- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem még mindig 7 nap 16 óra 54 perc - et ir.
Egyébként megfogadtam hogy nem fogok találgatni, de ahogy egyre több morzsa szivárog ki, egyre inkább b@ssza a csőrömet hogy most milyen lesz a tényleges kártya.
Na nem azért mintha azonnal szaladnék megvenni, hanem hogy ténylegesen mit sikerült megvalósitani az eredeti tervekből és mennyi igaz a találgatásokból. Ez ugyanis kihathat a teljes VGA piac áralakulásaira. -
Én fehér pontokkal/csikkal nem találkoztam, viszont az ikon ''pakolgatás'' az tényleg ismerős jelenség 9800pro-nál.
A mostani 6200-es nvidia kártyámon csak annyi a különbség, hogy itt ugyan egyszerre tölti be az ikonokat, de megvárja mig ki tudja tenni egyszerre. (Összességében nem is tudom melyik volt a jobb. Talán ebből a szempontból az Ati gyorsabban ''ált rendelkezésre''.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest