- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Huaweinek amúgy már mániája lett, hogy kiadnak egy telefont akár sok sok hibával(pl. kamera szoftver még elég tré..), aztán időközönként hegesztgetik. A Mate 10 Pro-m is jóval jobb képeket lő most, mint tavaly novemberben..és a Mate 9 is jobb lett kiadás után pár hónappal, mint megjelenéskor.
-
7Heads Drago
veterán
Én is megnéztem hétvégén a P20-at az MM-ben. És pont akkor nézte egy szintén iPhones csaj is a P20-at. Régebben kezükbe se vettek volna az Applesok egy Huaweit. Csak ugye manapság annyira kaffa minden Ios téren, hogy muszáj nekik nézelődni. Persze úgy forgatta szegény telefont, mint egy téglát. Változik a világ.
-
törölt tag
én még télen kíváncsiságból a mate 10 pro-val, a note 8-cal és az XZ2-vel lőttem egy-egy képet haverom ökléről. meglepetésemre a mate 10 proé lett a legjobb, a note 8-on nem voltak valami élesek és tiszták a szőrszálak, meg a bőr textúrája is kevésbé volt részletes, az XZ2 meg a fasorba se volt, nem értem ezeket a szerencsétlen sony telókat. majd elnézek lassan újra, megnézem magamnak a friss ropogós felhozatalt is
-
törölt tag
Egyébként én is hasonló helyzetben vagyok. Kicsit bele voltam szerelmesedve ebbe a telefonba
aztán néztem az első képeket és nem nagyon lettem meggyőzve, videózni szerencsére nem szeretnék vele, mert az botrány ahogy ugrál. A másik ami nagyon nem tetszik ez a fényes hátlap, ami kicsit gatyi hatást ad neki szerintem
Most nagyon gondolkodom, hogy ez, vagy az iPhone X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest