Ha lehet, az igazságot írjátok le, és nem pedig a propaganda üzemidőket!
Köszi!
-
thenameless
tag
Nektek mennyire merül a telefon? Nekem abszolút laza használattal is elég gyorsan merül. Sokszor van olyan érzésem, hogy az akku stati oldalon a grafikonja, ha egy hegy lenne, én nem csúsznék le róla az már biztos...
-
espista
senior tag
Hogyan bizonyosodhatunk meg róla, hogy eredeti a telefonunk? A http://www.mi.com/service/imei oldalon próbálkozok, de mindig foglalt a rendszer.
-
espista
senior tag
Letöltöttem vagyula 24.0-ás romját, de nem tudom feltenni. A telefonomon most 92-es rom van. MiRecoveryből feltelepítem az update.zip-et, de az alkalmazások közt nem jelenik meg. Más módon fel lehet tenni a romot?
-
Chaser
legenda
Tényleg van rajta GG2? Az egyik itteni user tesztben azt olvastam, de egyik shopnál se látom feltüntetve.
-
espista
senior tag
Amolyan "első hozzászólás" szerű összefoglalót a legfontosabb tudnivalókról, tippekről, trükkökről, szoftverekről, blogot találok valahol a neten? Lehetőleg magyar nyelven.
A rendszer frissítésre nem csinál semmit, csak kidob a kezdő képernyőre. -
tahepa
senior tag
Urak ! Vélemény , tapasztalat ?
[link] -
kano
nagyúr
válasz
gipsztigris #574 üzenetére
Igen, én is így oldottam meg.
-
kano
nagyúr
válasz
gipsztigris #571 üzenetére
Hát nem nagyon... A framework-öt kellene visszaállítani az eredetire, ha volt mentésed róla akkor vissza tudod állítani. De ha nem volt akkor csak új rom...
Meg tudod oldani? Ha nem, írj -
djula
aktív tag
-
bubu256
tag
Redmi 1S engineering menu *#*#6484#*#*
-
zzola
titán
antelife-on: Xiaomi Redmi 1S Hongmi 1S WCDMA version Smartphone
$181.99 helyett $154.99 -
: iSiS :
tag
válasz
gipsztigris #565 üzenetére
számolj utánna még1X,ha a te tréfád 10.500-volt(27%-al),
akkor vmi sántit nálad,de tök mind1,különben nekem is szarul váltott a bank..
-
zzola
titán
válasz
gipsztigris #563 üzenetére
Ha ~220 körül van a dollár, akkor a 176 USD + tréfa nem lehet annyi, amit írtál.
Én 168 USD + 9980 forint tréfával vettem, összesen 48687 forintot fizettem... -
Chaser
legenda
Már lehet kapni pink és sárga verzióban is. Bordó csak nem akar jönni
-
djula
aktív tag
válasz
gipsztigris #544 üzenetére
A 92-es rommal annyi bajom van, hogy ki tudja mi van vagy nincs benne, mivel nincs updater app, biztos, hogy nem fog frissülni sem.
Ha már van rá rendes supportált rom, miért ne tenném fel azt rá? -
kano
nagyúr
Az a helyzet, hogy kamuznak. Nem került még a DHL-hez Hong Kongba csak a tracking van lefoglalva. Ezek a webshopok általában futárral küldik a DHL-hez és vagy a futárnál lehet a csomagod vagy most szerzik be a telót.
(#550) Laza...
"Utána a szállítás már tényleg gyors..." - Jah, mert onnantól semmi köze hozzá a Minideal-nek. -
-
sesshou
senior tag
Nemrég beszéltem MiniDeal-en az ügyfél szolgálatos kisaszonyal.
alap elemek:
6. (péntek) este rendeltem
9. (hétfőn) feldolgozták és elvileg dhl-el feladták.
10. én a dhl státusza "küldemény információ megérkezett" re változott és azóta is úgy van.Kicsit kérdezősködtem. és a köv infókat kaptam:
A csomagra "Gift" jelző került és 55USD-s áron adták fel.
De akárhányszor rákérdeztem hogy oda adták e már DHL nek azt a választ kaptam hogy még 5-9 nap(mától) az érkezésig (nem mondták hogy nem de azt sem hogy igen)annak elleneére hogy mikor kiválasztottam az volt a dhl es küldés mellet hogy 4-6 nap.
-
gipsztigris
addikt
Lehet, hogy az asszony bigámista? Az én feleségemnek is tegnap jött meg a minitől, 92-es multilang rommal.
Miért is jobb a 24-es rom? Komolyan kérdezem. Amit észrevettem a 92-es romon, az az ékezetes betűket sz@rul jelenítette meg, de ez megoldásra került.
Érdemes cserélni? -
zzola
titán
válasz
LantosBerry8 #533 üzenetére
Akkor üdv a klubban!
-
stamas80
tag
válasz
Viktor0610 #534 üzenetére
Az mondjuk igaz, de én például mindig elfelejtem, hogy melyik a másik irány, és inkább írok egy e-mailt!
-
válasz
Sir Riccio #529 üzenetére
A megoldás egyszerű.
ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP helyett ÄRVìZTÜRÖ TÜKÖRFùRòGÉP
és
árvíztűrő tükörfúrógép helyett àrvìztürö tükörfùrògépSzinte minden értelmesebb billentyűzetben benne vannak a másik irányba dőlő karakterek.
-
LantosBerry8
senior tag
Vettem is egy feketét gyorsan
-
LantosBerry8
senior tag
Köszi a válaszokat!
Minideal -tól rendelt valaki ingyen postával? ha igen, mennyi idő alatt kapta meg?
-
kano
nagyúr
válasz
Sir Riccio #529 üzenetére
WSM Tools felinstallál, azon belül MiTools és ott be tudod állítani, hogy Unicode karakterekkel mit csináljon. De a legegyszerűbb, hogy nem használj ékezetes karaktert.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
LantosBerry8 #525 üzenetére
Egy-két nap, használattól függően. Ha egész nap nyomkodom (mobilnet+ahol van ott wifi), telefonálok rajta, akkor egy nap, ha csak telefonálok és csak néha csekkolok e-mailt, FB-ot stb.. akkor inkább kettő.
Arra van valami megoldás, hogy ne legyen mindenképp két SMS abból ha ékezetet is használok?
-
stamas80
tag
válasz
Nálam majd 2 napot el van, úgy hogy az egyik kártyám a céges, ami benne van.
-
djula
aktív tag
válasz
Ha nem használod két nap, ha használod, 1.
A nem használat úgy értve, hogy bekapcsolva, 3G, szinkronizál pár fiókkal, de nem nyomkodod. -
zzola
titán
válasz
Galaxy S4-nél jobban bírja. 1,-1,5 nap nálam, éjjel ki van kapcsolva...
-
LantosBerry8
senior tag
Üdv!
A snapi-s verzió akkuidejéről tudna valaki nyilatkozni? -
kano
nagyúr
Nem látsz semmit vagy csak annyit, hogy "Küldemény információ megérkezett"?
Nem jelent semmit. Nekem éppen az elmúlt rendelésem olyan volt, hogy csütörtök hajnali 4:xx-kor vették fel Hong Kongban és péntek reggel 9:xx-kor már a kezemben volt. De ez mondjuk extrém kivétel.
Simán megérkezhet... -
Chaser
legenda
Minin 6$-t esett az 1S ára, most 154 a fekete. A sima verzió 160
-
sesshou
senior tag
Elindult a teló megkaptam az e-mail-t minideal éktől. a tracking numberrel együtt
Viszont nem tudtam lecsekkolni a DHL oldalán mert nem találja a csomagot tracking id alapján.
-
Chaser
legenda
válasz
Sir Riccio #510 üzenetére
Ugyanannyi adat fér el rajta mint a 4.7-esen, csak kicsivel nagyobbak a pixelek, kb ennyi
Monitrohoz mondjuk nem szoktam hasonlítani telót, azt messzebbről nézzük. A T500-am kijelzője 1680-as, azt kb 30-40 centiről nézem ha a hasamon van ahogy most is
Teljesen jó a kép, közelebbről egy 5.5" HD detto jó....
7"-os tabin se volt semmi kivetnivaló ezen a felbontáson, ez meg 1.5"-lal kisebb. Én nem vagyok ppi hajhász. FHD ekkora méretre hát huh. Most 4" telóm van, asszem 480x800 lumia 520, azt se mondanám pixelesnek, az 250 ppi körül van. Egyedül a méret miatt tartok a Note-tól, de +35$-ért 8mag/2GB/MP450..még vívódom
-
zzola
titán
válasz
Ez szubjektív megítélés. Van, akinek elég 1 GB ram, van akinek a 3 is kevés. Szerintem 5" felett már nem jó a felhasználói élmény 720p-n...
-
Laza...
addikt
válasz
Detto ugyan ez nálam is a szitu
A Full HD elég 27"-on, nemtom miért ne lenne elég fele ekkora egy fél tenyérnyi kijelzőn
-
Chaser
legenda
A Note 195$ minin,m ha valakit érdekelne. Alig drágább mint az 1S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- Honda topik
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest