- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
05 nincsen SM3.0 teszt sztem
, vagyis code path tudja változtani(ott lehet SM3.0), de ez max 1-2% plusz
és hogy számít-e SM2.0 vs SM3.0 azt nem tudom ,majd holnap kiderül
''3dmark05 eredmények talán a 4 vertexpipenak köszönhetőek''
X700 6ilyen van és nagyobb a fill-rate is, szóval? -
-jó, de ne csak tesztprogramban legyen jó a kártya -
Thom!
veterán
érdekes eredmények, és nagy csalódás a sebessége..3DMarkban lever mindenkit azt kész??
erre nem lehet építeni, azért egy fear, farcry...megnéztem volna
Doom3-ban sem láttam akkora +kraftot, mint ahogy azt papíron mutatja főleg X600XT-vel szemben nemhogy GF6600-al.
Nem éreztem hogy új architektúra és na-na -
RpPRO
őstag
Gondolom, eszrevetted a datumot, amit irtam, h nagyjabol kozelit ahhoz, ami az altalanos velekedes. Irhatnam, h affene, meg irgumburgum, h kesik ati az XT-vel, de attol nem valtozna a helyzet.
Mivel most nem tudnak masba belekotni, ezert a zold oldal csak ezzel van elfoglalva, h mennyit fog kesni a kartya. Bezzeg a GTX... Ehh.
-
rocket
nagyúr
Ugy irjak ''Always On FSAA Gamma Correction'', eddig nem volt always on ha jol tudom
Azt meg nem tudtam megfejteni, ehez majd beyond3d review kell, vagy Rudi, o mar atfutotta a preview tablazatokat gondolom
Ez a resz figyelemfelkeltoen hangzik '' With x1800 Architecture, Ultra-threading can allow for 12-tap error free, high precision, shadow filtering in real time.'' -
rocket
nagyúr
Valoban ez mar nevetseges
Masfelol viszont elszomorito is, az ilyen oldalak a tajekoztatast szolgalnak a kevesbe hozzaertok szamara, es mivel esetleg nincs osszehasonlitasi alapuk (tehat nem olvasnak mas hw oldalt), igy az ott leirtakat keszpenznek veszik, ezek az igazi manipulativ hw oldalak, kulfoldon is van par aki erre vagy arra hajlik, de hardwareoc mar tomshardware-t ubereli -
rocket
nagyúr
Igen olyasmi, ket veglet van most jelenleg, a marketing kampany es a lejarato kampany, felmerul a kerdes mit tudhat az r520, hogy ennyire probaljak mar elfoldeni elore?
Szerencsere vannak meg olyan oldalak ahol sehonnan nem fujj a szel, de ott meg semmit nem irnak a launch-ig mert nda alatt vannak.
A napok telnek kozben, es kozeledik a saga sokadik reszenek a vege, hogy aztan ahogy vege folytatodjon is a saga a kovetkezo resszel, ez egy ordogi kor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest