- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Juhaszatti #1452 üzenetére
"A kijelzőfelbontást egyszer visszavettem a telefonomon, QHD-ról FHD-ra. Kíváncsi voltam, hogy fogyasztásban mennyit nyernék vele. Sajnos nem derült ki, annyira zavaró volt a különbség hogy 1 óra után visszaálltam. Talán ha ez lenne a kijelző natív felbontása, kevésbé zavarna. De mindenképp megnyomkodom majd, hogy milyen."
Mindezt egy sima S10-esen? Amennyiben igen, el kell mennem szemészetre. Semmi különbséget nem láttam. Sőt, most s20+-t használok FHD+-szal 120 Hz miatt és ezen sem látok különbséget. -
BusinessGuy
őstag
válasz
Juhaszatti #996 üzenetére
Megvallom őszintén az érdekel a legkevésbé, néha lehet játszok de nem sűrűn, ha fogok az is inkább gefnow vagy xcloud ami meg nem terheli a vasat. Az akksi ami nekem fontosabb és a fotós/kamerás tudás. A többi dolog csak adalék.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
Juhaszatti #883 üzenetére
Előnynek én azt találtam, hogy kijelző védőt pontosabban, könnyebben tudtam felrakni ill. nem volt torzulás/színeltérés a széleken. Jobb, bistonságosabb fogást biztosít így számomra a telefon.
Schuler888: Valakivel keversz. Én senkit nem gyanusítottam.
-
ronson88
aktív tag
válasz
Juhaszatti #43 üzenetére
Sajnálom, hogy a piac ennyire csak a nagy méretű modelleket favorizálja.
2 hónapja váltottam S10-ről i12 Minire és be kell lássam, nekem ez utóbbi az ideális méret.Viszont a droid rendszert jobban szeretem mint az ios-t (használtam mát többet , ebből is abból is) szóval én azért reménykedek.
-
joey04
titán
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Ha az új exynos tudna valamit villantani, meg a kamerákat sikerült kijavítani, és még az ujjlenyomat-olvasó is korrekt lett végre, akkor az ultra érdekes lehet.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Juhaszatti #22 üzenetére
Ha majd jovore valtok fold4re, nagyon nem leszek boldog microSD port hianyanak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest