- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Terraxx000 #1859 üzenetére
Alacsonyabb az elvárásom...? Miből vontad le ezt a konzekvenciát? Abból, hogy a megadott határidő előtt nem "fárasztom" az eladót, és csak a határidő lejárta után érdeklődök...? Rendben, hagyjuk is, gyerekekkel, vagy olyan felfogásúakkal tényleg nem akarok itt kommunikálni. Amennyiben késik is egy napot a szállítás, akkor kérjél is egy combos kötbért, mert hát nem tudtad nyomogatni időben. Nem számít a jelenlegi globális probléma sem. Neked ez a legnagyobb gondod... peace.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
Terraxx000 #1854 üzenetére
Miről akartál annyira tájékozódni...? 29-re ígérték, és ma 26 van...
30-án már érteném, hogy tájékoztatásokat kérsz stb... de még csak 26 van?
Telenor még jól is csinálta. Mit kellett volna mondania? Uram, 29-re írtuk, elfogadta, mert megrendelte. Az jobb, ha felveszik, és bediktálják neked a csomagszámot? Vagy ha annyit mondanak, uram, ha 29-e után sem jön meg, akkor keressen minket... komolyan nem értem. Rendelek valamit, és azt írja 29-én jön meg akkor ennyi. Várom azt a napot. Amennyiben előbb jön meg akkor jó, örülök. Ha határidőre se jön meg, tájékozódok. Ti ketten meg drámáztok itt mint két kisgyerek aki a játékot csak Szenteste kaphatja meg. És még így is, hogy három nappal előbb kaptátok meg... jót röhögök.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Terraxx000 #1854 üzenetére
+1
-
Sirandrish
legenda
válasz
Terraxx000 #1842 üzenetére
Most vettem át, már nálam van!
Postát hívtam hogy nem-e jött meg, és közölték hogy de. Nulla sms, nulla mail..
Most örülök, elkezdem belakni a telót, de a Telenornak egy rohadt nagy fekete pont, mert a kommunikációjuk az ügyfelek felé egy büdös nagy nulla.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Terraxx000 #1831 üzenetére
Imádom az ilyet. Nem csak a Telenorra jellemző, de hogy senki se lát rá semmire. Mindenki mossa kezeit, téged meg megesz az ideg, mert fogalmad sincs hogy mivan.
Utálom mikor nekem kell utánamenni meg szinte már-már könyörögni hogy valamiféle információmorzsát sikerüljön kicsikarni valakiből, pedig én úgy gondolom hogy ez nekik is érdekük lenne.. -
Sirandrish
legenda
válasz
Terraxx000 #1824 üzenetére
Akkor elmennek a büdös francba...
Amint kikerült az oldalukra, már jeleztem az igényemet.
Ha így se férek bele az első körbe, akkor tehetnek egy szívességet.. -
BusinessGuy
őstag
válasz
Terraxx000 #1824 üzenetére
Ha olvastátok az első mailt amit küldenek, nem 26-át írnak benne hanem -tól -ig. Gondolom beérkezett rendelési sorrend szerint illetve készlet szerint megy. A reklámjukban is akár 26-án szerepelt...
Mikor rendeltétek? -
Sirandrish
legenda
válasz
Terraxx000 #1797 üzenetére
Elvileg elkészítették vagy mi, es majd akkor jön SMS ha a futar hozza.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Terraxx000 #1794 üzenetére
NAh ez most kicsit megnyugtatott, bár lehet én is rájukcsörrenek a bizonság kedvéért..
1220at hívtad? -
Sirandrish
legenda
válasz
Terraxx000 #1792 üzenetére
De elvileg amint odaadják a futárnak fel kéne tölteniük a szerződést online, nemde?
-
TomRiddle
csendes tag
válasz
Terraxx000 #1762 üzenetére
Én telefonon rendeltem, mert az online rendelés mindig elszállt hibával... Egy hétig felém sem szagoltak, majd végre szombaton megcsörgettek, de természetesen pont nem tudtam felvenni, visszahívni meg nem lehet őket... Verem a fejem a falba
, és közben várom, hogy újrahívjanak, mint a messiást... Valakinek van tapasztalata, hogy mennyi idő múlva próbálkoznak újra a hívással?
-
dkovizoli
addikt
válasz
Terraxx000 #1762 üzenetére
Online. E-mail érkezett a megváltozott státuszról. De szerintem tartják magukat az eredeti tervhez és holnap lesz kiszállítás.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Terraxx000 #469 üzenetére
Hm...akkor már engem is hívhatnának
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest