- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
burgatshow #32 üzenetére
''mutasson nekem valaki egy olyan embert, akinek van MP3 lejátszója, és a gépén lévő összes ''zene'' file valami tök más formátumban van.''
Jelen! Ill nem az osszes, csak nagy resze van FLAC-ban, a tobbi meg leginkabb nagy bitrate-u MP3-ban. Mivel az MP3 lejatszot altalaban olyan helyen hallgatom, ahol a hatterzaj beteszt a hangzasnak (meg amugy sincs korlatlan mennyisegu hely a lejatszon), ezert ha vmit felrakok ra, azt eloszor atkonvertalom ~128kbit koruli VBR MP3-ba. Monjduk orulnek, ha kezelne az OGG-ot, mert az ebben a kategoriaban jobb eredmenyt produkal, de hat ez van.
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
burgatshow #32 üzenetére
''...nevéből adodóan is egyet kell ismernie, az MP3-at...''
Ezért is tettem az előző hsz.-emben az MP3 lejátszót idézőjelek közé. Mert ma már egy komolyabb készülék az MP3, WMA mellett kezeli az OGG-ot is.
''...hogy könyörgöm, mutasson nekem valaki egy olyan embert, akinek van MP3 lejátszója, és a gépén lévő összes ''zene'' file valami tök más formátumban van...''
Nem ''tök másban'', de nekem pl. van OGG-ban és Flac-ben is.
Egyébként sem ezen van a fő hangsúly, hanem a hangminőségen. A saját lejátszómtól egy w800-at (sajna eddig csak ezt próbáltam) becsukott szemmel minden körülmények között meg tudok különböztetni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest