- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
snots
tag
Drop test-nél úgy tűnik, hogy be lehet húzni a pipát az iPhone-nak.
-
snots
tag
válasz
BusinessGuy #1913 üzenetére
Igen, az engem is meglepett, mármint, hogy dupla fólia van rajta, láttam abban a videóban, ahol a srác alaposan ad a telefonnak.
Köszi az infót.
-
snots
tag
válasz
dodicsaba #1911 üzenetére
Én ezen a tokon gondolkozom, de sajnos úgy tűnik, hogy itt nincs tapasztalat vele. Egyelőre nem lehet még kapni, majd csak február közepétől.
Mindenesetre a srácok a bemutatóban becsülettel dobálják benne a telefonokat, ha annak már a fele igaz, akkor egy remek tok lehet. Amiben egyébként nem vagyok biztos, hogy vajon milyen fóliát válasszak.
https://eu.mous.co/collections/phone-cases/filter-device-galaxy-s21-ultra
-
snots
tag
A maga módján egy érdekes videó:
-
snots
tag
Én ilyenen gondolkoznék. Van ezekről tapasztalata valakinek?
https://uk.mous.co/collections/phone-cases/filter-device-galaxy-s21-ultra
-
snots
tag
Mégegy hülye kérdés, aztán megszűntem. Ha jön firmware update, akkor azt jelzi a telefon? Gondolom ez más mint a sima Android OS update. Nekem kell keresnem és kézzel felraknom, vagy autómatikus?
-
snots
tag
válasz
leslien #1711 üzenetére
Legelőször gondolkoztam azon is, megmondom őszintén. Nekem tényleg az a legfontosabb, hogy jó képeket csináljon, ez a fő szempont. Viszont arra a következtetésre jutottam, hogy azért mégiscsak jobb képeket csinál az Ultra és ezért hajlandó vagyok kifizetni az árkülönbséget. És igen, akkor már zoomoljon, meg kutyafüle.
Nem a készülék árán lovagolok, mindegynek nem mindegy, de nem a nyugdíj alapból veszem el rá a pénzt. Mindösszesen érdekelt, hogy körülbelül mire számíthatok, ha megérkezik, illetve érdekelt, hogy pl. az, ahogy a túlmelegedést kezeli a készülék, az vajon változhat-e pl. jövőbeli update-tel. Egész egyszerűen azért érdekelnek ezek, mert nem vagyok képben a dolgokkal, nem a telefonok körül forog az életem.Gondoltam veszek egy jót, ennyi.Amennyire tudtam utánanéztem én is, youtube-on meg weboldalakon. Eléggé meggyőző a minősége a képeknek amit csinál, tetszik a 120Hz is. iPhone is szóba jött (amiért gondolom megintcsak dögöljek meg bizonyos emberek szemében
), de a fél tonna összehasonlítás alapján, amit megnéztem, ez sokkal inkább nekem való. Ugyanennyiből meg lett volna az is.
Overall teszteken kifejezetten jól szerepel a telefon, nekem ez eléggé meggyőző volt, az viszont új volt, hogy túlmelegedhet és belassulhat pl. bizonyos játékok alatt, ezért érdeklődtem. És nem, még mindig nem játékra veszem a telefont, arra van más.
-
snots
tag
válasz
BusinessGuy #1704 üzenetére
Köszönöm, ez végre hasznos infó volt. Nézzétek el nekem, én nem vagyok telefon mániás, nem okoz eufórikus érzést egy telefon megvásárlása, de ezért ne kövezzetek meg. Nem vagyunk egyformák.Aláírásomba se teszem be, ha egyszer megérkezik.
Közel 4 év után váltok, most is leginkább azért, mert kezdi feldobni a pacskert az, ami van. Szánalom, de ez alatt a 4 év alatt egy telefon tesztet sem néztem meg. Ez is addig fog maradni, amíg működik, nekem ez ennyi, nem több. Nem érzek semmi bizsergést.
Valójában a legnagyobb reményem tényleg a kamerával kapcsolatban van, ezért választottam ezt és nem mondjuk a sima S21-et, vagy S21 pluszt.
A tesztek alapján a kamera jól teljesít, továbbá az esetleges jővőbeni frissísésekkel ez már csak jobb lehet. Szóval szíves elnézést, ha hülyeségeket kérdezek, vagy mondok, nekem a telefon az telefon, ennyi. Netezek rajta, google maps, telefonálok, sms-t írok, meg whatsapp. 98%-ban számomra ennyi.
Valójában csak tisztában akarok lenni vele (és igen, azért, mert nem tudom), hogy mire számíthat az ember 2021-ben, ha elkölt közel 500 ezer forintot.
-
snots
tag
válasz
TODI1111 #1689 üzenetére
Mondom, nem a játék az elsődleges cél, csak megjegyeztem, hogy ezért az árért már akár azok is futhatnának rajta, gond nélkül. Természetesen gondolom a többség fut.
Az elsődleges cél egy minőségi kamerával felszerelt telefon megvásárlása volt, amivel a mobiltelefon által nyújtott kereteken belül közel tökéletes képeket lehetet csinálni. Engem az iPhone Max annyira nem győzött meg ezzel kapcsolatban, bár kétségtelen, hogy videóra az tökéletes, de én inkább fényképeznék elsősorban.Természetesen e mellé meg gondoltam legyen egy erős telefon, szuper kijelzővel, stb. Általánosságban semmi különösre nem szoktam amúgy használni a telefont. Leginkább a teljesen hétköznapi dolgokra.
-
snots
tag
Őszintén megmondom, ez gáz. Az én ultra-m csak pénteken érkezik majd, ha el nem lopja a posta, de ez most így mégis némi csalódottságra ad okot.
Kétségtelen, hogy én személy szerint nem játékra akarom használni elsősorban, de az, hogy Genshin impact alatt (amiről egyébként kb. 5 napja hallottam először, de gondoltam akkor már az új telón kipróbálom majd) röpülgetnek a 20 fps-ek 1 óra játék után, szerintem egy flagship-től gáz.
Nem tudom, hogy van-e bármi mód szoftveresen javítani ezen (hivatalos frissítésre gondolok), vagy akkor ez már így marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Nintendo Switch
- Filmvilág
- BIOS frissítés
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest