- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekreg
tag
válasz
TheBikerider #522 üzenetére
Még mindig jobb, mint az iPhone X és az összes többi iPhone, amik csilliárdokért is csak monó hangot képesek rögzíteni még 2018-ban is, holott más gyártóknál már az alsó kategória is tudja olcsón a sztereó felvételt!
-
Massmurderer
őstag
válasz
TheBikerider #490 üzenetére
Ott a pont nálad
-
tdhenry
tag
válasz
TheBikerider #471 üzenetére
Nem vagyok haver.
Tudom, miről volt szó, de ugyanúgy elmondható a proci ról is, hogy nem minden a nyers erő.
Nyílván nem akarod megérteni, mert... -
tdhenry
tag
válasz
TheBikerider #453 üzenetére
https://m.mobilarena.hu/tema/re_holnaptol_elorendelheto_a_huawei_p20_es_p20_pro/hsz_253-253.html
-
tdhenry
tag
válasz
TheBikerider #430 üzenetére
Ha már megint sikerült ilyen tartalmas mondanivalót idebökni, akkor erre még mindig nem válaszoltál: "Sokan még mindig azt hiszik,mert antutuban több pontot szerez egy teló,az milyen überkirály. Hát nagyon nem attól függ.
Ismerős mondat?Mióta az iphonnak nincs meg a valós sebesség előnye (évek óta), azóta van ez a nagy proci faszméregetős dolog, addig nem számított. Másba már nem tudnak kapaszkodni a fanok, csak hogy tavalyi hardver, meg ennyi annyi pont. A gyakorlatban pedig már nem egy teló nyomja le az iphonokat. (nem a stopperes 20 játékot indítós tesztre gondolok, annak nincs értelme)"
-
-Ben-
veterán
válasz
TheBikerider #296 üzenetére
Folytasd még, kérlek! Az egész topik rajtad röhög, ne hagyd abba!
(Egyébként nem „árulkodtam”, mert sok embert fosztanék meg egy kis szórakozástól). -
tdhenry
tag
válasz
TheBikerider #253 üzenetére
Sokan még mindig azt hiszik,mert antutuban több pontot szerez egy teló,az milyen überkirály. Hát nagyon nem attól függ.
Ismerős mondat?Mióta az iphonnak nincs meg a valós sebesség előnye (évek óta), azóta van ez a nagy proci faszméregetős dolog, addig nem számított. Másba már nem tudnak kapaszkodni a fanok, csak hogy tavalyi hardver, meg ennyi annyi pont. A gyakorlatban pedig már nem egy teló nyomja le az iphonokat. (nem a stopperes 20 játékot indítós tesztre gondolok, annak nincs értelme)
-
Viper26
nagyúr
válasz
TheBikerider #177 üzenetére
"A X a mobilok csúcsa, a P20 hozzá képest egy alsó kategóriás valami."
Mesélj még, kérlek...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
TheBikerider #224 üzenetére
Nagy szakértő lehetsz, ha nem vetted észre, hogy ez szinte 1:1-ben a Mate 10 Pro. 😂 A legfőbb különbség a plusz 1 kamera.
Dehát Alma van az égen is...... 🙄🤐 -
Z.É.T.
őstag
válasz
TheBikerider #175 üzenetére
Kérlek, ha már nem sikerül eltalálni az offtopik gombot, legalább minden iPhone X mondat után írd/írjátok le, hogy a P20Pro drága, kínai, utánzat, vacak, alulkávás, stb, hogy ontopik maradjon a hsz!
Köszi
-
-Ben-
veterán
válasz
TheBikerider #242 üzenetére
Ajjaj.
Ebből modker lesz személyeskedésért.
-
-Ben-
veterán
válasz
TheBikerider #239 üzenetére
Noh, talán problémád van? ^^ A tényekkel nem lehet vitatkozni. Nincs 1+1 év.
1 év gyári Apple garancia és 2 év szavatosság van a törvényi előírásoknak köszönhetően. A szavatosság a számla kiállításának napjától él.
-
-Ben-
veterán
válasz
TheBikerider #235 üzenetére
Ha felfogtad volna, akkor nem prüsszögnél.
-
-Ben-
veterán
válasz
TheBikerider #221 üzenetére
Nem neki köszönhető, hanem a hazai törvényeknek. De látom, nem fogtad fel az irománya lényegét.
-
MMMMMM
tag
válasz
TheBikerider #218 üzenetére
"Átverik a népet (...). Remélem kevesen dőlnek be nekik. javaslom mindenkinek(...)."
ez a szöveg mar olyan mint a jelenlegi kormányon levo politikusok propaganda dumája -
bigrock
addikt
válasz
TheBikerider #218 üzenetére
Ezt mi alapján javaslod? Feltételezem, hogy huzamosabb ideig használtad egymás mellett a három készüléket és ez alapján hoztad meg ezt az ítéletet.
-
válasz
TheBikerider #198 üzenetére
Nem tudom rosszul, de olvasgass akár az iPhone témában, megtalálod a kapcsolódó hozzászólásaimat, én már akkor foglalkoztam ezzel a jótállással és szavatossággal, amikor az APR-ek még nem akarták a hazai (kedvezőbb) jogi szabályozás szerint kezelni a dolgokat, részben nekem is köszönhető, hogy változtattak rajta.
iPhone esetén olyan nincs, hogy 1 + 1 év jótállás, 1 év (kötelező) jótállás van és 2 év szavatosság, utóbbinak első éve átfedésben a jótállással.
Az Apple csak egy év gyártói jótállást ad, szinte minden más gyártó pedig két évet.
A szavatosság két év - minden más termékre is, amikre a kapcsolódó jogszabály vonatkozik -, de az a vásárló számára kedvezőtlenebb, mint a jótállás, ezért az Apple termék esetén az egy év gyártói jótállás letelte után már csak a vásárló/fogyasztó számára kedvezőtlenebb szavatosság adott, amíg a többi gyártónál a az egy év kötelező jótállás után a kiegészítő jótállás fut tovább, ami kedvezőbb a fogyasztó számára, mint a jótállás. (Jótállás esetén a teljes intervallum alatt a gyártón/szervizen a bizonyítási teher, ha két vagy három év jótállás van valamire, akkor az végig adott, szavatosság esetén 6 hónap után viszont a fogyasztón, amely hat hónap az egy év jótálláson belül le is ketyeg, szóval az iPhone esetén az egy év jótállás leteltével a fogyasztón a bizonyítási teher az egy év szavatosság alatt, szemben a többi gyártó 2 vagy 3 éves jótállásával.)
Ajánlgattad korábban az aprót iPhone vételre, ott sokan számla nélkül adják, úgy nincs szavatosság, csak az egy év gyártói jótállás, ráadásul a külföldről származó készülék esetén a jótállás sem indul újra kicseréléskor, hanem a meglévő ketyeg tovább, vagy kap 3 hónapot, ha attól kevesebb van hátra.A Huawei alapban adja a P20 szériára is a két év gyártói jótállást, a P20 és P20 Pro benne lesz a háztól - házig szolgáltatásban, illetve megkapja a 3 hónapos garanciát, amikor a kijelző törése esetén díjmentesen javítja, hiába felhasználói hiba miatt történt, más gyártók a sokkal drágább csúcskészülékeiknél sem biztosítják utóbbit, ennyit az árazásról és az ár-érték arányról.
Mivel ez Huawei telefonok topikja, el is engedem az Apple témát, nem ide való az.
-
somogyib
őstag
válasz
TheBikerider #212 üzenetére
De most az volt a kérdés, hogy a #205-ben linkelt fotók szerint melyik csinál jobb képet.
-
MMMMMM
tag
válasz
TheBikerider #196 üzenetére
annal nem nagyobb bullshit mint amikor azt irtad h a p20 csak egy alsokategorias valami
-
MMMMMM
tag
válasz
TheBikerider #187 üzenetére
Varj ilyen szintet en is tudok hozni:
jó lesz még évekig a mostani X...
-
MMMMMM
tag
válasz
"P20 áron meg tudod venni itt az aprón is,ráadásul fényévekkel jobb a X,mint a Huawei."
Mondod ugy h meg csak az elorendelés megy tehat meg senki kezeben nem volt a p20 Amugy a sarkifuszeresnel is meg tudja venni a p20-at is olcsobban."Nem is említem egy lapon őket.A X a mobilok csúcsa,a P20 hozzá képest egy alsó kategóriás valami."
Ne is emlitsd foleg h tobb mint 100ezerrel többe kerul de nem is nyujt többet. Ugyanazt a minoseget megkapja, sot a kijelzot Gorilla Glass vedi, nagyobb tarhely, nagykapacitasu akksit kapsz, gyors, megbizhato az EMUI. -
siege5
aktív tag
válasz
Az általad leírtakból én inkább erős ellenérzést vélek felfedezni, illetve a presztízs védést. (főleg egy huawei-s topikban feltűnő jelenség)
Elég túlzó állítás, az X mellett a P20-at alsó kategóriás valaminek mondani, főleg, hogy a P20p a versenytárs.
Persze mondom ezt úgy, hogy jelenleg én sem venném meg.
De még ha a p20p-t is gondoltad alternatívaként, mint alsó kategóriás is nettó butaság.
Tény az X gyors megbízható, de ez elmondható jelenleg már minden felső kategóriás tolóról, a fényképező megint csak ízlés dolga, hiszen van aki azért preferálja, van aki másért az adott márka képeit, de itt is elmondható, hogy pár vájatszeműn kívül, majd mindegyik jó képeket csinál, pláne ha az illető szán rá időt hogy megismerje a szoftvert.
Akkuidőben én nem nevezném jónak, maximum ha nem ölöd a "gépet" tőle azért akadnak jobbak, ha meg csak átlagos használatra kell, nem vesz az ember 300 fölötti telót, arra kicsit drága mutogatni.
A minőség pedig ismét olyan dolog, hogy a legtöbb gyártó már ad rá, jó a szerviz és a háttér.
Értem én, hogy ellenszenves mert "kínai vacak" de nem látok előnyt arra vonatkozóan, hogy én az általad felsoroltakból kiindulva valamiért másfélszeres árat adjak.
Iphone X-es kolléga tollából pedig itt van pár hiba (a teljesség igénye nélkül), amelyekből elég sokan találhatnak olyan pontot, ami miatt alapból kiesik ez is, mint más szemszögből nézve másik gyártó készüléke:Hátrányok
- Mobiltelefonos „egy érintéses fizetés” nem működik, (beépített NFC, Magyarországon nem használható).
- Gyorstöltő nem alaptartozék, (+ 32. 000-Ft-ért meg kell vásárolni).
- Csak 2 féle színben gyártják: feketében és fehérben és nem vízálló (csak cseppálló).
- Kijelző körüli fényes keret kiemelkedik a felületből, ami könnyen karcolódik, kopik.
- Hátlapi kamera továbbra is nagyon kiemelkedik, sík felületre helyezve - használatkor billeg a telefon.
- Rendkívül csúszós és törés esetén a kijelző csere min. 75. 000, -Ft az alkatrész csere 147. 000, -Ft (egy új csúcskategóriás okostelefon ára).
- Nincs a készüléknek Always On Display funkciója és értesítési Ledje (mindig be kell kapcsolni, ha információra van szükség: - hívások, - töltöttség, - pontos idő, - stb. ).
- Több ablakos (osztott képernyős) funkció nincs, - két alkalmazás nem futtatható párhuzamosan.
- Egykezes használati módhoz, nincs képernyőméret csökkentés funkció és Dark Theme (sötét mód).
- Alkalmazásokat nem lehet a telepítés előtt futtatni, - nem lehet telepítés nélkül, csak kipróbálni.
- „Hiya” szolgáltatás nem működik (a telefonba nem mentett, - ismeretlen hívónak az azonosítása).
- Számítógépre történő fotók és zenék oda-vissza másolása, továbbra is rendkívül bonyolult.
- Belső memória nem bővíthető (minden egyéb telefonhoz, + microSD kártyát alkalmaznak).
- Apple nem tud gyártani dupla SIM kártyás iPhone telefont (2 db készüléket kell vásárolni) .
- Nincs Home-gomb és ujjlenyomat-olvasó (sok titkosított alkalmazás gyors feloldásához jó jönne).
- Tv-re történő kép- és hangátvitel (tükrözés) nem lehetséges.
- Nincs beépítve Infra, FM rádió és 3, 5 Jack fülhallgató kimenet.
- WiFi hatótávolság (érzékenység) rendkívül kicsi.
- Kikapcsolhatatlan nagy felületű notch -
válasz
Elég sok iPhone-om volt, szerettem azokat - ezért biztos lesz is még -, mióta van Plus verzió, azóta azok (előtte 5s, 4s), de még az iPhone 8 Plus akkumulátoros üzemideje is elmarad például a Mate 10 Pro-é mellett, az iPhone X meg annyit sem tud adott tekintetben, mint a 8 Plus, ezért nézőpont kérdése az a jó akkumulátoros üzemidő, mert a P20 Pro a Mate 10 Pro szintjén lesz.
Más kérdés, hogy nekem az iPhone X más miatt nem jött be, inkább a 8 Plus, de ez már az én egyéni preferációm.
Az viszont nem, hogy utolsó két mondatod elég távol áll a valóságtól, az Iphone X inkább csak árazásban a mobilok csúcsa, sok más tekintetben nem lépi túl olyan szinten a csúcskategóriás társait, valamiben még el is marad, nem beszélve arról, hogy horribilis áron az Apple csak egy év gyártói jótállást ad, holott minden más gyártó két évet.
Aprós iPhone árak, ja... -
Ti^Em
aktív tag
válasz
videózásra kellene többnyire, és azért az a 4k 60 fps, az elég vad. Ugyan összeveszik néha az Osmoval a stabi, de legalább van benne
Ez a p20 pro nekem a m10p után 1 hatalmas csalódás, külsőre is... de az hogy eladja újra a m10p hardverét... és a marketing meg az újragondolt kamera, és nincs 4k 60 fps... ez így vicc kategóriába csúszott. a m10p ért kiadtam a 260 at, ezért nem adnám már ki, így, hogy a hardver már kint volt tavaly...
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
TheBikerider #175 üzenetére
Igazad lehet, nagy a dilemma.
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
TheBikerider #173 üzenetére
a pixel 3 talán érdekes lehet, az Iphone X viszont jobban vonz, de lehet hogy most már megvárom az újat, mert ha előállnak valami nagyobb újítással, én pedig megvettem a régebbit, akkor kénytelen lennék komolyabb összeget tudatmódosító szerekbe fektetni
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
TheBikerider #169 üzenetére
S9+ om van, de nekem az sem hozta azt az átütő sikert, inkább S8++
Viszont a papírformát ha nézed bencs és hasonlókat, az Iphone X et még egyik sem verte le, lassan jön az új és még nem volt meg a trónkövetelő, az S9 is elmaradt, pedig tőle vártam... jó nyilván használat közben azokat a pontszámokat nem érzed nem értékeled, de azért érdekes, hogy az Iphone ezeken a teszteken az újabb telefonokkal szemben még mindig őrzi az első helyet, pedig mind újabb nála.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
TheBikerider #158 üzenetére
Ezért is írtam, hogy ennek tényleg nagyot kellene szólnia kamerában, mert max. fotó őrülteknek érheti meg a Mate 10 Pro helyett.
De ilyen tesztek után én megint csak azt látom, hogy erősebb volt a marketing, mint a tényleges munka.Egyszerű szám, és Mpixel háború, mert kell a 4 kamera, meg a 40Mpixel. E helyett inkább rakhattak volna egy kép stabit a kamera mellé, mert ez a rángatás videónál....Atya ég.
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
TheBikerider #158 üzenetére
És még nincs vége az évnek... az új mate talán majd megéri, ha valaki a 2018 as huawei csúcsot keresi, ez biztosan nem az.
-
atike
nagyúr
válasz
TheBikerider #150 üzenetére
270 az a 300...
Wow. Ha ezt a telót bepozicionáltad 180-ra, akkor a többi csúcstelót hová lövöd...?
Amúgy nagyon is tetszene az általad vázolt árkategória, mert ez a többieknél is drasztikus csökkenést jelentene...
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
TheBikerider #152 üzenetére
én is így tudom, inkább megvárom a szeptembert és veszek egy új iphone-t.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
TheBikerider #121 üzenetére
A hardver viszont le van maradva évekkel.
Hogy mik vannak... Sztem akkor kár is itt lenned.
Pár éve már Huaweieket használok és ez fel se tűnt. -
joey04
titán
válasz
TheBikerider #121 üzenetére
csak külsőt?
khm emui.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest