- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
Firestormhun #420 üzenetére
17433 a jelenlegi rekord 05-ben. érdekel, h ezt mikor fogják mgdönteni...
-
anulu
félisten
válasz
Firestormhun #377 üzenetére
Inq-nek azt sem hiszem el, amit kérdeznek. egyrészt 5-e előtt nem hiszek el semmit az XT-vel kapcsolatban, másrészt majd ha lesz ''nem kacsa'' teszt az XT-ről, az érdekelni fog. Inq-nek annyira hiszek, mint a magyar bulvársajtónak.
nem tartom kizártnak, hogy igaz, de erős kétkedéssel fogadom. -
anulu
félisten
mindegy igazándiból. kevés dologban vagyok egyértelműen és nagyjából teljesen hajthatatlanul egy oldalon, de a videókártya ezek közé tartozik.
'szem hanyagolom az ATi-s témákat, amíg ki nem jönnek az első hivatalos tesztek, akkor visszatérek.
a driverekhez mégegy kanyar: lehet, h inkompat. dolog volt, de bennem határozottan az maradt meg, h milyen kártyával szívtam. hozzáteszem ha 9800-al volt dolgom, ott minden faxán ment, 9600(PRO)-któl hullatt ki jelentős mennyiségű hajam. -
anulu
félisten
ahha, 10000%?
akkor mondd meg légyszi, h miért akkor javult meg, amikor levettem 2x(!!) AGP-re, fast-write, VPU recover kikapcsolva. másik gépbe átrakva tökéletesen ment. ilyen fajta i865 inkompatibilitásról nem tudok.
ne haragudj, de nem felejtem el, mert az én idegvégződéseimet borzolják össze-vissza.
az nvidia driverekkel mi bajod van? ha úgy gondolod, küldj egy mail-t, h mi a gáz, lehet, h tudok segíteni. elég régóta vannak nVi kártyáim...
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Turbolada II #225 üzenetére
1 hónapja 5.6-ossal 'ptam akkorát, hogy zengett a ház. ismerős gépét kellett rendberakni. Intel i865 chipset + Radeon9600PRO. kb 3 évet öregedtem az alatt a 4 óra alatt, mialatt teljesen újrahúztam a gépét. ebből 1,5óra volt a reinstall, 2,5óra a szívás a driverrel, mert fagyott, resetelt, minden baja volt.
-
anulu
félisten
válasz
Turbolada II #210 üzenetére
a driverek miatt sikerült annyira ''meg-nem-szeretnem'' az ATi-t, amennyire. számomra két külön dolog...
-
anulu
félisten
válasz
Turbolada II #190 üzenetére
ATi és a driverek? ne vicceljünk, kérem...
-
anulu
félisten
jó kérdés. végignéztem a jpg-ket, és amit a G70-ről ill nForce4-ről mondtak, azt szemlyes tapasztalatból tudom, h valós. legalábbis a nagy részét már kipróbáltam/használom, és az OK. lehet, h alúlértékelik az ATi-t, de amit magukról mondanak az valós. kíváncsi vagyok a kanadaiak válaszára...
-
anulu
félisten
azért az X850 XT PE-k, és az annál gyorsabb kártyák ritkán vannak 110-115 alatt (kisker, bruttó). az mondjuk nagyon pozitív, h a GTX-re fel lehet rakni a VF700-as sorozatot, és különösebb gond nélkül meg is bírkózik vele
szerintem a víz a konyhába és a fürdőszobába valóhamár durvulás, akkor Prometeia Mach II!
-
anulu
félisten
azért 32pipe mellett nagyon össze kell rakni azt a VPU-t, hogy bírja a 650+MHz-et. kíváncsi leszek, hogy mikor jelenik meg a ''butított'' R520. nem a már most bejelentett szériákra gondolok, hanem azokra, amik ''selejtként'' jöttek le a gyártósorról, és nem tudják ''királyként'' eladni...
valamint még az ára is érdekelne, h hogy fog a GTX-hez viszonyulni. -
anulu
félisten
ehh, köszi
tudom, elfogultsággal nyugodtan vádolható vagyok, de pl a Heat-pipe-os X800-ak hűtőjének a hangja igenis tetszik!
amúgy még mindíg a driverek miatt vannak fenntartásaim az ATi-val kapcsolatban. múltkor sikerült szívnom egy nagykanyart. X700PRO vs Catalyst 5.5...
mellesleg teljesítményre a HIS X850XT tetszett. árra kevésbbé.
a hűtő hangja pedig egy olyan része a kártyának, amivel nem nagyon lehet kötözködni. a méretével esetleg, de valami vagy hangos, vagy nem.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
egyre jobbaqn érdekel az R520! főleg azért, hogy tudjam, h marad-e a trónon a GTX
-
anulu
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #6 üzenetére
csatlakozom. szintén HIS járt a kezeim között, és nem tetszett a hűtő hangja. nem vagyok ilyesmire túlságosan érzékeny, de zavart.
a GTX hűtője viszont tetszik!halk és hatékony. bekapcsoláskor felpörgeti maxra, boot alatt viszont visszaáll alapra, és akkor már nagyon kellemes. főleg, mivel előtte bemutatta, hogy milyan maxra pörgetve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest