Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden bizonnyal vannak sikerültebb darabjai is a típusnak, de ha visszaolvasod a topikot, a tapasztalati hozzászólásoknak legalább fele hasonló problémákról számol be, mint amit én tapasztaltam. Tehát nem csak egy-két hibás darabról van szó.
A családban megfordult pár alsókategóriás készülék, régebbi processzorokkal, kevesebb RAM-mal, de ilyen mértékű fagyást, újraindulást egyik sem produkált ugyanezekkel a futtatott programokkal. A lassulások teljesen természetesek ilyen készülékeknél, de az elfogadhatatlan, hogy naponkénti újraindítás mellett teljesen random időpontokban lefagy, és onnantól kezdve elérhetetlenné válik a telefon. Aki keveset használja, annak ez végzetes hiba, mivel nem értesül arról, hogy újra kellene indítani a készüléket.
Végezetül úgy gondolom, ha maga a szakszerviz ismeri el egy telefontípusról, hogy biztosan csak gyári programokkal működik megfelelően a készülék, arról nem biztos, hogy ki kellene jelenteni, hogy "tetszett", vagy vastag betűkkel oda kellene írni, hogy a teszt csak a megküldött készülékre érvényes, az adott típus minősége erősen szóródhat. (Én speciel a teszt hatására döntöttem a készülék megvásárlása mellett egy családtagnak, hülye fejjel nem olvastam bele akkor a topikba.)
Kívánok Nektek további problémamentes használatot, peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- Nyaralás topik
- OTP Bank topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Suzuki topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest