- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
-
dermedt
aktív tag
Semmit nem akartam mondani ezzel , csak egyszerüen válaszoltam bullseye-nak, és megindokoltam, hogy miért gondolom azt , hogy a héten nem , de még a következön sem lesz kapható X1800XT.
Előtte , pedig egyszerüen beírtam azt , amit egy másik hardveres oldalon olvastam. De ebben sem volt szerintem semmi rosszindulat.
Ennyi. -
faster
nagyúr
Lehet rosszul emlekszem es kevertem valamit.
Én viszont még nem is hallottam erről, hogy az R300-nál a gamma korrekció nem mindig működött az FSAA-nál. Persze lehet, hogy le vagyok maradva, meg egyébként is, 2 héttel ezelőttig még azt sem tudtam, hogy az R300 tudja a supersampling AA-t. -
g4dg3t
senior tag
igen az nekem is szemet szurt...sietnek a sracok
igen nagy mar a felhajtas...szvsz ezek az infok mar nem lehetnek hamisak...nincs sok vissza hogy megtudjuk.
egy ''bennfentes'' HSZ-e (xtremesystems):
...I tried an off the line card and it actually clocked higher than what has been reported and it wasn't even under LN2, it was using the famous Chilly1 Xtremefrostbyte III (-80C) and only slight volt modding. Believe me when I tell you this is only scratching the surface. A true hardcore run with LN2 and significant volts should achieve some never before seen GPU speeds.
Csunya rekordok fognak megdolni par napon belul -
eXodus
őstag
Gondolom sokan olvasnak azért hátha valamilyen konkrét dolgot, tesztet írnak a fórumban. (lásd mobilaréna fórumban elsőként lehetett új se-ről képet és egyéb dolgokat olvasni!)
Vagy csak azért olvassák a topikot mert szeretnének megtudni a kártya paramétereit.(amit ati esetében nagyon nehezen lehetett megtudni...)
[Szerkesztve] -
-
eXodus
őstag
És szerinted mennyien kiváncsiak a pletykákra/találgatásokra? Tények kellenek.
Meg arra hogy mennyire lehet gyors egy nem létező kártya. (bocsi már létezik valahol. Talán már 10dbnál is többet csináltak.)
Ph-n se írnak le minden megkérdőjelezhető hírt. (És ez mennyire jó!) Ha pletyi kell akkor látogass a hoc-ra mert ott már ki se lehet igazodni hogy hányszor temetik az nv-t majd az atit majd az nvt megint az atit.
[Szerkesztve] -
Firestormhun
senior tag
Látom egy picit lemaradtál de sebaj.
81.33-as driver átlag +10 fps gyorsulást hozott, viszont írtó bugos volt.
Azóta kiszivárgott a 81.82-es FW amely jelenleg NDA alatt van és jövő hét kedden jár le. Ennek a drivernek már semmi megjelenítési problémája nincsen, nagyon jó iq-val rendelkezik, ráadásul még gyorsabb is mint a 81.33-as. Van még benne pár bug, pl az új control panel nem működik mindenkinél, de ez valószínűleg ki lesz javítva.
Single core alatt is jelentős performance boost lesz, DC alatt meg pláne. Nem hiába dolgoznak már ezen lassan fél éve. ;) -
Thom!
veterán
Bővebben: link
árak, memória, órajelek!!!!
de jó is lenne -
Firestormhun
senior tag
Érdekes teszt. Nálam 256mb-os vga-val minden maxon 1280*1024-ben látványjavítókkal abszolút nem nyúl a vinyóhoz, és a textúrák minősége sem indokolja meg az 512mb létét.
Ráadásu úgy mérték, hogy ZFeather smoke effekt ki van kapcsolva, pedig pont ez izzasztja meg legjobban a gpu-t. -
Nekem még mindig 7 nap 16 óra 54 perc - et ir.
Egyébként megfogadtam hogy nem fogok találgatni, de ahogy egyre több morzsa szivárog ki, egyre inkább b@ssza a csőrömet hogy most milyen lesz a tényleges kártya.
Na nem azért mintha azonnal szaladnék megvenni, hanem hogy ténylegesen mit sikerült megvalósitani az eredeti tervekből és mennyi igaz a találgatásokból. Ez ugyanis kihathat a teljes VGA piac áralakulásaira. -
s3nki
csendes tag
Barátom, téged össze kéne ereszteni kedvenc Legolasunkkal, aki szerint minden hírünk ATI fanatizmustól bűzlik.
Komolyan mondom lassan ott tartok, hogy nem olvasok el semmit amit hozzászólásban a híreinkhez írnak. Amúgy az NV fanatikusságom biztos a jelenleg is használt R300 magos kártyámból fakad.
Szóval skip. ;)
-
RpPRO
őstag
Ezt a marha 'Fuad Abazovic' alnevu gyereket is meghivtak?
Mar elore latom, ahogy az nda feloldasa utan kezdi a cikkjet: 'Ahogy korabban megirtuk....'
, mikozben vagy 10 kulonbozo sebesseggrol irtak kulonbozo idopontokban, mas funkciok, stb.Sebaj.
Ha ez a Sandler gyerek ott lehetne ezen, akkor nem egette volna le magat annyira, ahogy sikerult a ''bencsmarkjaval''. -
kokobe
őstag
én nem számok alapján vásárlok nem intelem van ha nem amd-m ha a számok alapján döntenék akkor intelem lenne nem de!én nem mondok most még semmit de 16 pipe nem olyan biztató majd megláttyuk milyen lessz ha kijönnek az első tesztek má nagyon várom én abban reménykedek hogy tarolni fog az ati!
-
RpPRO
őstag
Koszi a linkeket, Dave Baumannak mindent elhiszek.
Nagyon remelem, h az uj kartya odab@sz rendesen, mert mar nagyon elegem van ebbol a rengeteg ostobasagbol es gonoszkodasbol, ami uralkodik a legkorben.
Remelem a kartya majd dalol szepen es a sok eszoszto kis kotsog meg elsunyizhat balfeneken. -
rocket
nagyúr
Most nezem rossz linket irtam be, tozsdei grafikon van a linken
Az ati oldalan is kint van ez a hir Bővebben: link , kis adalekkal
''ATI Technologies, Inc. have announced that TSMC is in volume production of multiple 90 nanometer (nm) products for ATI, including the Radeon® X1800, Radeon® X1600 and Radeon® X1300 series chips, and has shipped large quantities of production wafers to ATI.''
Ezzel hivatalosan is megerositest nyert a kartyak neve radeon x1800, x1600, x1300 lesz -
RpPRO
őstag
Jaj, de szanalmas, ahogy az utolso elotti kockan ntune alkalmazas melle odairjak atinak a no-t.
Mellesleg undorito es ocsmany dolog, amit ezek - nem eloszor - csinalnak. Az ilyesmi eddig engem mindig a piros oldalra terelt.
szerk: erdemes elolvasni a forumot, ami a 'cikk' utan van.
[Szerkesztve] -
Turbolada II
őstag
Annyit kérek mindekitől, mi ne kezdjünk fikázásba, ne legyen emiatt vita. Mutassunk jó példát. Nem sokkal a start előtt mindkét táborban nagy a feszültség.
Nem az számít, hogy mit tudnak a csúcskategóriás VGA-k, hiszen azt magyar ph-sok többsége úgyse tudja megfizetni. A fikázást hagyjuk meg a gyártóknak. -
rocket
nagyúr
Kellett nekem itt a sardobalast meg a tablazatokat emlegetnem, megis jott az elso green tablazat:
Bővebben: link
Gondolom a valasz se varat sokaig magara, szomoru azert, hogy ilyen eszkozokhez kell nyuljanak a cegek, hogy egy csatat megnyerjenek, es nem a sajat termekuk igazi erejet mutogatjak, hanem egy masik termek velt/valos problemain lovagolnak. -
rocket
nagyúr
''However this time around ATI decided to just not bother with us as they made it very clear that we did not make the cut, as we have written some articles about CrossFire, R520 and ATI’s financial situation that were not apparently not appreciated. Hence we’ve not been briefed by ATI, nor did we sign an NDA, or have been invited to the launch event, so basically they decided to cut us off.
Unfortunately for ATI we have other sources to get detailed information from, for example the board partners that will be manufacturing and selling the majority of these new graphics cards. Obviously because we’re not bound by any NDA or other agreement with ATI we’ve worked hard to get you some benchmark results prior to the launch which is scheduled for the end of this month.''
Ennyit ezekrol a szamokrol, es az igazsag tartalmukrol, akkor marad a varakozas tovabb
Egy elkeseredett hw oldal haboruja az egesz, akiknek nem jutott mar sample kartya tesztelni -
BOOSTER
aktív tag
Ha már ennyit késlekednek akkor valószínű hogy gyorsabb lesz a 7800GTX-nél mert ha az r520 mégis kikap vagy csak egál lesz akkor az ATI húzta a rövidebbet...Nem volt értelme várakozni...Persze ebbe még beleszólhatnak az árak is...
Tehát ebben a helyzetben az ATI-nak csak nyilvánvaló győzelem a jó...
Ellenkező esetben az elkövetkezendő hónapokban egyszerepőssé válhat a VGA piac és az senkinek sem lene előnyös... -
BOOSTER
aktív tag
Milyen csönd???
Mindenki az r520-ról pletykál eés írogatnak össze nindenféle egymásnak és néha saját maguknak is ellentmondó dolgokat...Ezt nem nevezném csöndnek...A másik meg az hogy nem tudom miért és hogy kinek jó ez...
Ez most vagy nagyot fog ütni vagy irtózatos blama lesz... -
attika80
aktív tag
-
Firestormhun
senior tag
Pletyka, pletyka csak pl a 7800GTX megjelenése előtti pletykák már szinte mind hitelesek voltak.
- - - - - -
Nem csak magyar de külföldi fórumokat is olvasgatok és bizony az emberek 95%-nak megy 515-520mhz-et custom léghűtéssel a G70 core.
- - - - -
Szűrökkel bizony gyorsabb lehet az 1.2GHz vs 1.4 GHz miatt. -
Ha jobban megnézed, a front képnél mintha csak kitakarták volna azt a nyúlványt. Nézd meg a helyét, és nézd meg mellette a kártya szélét. Azt látod, hogy ahol a nyúlvány lenne, ott éles a kártya széle (fekete pixel a fehér mellett), míg mellette már átmenetes.
Eleve az egész kép retusálva lett, a kártya ki lett vágva az eredeti háttérből, illetve körbevágták. Így a retusáló csákó elszabta, mert azt a részt is levágta róla. -
Hülyék, az gyémánt!
Nemtom mire jó, de nehezen (próbáld ki!
) törik. Erre, meg design. Vagy nemtom. Lehet, hogy oda majd még kerül valami, csak most ott olyan tüsisen néz ki, mint a Halálcsillag az épülésekor....
Szerk: Előszőr -nevezzetek hülyének- azt hittem, hogy az egy gyémánt, vagy valami hasonló... A szultán kártyája!
[Szerkesztve] -
Alkarcsont
senior tag
Biztos az van odaírva, hogy: ''ÁTVERÉS!'' és ezért kellett kitakarni
Egyébként engem sokkal inkább érdekel, hogy ezen a képen Bővebben: link bal felül mire szolgálnak azok a tüskék?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest