- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
dermedt
aktív tag
válasz
Motion_Blur #526 üzenetére
Nekem van egy nagykeres haverom , kiváncsi vagyok , hogy az ő listájukon mikor fog megjelenni , és mennyiért.
Ha nem kell sokat ráfizetnem a GTX-re , akkor megveszem. -
dermedt
aktív tag
Semmit nem akartam mondani ezzel , csak egyszerüen válaszoltam bullseye-nak, és megindokoltam, hogy miért gondolom azt , hogy a héten nem , de még a következön sem lesz kapható X1800XT.
Előtte , pedig egyszerüen beírtam azt , amit egy másik hardveres oldalon olvastam. De ebben sem volt szerintem semmi rosszindulat.
Ennyi. -
dermedt
aktív tag
Vagy 2006. január.
Egy angol szakíró szerint kb 10db olyan R520-as van a világon , amelyik stabilan bírja az X1800XT órajeleket.
Az X1800XL-ekkel nem lesz gond , de az XT-k eléggé ritkák lesznek az illető szerint.
Persze lehet , hogy ez is csak pletyka.....
[Szerkesztve] -
dermedt
aktív tag
Kérdés ,hogy milyen hűtéssel érték el ezt az eredményt.
Emlékeim szerint egy(pontosabban kettő) X850XT PE-t Macciéknak sikerült 900Mhz fölé húzni folyékony nitrogénes hűtéssel.
Sokkal fontosabb , hogy gyári hűtéssel mit tud az új cucc , mert ilyen mértékű tuningot nemsokan fognak elkövetni. -
dermedt
aktív tag
Nekem az előző VGA-m egy X800Pro VIVO@XT PE volt.
Most egy Club3D 7800GTX-et nyúzok.
Én is osztom azon hozzászólók véleményét , akik szerint kevés lesz a 16 pipe.
Egyszerüen nem látom , hogy mivel lesz jobb az X1800XT egy 650MHz-re húzott X850XT-nél.Nyilván a 700MHz-en ketyegő memók javítani fognak az eredményeken.
Valahogy az az érzésem az X1800XT kb egálban lesz a G70-el, és az ATi arra fogja helyezni a hangsúllyt , hogy az R520 16 pipe-val fog annyit teljesíteni , mint a 7800GTX. 24 pipe-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest