Hirdetés
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minden bizonnyal vannak sikerültebb darabjai is a típusnak, de ha visszaolvasod a topikot, a tapasztalati hozzászólásoknak legalább fele hasonló problémákról számol be, mint amit én tapasztaltam. Tehát nem csak egy-két hibás darabról van szó.
A családban megfordult pár alsókategóriás készülék, régebbi processzorokkal, kevesebb RAM-mal, de ilyen mértékű fagyást, újraindulást egyik sem produkált ugyanezekkel a futtatott programokkal. A lassulások teljesen természetesek ilyen készülékeknél, de az elfogadhatatlan, hogy naponkénti újraindítás mellett teljesen random időpontokban lefagy, és onnantól kezdve elérhetetlenné válik a telefon. Aki keveset használja, annak ez végzetes hiba, mivel nem értesül arról, hogy újra kellene indítani a készüléket.
Végezetül úgy gondolom, ha maga a szakszerviz ismeri el egy telefontípusról, hogy biztosan csak gyári programokkal működik megfelelően a készülék, arról nem biztos, hogy ki kellene jelenteni, hogy "tetszett", vagy vastag betűkkel oda kellene írni, hogy a teszt csak a megküldött készülékre érvényes, az adott típus minősége erősen szóródhat. (Én speciel a teszt hatására döntöttem a készülék megvásárlása mellett egy családtagnak, hülye fejjel nem olvastam bele akkor a topikba.)
Kívánok Nektek további problémamentes használatot, peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Vicces képek
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest