Új hozzászólás Aktív témák
-
Geli
senior tag
válasz
astroblack #88 üzenetére
mivel egyedül a 3250t adták ki zenemobilnak...és abban tökéletes a kereső...
egyébként meg úgy tudom a többiben is van m3u alapu listakészitő...
egy képről hogy állapitod meg hogy nincs benne kereső?ez roppant mód érdekelne....
3250ben eladőalapon,és számcím alapon is lehet keresni (bár ezt inkabb ugrasnak nevezném,mert egyből szűr,nem kell rá várni mint egy ''keresésnél'' )
és még vmi, 3250re lehet telepiteni igazi keresőt....egyéb?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Geli
senior tag
én #67 ''nekem az összes mp3am 192 és 230között van,ezalatt nem is hallgatom meg!''
te #69 ''128 kb/s-os bitráta mellett valszeg nemigen lehet hallani különbséget..de magasabb bitrátán (mondjuk 192) már jelentkezni fognak''
én erre gondoltam.
szerk: hamár a legjobb mp3lejátszókat hasonlítjuk a telókhoz,akkor legalább a telóknál ne a low-end kategóriát nézzük már... 3250,w800,w810,w830,w900,w950, mind bővíthető 1-2-4gigás kártyákkal, utóbbi alapból is 4gigával van plusz még bővíthető is...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
Geli
senior tag
az átvitel egyenletességét a fülhallgató sokkal inkabb befolyásolja,szerintem inkabb az a szűk keresztmetszet,mintsem a lejatszó
nah mindegy, legyen neked igazad,de ha te ezt meghallod egy ''bmw''-ben kapsz egy tábla bocit
szerencsére az a tendencia, hogy minnél jobb minőségű lejátszót rakjanak a telókba,és nem (elsősorban)az olcsóságra mennek! remélem ez folytatódni is fog...csak nem fognak rosszabbat kiadni mint az elöző seria, főleg így,hogy szinte mindegyik gyártó ezt a vonalat követi,van konkurencia bőven! -
Geli
senior tag
-
Geli
senior tag
ha ilyen nagy különbségek ''lehetnek'',akkor mért nem mondod meg mik azok??
csak ezt hajtogatod...és milyen kompromisszumra gondolsz?helyhiány?hogy nem tudjak ugy kihuzni a nyakot ahogy szeretnék?érdekes lenne,mert az mp3lejatszók többsége elfér a telók gombjainak fele helyén!és simán megoldható hogy még külön nyákot rakjanak neki...
egyébként az eredeti kérdés az volt meddig van létjogosultsága az mp3playereknek...jelenleg arról folyik a vita, hogy a legeslegjobb mp3 lejátszó veri-e érezhető különbséggel a telót...asszem ebben már benne is van a válasz: véleményem szerint 2generáció, de legkésőbb 2év, és kiszorulnak a playerek...hacsak nem állnak elő vmi bomba ötlettel,amit telefonokban nem lehet megvalósítani (mondjuk felrobbanna az az alkatrész,ha interferencia éri,vagy nemtom)
-
Geli
senior tag
miért is kérdőjelezhető meg a minősége?ugyanazokat a tranzisztorokat,kondikat,icket használják mindenhol....esetleg az összerakásnál lehetNE különbség,de nem hinném hogy egy irivernek fejlettebb lenne a gyártósora,gyára mint a több millió telefont legyártott nokiának,sonynak
-
Geli
senior tag
gondolom még nem hallottál 3250et...cx300al meg biztos hogy nem...
a másik dolog,hogy megveszel 40-50ezerért egy mp3 lejátszót,ami gyári adatai szerint jobb mint a teló,átvisz mondjuk 15-20Kig, de melyik fülhallgató képes erre? igazából 20alatt egyse(még a cx300 se) és 5Kfölött mind megadja magát...ezt a frek.tartományt a teló is tudja (legalábbis w800 és 3250 igen)
akkor hol jobb az iriver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest