- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
válasz
<Adamsky> #74 üzenetére
''Nem tudom, hogy foglalkoztál-e valaha komolyabb szinten programozással, de hidd el, hogy ez az ID3Tag és a könyvtár szerinti rendezés ''egybedolgozása'' nem kis feladat, is igenis nagy előrelépés.''
Igen, és nem hiszem.
Ha már a fájl egyéb jellemzői alapján (név, dátum) lehet rendezni, ehhez a tag különböző mezőit hozzáadni nem egy nagy dolog. Nagyobb falat lenne további, esetleg szabadon konfigurálható, egyéni szempontok szerinti rendezés megvalósítása.
De előrelépésnek tartanám a Rockbox-szerűen szabadon konfigurálható kijelzőt is. A kezelőszervek magasabb fokú testreszabhatóságáról nem is beszélve. Több lejátszónál pl. változtatható a joystick lenyomásának funkciója, de miért nem tudok akár könyvtárváltást programozni valami dupla klikkre?! -
vili13
őstag
válasz
<Adamsky> #64 üzenetére
Nem viccből állítom, hogy én pl. a kedvenc könyvtáracskáimban fájlnév alapján ugyanúgy, vagy gyorsabban megtalálom, amit akarok. Tag alapján pont ugyanazokat a fájlokat válogathatom másképpen, vagyis nem érzem, hogy egy lépéssel is előbbre volnék. Legfeljebb így elveszik a tetszőleges hierarchikus könyvtárstruktúrába való csoportosítás lehetősége...
RDS-es, tetszőlegesen effektezhető rádió meg nagyon rendben volna. De ha már színes a kijelző, rakhatnának bele TV-vevőt is... -
vili13
őstag
válasz
<Adamsky> #59 üzenetére
Az én értelmezésemben az iAudio csak kb. 2-3 éve, a Meizu meg 1-2 éve jutott egyáltalán az iRiver szintjére, ami persze még mindig szép eredménynek számít a piac jelentős részét lefedő hulladék lejátszókhoz képest. Az általad említett playlist / bookmark / id3 tag szerinti rendezés, és bármely egyéb hasonló funkciók viszont semmi lényegi újdonságot nem hordoznak, legfeljebb újabb alternatívákat kínálnak a könyvtárak szerinti navigációhoz képest.
-
vili13
őstag
válasz
<Adamsky> #53 üzenetére
Szvsz az iAudio és Meizu nem látványos fejlődésének az egy helyben álló iRiver szintjéig való feljutás is jelentős részét képezte, vagyis összességében nincs valami nagy fejlődés.
A Flac támogatástól sem kellene hasra esni így a XXI. században, mikor az ember már minimum Winamp-szintű, esetleg moduláris codec támogatást várna egy lejátszótól (AAC, Musepack, Wavpack, Monkeys Audio, stb...). -
vili13
őstag
válasz
<Adamsky> #45 üzenetére
''Az iRiver évek óta nem rukkolt elő semmilyen újdonsággal.''
Mondj egy olyan gyártót, aki újdonsággal rukkolt elő az elmúlt pár évben! Igazából csak a színes kijelzők, videolejátszás, és hasonló, kizárólag marketing szempontból újdonságnak tekinthető változtatások jöttek mindenhol. Na meg jó sok DRM, azt inkább kihagyhatták volna! Üzemidő, hangminőség, formátumok terén meg kb. ott tartunk, ahol voltunk. Csak a memória méret növekszik lassú ütemben, meg az árak vánszorognak lefelé (ez az iriverre kevésbé igaz). Na jó, egy újdonság azért van az iriver háza táján is, az újabb modellek már ogg-ot is normálisan játszanak le... -
burgatshow
veterán
válasz
<Adamsky> #30 üzenetére
Az, hogy milyen rövid a támogatott formátumok listája szerintem lényegtelen, mert már csak a nevéből adodóan is egyet kell ismernie, az MP3-at. Az már egy másik kérdés, hogy menet közben a gyártók kibővítették MP4-re, OGG, AAC, ATRAC-ra meg még a tököm tudja mire.
Arról nem is beszélve, hogy könyörgöm, mutasson nekem valaki egy olyan embert, akinek van MP3 lejátszója, és a gépén lévő összes ''zene'' file valami tök más formátumban van.
MP3 lejátszó MP3 formátumra való. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest