- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csalódás ez. Pl. a HEXUS-on elnézve a teszteket, Far Cry és FEAR alatt jóval jobb az x1800XT.
De hát nem lehet csodát művelni 625MHz-en 16 pipával egy 425 MHz-es 24 pipás kártya ellen, nem lehet mindenhol jobb.
Nameg a driverek is javulnak még az új kártyához.
Számomra nem csalódás, nincs egyértelmű győztes számomra pillanatnyilag. -
Na még egy szűk negyedóra...
-
válasz
Motion_Blur #606 üzenetére
De végre valami konkrét dolog.
-
Asszem elkezdődött: Bővebben: link
-
-
-
Hát én nem tudom, mi a francért nincsenek már kint a bemutatók...
-
Amíg várakoztok, olvassatok egy kicsit az x800 GTO-ról
:Bővebben: link
-
-
válasz
Alvin_ti4200 #575 üzenetére
Le, de semmi sem történt azon kívül, hogy eltűnt a számláló...
Na, átb*sztak, mint sz*rt a palánkon... -
-
-
-
Nekem több Nvidia és Ati kártyám is volt. Egyedül az R7500 és R8500 kártyákkal tapasztaltam problémákat megjelenítés terén. (Ja, meg egy MAXX-ot be sem tudtam üzemelni VIA694T alaplapban).
Nvidiával soha nem volt olyan megjelenítési probléma, mint a fenti két Ati kártyával, pedig volt már mindenem:
Riva128, TNT, TNT2, GF256, GF2 GTS, GF2 MX, GF3, GF4 Ti, GF4 MX, FX5700U, GF6800 (ami most van)
A 9600Pro és 9800Pro sem volt nálam problémás megjelenítés terén.
Írja itt valaki, hogy gondja van a 6800GT kártyájával. Ahogy elnéztem, bétás meghajtót használ hozzá. Tán el kéne gondolkodni, hogy esetleg azért???
Megjegyzem, nekem semmiféle problémám nincs a 6800-ammal. -
Ha jobban megnézed, a front képnél mintha csak kitakarták volna azt a nyúlványt. Nézd meg a helyét, és nézd meg mellette a kártya szélét. Azt látod, hogy ahol a nyúlvány lenne, ott éles a kártya széle (fekete pixel a fehér mellett), míg mellette már átmenetes.
Eleve az egész kép retusálva lett, a kártya ki lett vágva az eredeti háttérből, illetve körbevágták. Így a retusáló csákó elszabta, mert azt a részt is levágta róla. -
Csak egyet nem értek: Mi a hangya f*száért nem lehet a gravírozást megfordítani, hogy amikor rákerül a GPU a kártyára, ne fejjel lefelé legyen a szöveg? Ez olyan bonyolult dolog lenne?
[Szerkesztve] -
-
Éppen cáfolni akartalak a levegő irányával kapcsolatban, amikor megnéztem újra a ventillátort. Ha az Arctic Cooling Silencereihez hasonlóan működik, akkor tényleg beszívja a külső levegőt, és azt nyomja be a rézbordákon keresztül, a MOS-FET-eket hűtve a gép belsejébe. Hát...
Tényleg nagyon nagy a kártya, ha zöld lenne és kitakarnák a GPU feliratait, esküszöm azt mondtam volna, hogy egy újabb NV kártya van a képen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest