- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Juhaszatti #1452 üzenetére
"A kijelzőfelbontást egyszer visszavettem a telefonomon, QHD-ról FHD-ra. Kíváncsi voltam, hogy fogyasztásban mennyit nyernék vele. Sajnos nem derült ki, annyira zavaró volt a különbség hogy 1 óra után visszaálltam. Talán ha ez lenne a kijelző natív felbontása, kevésbé zavarna. De mindenképp megnyomkodom majd, hogy milyen."
Mindezt egy sima S10-esen? Amennyiben igen, el kell mennem szemészetre. Semmi különbséget nem láttam. Sőt, most s20+-t használok FHD+-szal 120 Hz miatt és ezen sem látok különbséget. -
BusinessGuy
őstag
válasz
Juhaszatti #996 üzenetére
Megvallom őszintén az érdekel a legkevésbé, néha lehet játszok de nem sűrűn, ha fogok az is inkább gefnow vagy xcloud ami meg nem terheli a vasat. Az akksi ami nekem fontosabb és a fotós/kamerás tudás. A többi dolog csak adalék.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
Juhaszatti #883 üzenetére
Előnynek én azt találtam, hogy kijelző védőt pontosabban, könnyebben tudtam felrakni ill. nem volt torzulás/színeltérés a széleken. Jobb, bistonságosabb fogást biztosít így számomra a telefon.
Schuler888: Valakivel keversz. Én senkit nem gyanusítottam.
-
ronson88
aktív tag
válasz
Juhaszatti #43 üzenetére
Sajnálom, hogy a piac ennyire csak a nagy méretű modelleket favorizálja.
2 hónapja váltottam S10-ről i12 Minire és be kell lássam, nekem ez utóbbi az ideális méret.Viszont a droid rendszert jobban szeretem mint az ios-t (használtam mát többet , ebből is abból is) szóval én azért reménykedek.
-
joey04
titán
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Ha az új exynos tudna valamit villantani, meg a kamerákat sikerült kijavítani, és még az ujjlenyomat-olvasó is korrekt lett végre, akkor az ultra érdekes lehet.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Ha majd jovore valtok fold4re, nagyon nem leszek boldog microSD port hianyanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest