Új hozzászólás Aktív témák
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Capella #1617 üzenetére
Nem értem mit nem lehet ezen érteni. A számlának több dátuma van. Kiállítás napja, teljesítés napja, fizetési határidő. Ha veszel valamit online, akkor küldik a számlát. A Telekom elektronikusan az online felületén, a telenornál is így van, ha van regisztrációd náluk. Ha nem, akkor a csomaggal küldik. Ott lesz a számla és annak másolatát kell majd beküldeni az appon keresztül. És nem a számla dátuma számít hanem a teljesítés napja, ami a vásárlás dátuma, ami pl. Telekomnál a megrendelés dátuma. Tudom mert nekem ez szerepel és tavaly az S20+-nál is ez szerepelt.
Annyi még, hogy elektronikus felületre csak azután teszik fel, miután feladták a csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest