- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
Tegyük hozzá, hogy nem alaptalan a dolog, ez az októberi megjelenési dátum egy késés eredménye, és hát volt már példa a (fél) paper launchra az ATI történetében, úgy, ahogy az Nvidia történetében sem egyedülálló ez a gyakorlat.
Az pedig, hogy mekkora volumenben jönnek majd az XT-k, kiderül november környékén. Szvsz mindent meg fog tenni az ATI, nehogy lemaradjon a karácsonyi boomról. -
faster
nagyúr
Na jó, azért álljon meg a menet. Az is spekuláció, hogy ki meddig tuningolja majd a kártyát, meg hogy alapból 3-szor akkora FPS-t produkál a FEAR demóban, meg hogy Ibizán mekkora király bemutató volt. Ne essünk már a ló túlsó felére, nehogy már csak a pozitív spekulációt lehessen linkelni (ugyanis minden spekuláció, amit nem az ATI jelent be hivatalosan)
[Szerkesztve] -
Firestormhun
senior tag
R9700-tól felfelé működik.
Bővebben: link -
lenox
veterán
En is erre tippeltem, es szerintem nem ertettem felre... Szal egyik csapat beirja a lehet-hogy-kamu teszteredmenyet, erre a masik csapat elkezd fikazni, te meg visszafikazol, erre mondom en, hogy varjuk ki a veget. Lehet, hogy nem is kamu a teszteredmeny... Bar arra hajlok, hogy kamu, meg amugy is lesz meg finomitas a driveren/kartyan... De mind1, hagyjuk.
-
lenox
veterán
A mit szivsz kerdest nem ertem...
Amugy en minden bemondast ugy kezelek, hogy akkor igaz, ha lehet ellenorizni, akkor hamis, ha lehet ellenorizni a cafolatot. Szal ha lehuzzak az ati kartyat, az ugyanugy lehet igaz is, mint hamis, egyelore nem tudni, en a magam reszerol megvarom mig eldol, es utana szolok be azoknak akiknek kell, nem elotte, szerintem ez a sorrend a jo. -
lenox
veterán
;)))))))) hat ez vicces. Szal ha jol megy a kartya, akkor a fikazasok ostobasagga es gonoszkodassa valnak, akik meg fikaztak, azok eszoszto kis kotsogge ;). De ha nem?... Akkor te vagy a kis kotsog, es sunyizol el balfeneken? ;))))
Amugy szerintem is legyen jo az uj ati, es nyomja le az nvidiat, hogy jol lemenjen az ara a jo kis kartyaknak (6800, x8xx, 7800). -
anulu
félisten
ahha, 10000%?
akkor mondd meg légyszi, h miért akkor javult meg, amikor levettem 2x(!!) AGP-re, fast-write, VPU recover kikapcsolva. másik gépbe átrakva tökéletesen ment. ilyen fajta i865 inkompatibilitásról nem tudok.
ne haragudj, de nem felejtem el, mert az én idegvégződéseimet borzolják össze-vissza.
az nvidia driverekkel mi bajod van? ha úgy gondolod, küldj egy mail-t, h mi a gáz, lehet, h tudok segíteni. elég régóta vannak nVi kártyáim...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest