Új hozzászólás Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
válasz
bullseye #663 üzenetére
kedves bullseye,
majd ha a friss prohardveres cikkeket kinyomtatva előre belefűzitek a chipbe, amiben a saját anyag csak hónapokkal később jelenik meg, na, akkor lesz tolerálva az, h a teszteredményekkel itt villogj. nincs köztünk esetleg vmi együttműködés, az isten szerelmére? te ezt tök szabadon értelmezed, és a lapzártátoktól fényévnyi távolságra minket alázol, vagy mi? kicsit nagyon el vagy tévedve, én ezt nem is értem! az ati is el van tévedve, amúgy, ha érted, mire gondolok.
miért nem egy hírt írtunk erről a ti remek ''tesztetekről'' - KÖZÖSEN?! mi ez az elqrt partizánakció, magyarázd már el nekem! jah, inkább ne magyarázd. szevasz. -
válasz
bullseye #491 üzenetére
ennek igazán örülök.
mint ahogy annak is, hogy mindezt úgy kell megtudnom, hogy fless a kávésw fórumában olvas vmit, majd rudi belinkeli nekem ezt a topikot.
ha mindezek tetejébe még holnap ide ömlenek majd az eredmények, akkor aztán végképp kisimul az arcom.
persze most már ömöljenek, hiszen mindenki kíváncsi, de jó lett volna akár közösen készülni, hogy az nda lejártára full cikk legyen a cuccról -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest