- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Totheground #489 üzenetére
Helyes, Europaban is azonnal be kellene vezetni e szabalyt.
-
törölt tag
válasz
Totheground #489 üzenetére
Az androidcentral fórumán írták hogy több nagy cég (pl. a Cisco) elkezdte a belső hálózatáról letiltani a Note 7-eket, pl. Exchange ActiveSync-nél.
Simán el tudom képzelni hogy olyan munkahelyeknél ahol a tűzveszély problémát jelent (pl. olaj- és gázipari létesítmények) igen gyorsan a vállalat, telep, üzem területéről is ki fogják tiltani.
Fokról fokra nehezedik ezek alapján a kevés számú konok Note 7-es holdout élete, már aki tényleg az eredeti céljára (produktivitási eszköz) is használta volna készülékét, mert az tuti h pár reddites emberkedő meg fogja tartani ha a fene fenét eszik is, de nekik az is mindegy ha kábé semmire nem lenne jó. -
-Ben-
veterán
válasz
Totheground #224 üzenetére
Na jól van...
A „f*szerdő” után még ez kellett..
-
munnergep
senior tag
válasz
Totheground #7 üzenetére
"Azért eléggé nyitott szájjal szaladtak be a f*szerdőbe..."
Kösz, hogy monitort + asztalt kellett tisztogatnom + újra aláíratnom egy doksit a melóhelyen.
(Kólával a számban olvastam, nem maradt bent.) -
AusWolf
őstag
válasz
Totheground #7 üzenetére
Én venném, főleg ha a gikszer miatt olcsóbban adnák. 600 fontot simán adnék érte (a legutóbbi listaára 750 volt asszem), mert amúgy tényleg jó kis cucc (lenne).
-
Dare2Live
félisten
válasz
Totheground #17 üzenetére
Nem értek egyet. Prémium termék prémium árazással. Akkor adják 130.000ftért és akkor belefér, hogy felgyullad, kiég.
Ja nem akkor sem.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Totheground #7 üzenetére
"ezek után már nagyon kevesen vennék meg."
Note 7 kuka aki a jelenlegi legúj/legjobbat akarja az vesz Iphone 7et, vagy ha legúj/legjobb androidot akar pixelt. Ennyi. Nem eza kérdés.
Hanem az a kérdés, hogy a note mint A phablet jelző megy e a kukába vagy csak ez a széria.
Márha a komplett samsung mobilos üzletágnak nem ad ez az eset egy nagy pofont, mert egy ekkora blamát leközöl minden média.
Nemrég repültem 2* mondták, be , hogy ha vkinek Samsung Note 7e van akkor kapcsolja ki és jelezze mert tűzveszélyes és berakják egy safebe és leszállás után visszakapja.
-
Obyboy
addikt
válasz
Totheground #7 üzenetére
"Egy ilyen gixer becsúszhat." Szerintem a Note7 szintjén ez sem megengedett.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Totheground #7 üzenetére
Újra kellene tervezni mert nem az akksival lesz itt a gond.
amanoba: garanciát lobogtatva és irtó mérges arcot vágva visszakapod a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! A Samsung leállt a Note7 gyártásával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest